lauantai 28. huhtikuuta 2018

Blueblueblue

Törmääkö joku teistäkin aina siihen että valitsee aina saman värin, vaikka tarjolla olisi paljon vaihtoehtoja? Jostain syystä itse valitsen aina sinisen. Oli kyse sitten loimista, ratsastusvaatteista tai vaikka satulahuovista.

Uskon että helpot värit kuten musta, ruskea, harmaa ja sininen kestävät niin käyttöä kuin aikaa. Niissä ei heti näy lika ja niitä on helppo yhdistellä kaikkeen. Mutta miksi silti valitsen noistakin kaikista aina sen sinisen? Ihan aina.. Onneksi tällä kertaa ES:n tyypit olivat valinneet Aapolle uudeksi huovaksi mustan All in Leather uutukaisen. Jos olisin itse saanut valita, olisin taas ottanut varmaan uuden sinisen huovan, joita mulla on jo kaapissa ihan tarpeeksi. Tuon mustan kanssa yhdistin vaikka mitä kivoja vaatteita niin Espanjassa kuin Portugalissa ja huopa sai paljon kehuja! Lisäksi huovan hieman kiiltävä pinta tuo mielestäni pientä luksusta arjen treenihin ;)


Mutta palatakseni tuohon ainaiseen siniseen, niin tottakai uudet housut ES:tä ovat siniset :D Niiden osalta laitoin ihan toivomuksen - tunnustan!! Monista muista poiketen, mulla ei ole kaappi täynnä ratsastushousuja. Käytän aina edelliset lähes puhki ennen kuin ostan uudet :D Tällä kertaa vanhat siniset Esperadot oli todella kulutettu puhki, haaroihin tuli nimittäin reikä.. Ostin ne vuonna 2013, joten eiköhän niiden ollutkin jo aika päästä eläkkeelle! Niiden tilalle toivoin sitten sinisiä housuja, koska kaapista löytyi enää Montarilta yhteistyön kautta saadut ruskeat housut ja Saksasta syksyllä ostamani vaaleamman siniset Kingslandit.




ES:n Ultimate Jump -housut ovat olleet tehokäytössä viime kuukaudet ja ne ovat muuten materiaaliltaan todella pehmeät. Niissä on sukkapuntti ja todella hyvä hieman korkeampi vyötärö, jonka alle saa kivasti puseron piiloon. Itse en enää voisi kuvitellakkaan käyttäväni muita kuin sukkapuntillisia housuja koska joudun aina kääntämään tarralliset lahkeen alaosasta tuplaksi, koska muuten ne ovat aina liian pitkät. Silloin ne yleensä aina painavat kun taas sukkapuntillisten kanssa tätä ongelmaa ei ole vaikka ne joutuisikin kääntämään.


Housuissa on kivat yksityiskohdat - takana ja edessä taskuissa on nahkaiset tereet ja kauniit hopeat vetskarit. Grippipaikat on kuvioitu ES:n omalla logolla joka tuo tietysti kivan omanlaisen ilmeen. Lisäksi housujen saumat kulkevat osittain reiden yli joka mielestäni housuille lisää istuvuutta. Minulla on tosiaan tuo estemalli näistä housuista, mutta toki heillä on tarjolla myös kokopaikkainen grippiversio!


Kiinnitän muuten nykyään gripin laatuun todella paljon huomiota. Mulla on nyt yhdet Animon kisahousut, joiden grippi on niin tönkkö ja paksu että mulle tulee lähes joka kerta polviin niistä hiertymät ja palovamman näköiset punaiset hankaumat kun käytän niitä :( Niissä on onneksi aika huono vetoketjukin kaiken lisäksi, joten en käytä niitä kuin hätätapauksessa (lue, silloin kun kaikki muut valkoiset housut on edelleen pyykkikorissa :D). Näiden housujen grippi on napakka mutta pehmeä, joten näiden kanssa on kiva ratsastaa!


Näissä kuvissa mulla on vielä lisäksi päällä jo kauan sitten saamani Next Generation college. Tämä sama tuote multa löytyy myös viininpunaisena ja haluaisin myös tuon vaaleanpunaisen :D Niin hyvä ja siisti tuote.. Vaikka olen pessyt näitä molempia värejä vaikka kuinka monta kertaa, eivät ne silti mene miksikään<3


Olipas paljon hehkutusta nyt näistä kaikista tuotteista mutta hyvää ei voi kehua liikaa. Aika paljon on tullut viime aikoina myös katsottua kisoja livestä ja on ollut ihanaa huomata kuinka monella on ES:n kamoja. Ne vaan ovat jollain tavalla musta aina niin tyylikkäitä! Vielä kun saataisiin heiltä kisatakki niin olisin Super tyytyväinen!!

4 kommenttia

  1. Minkä kokoinen tuo sinun paita on? Ovatko isoa vai pientä kokoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on xs, on mun mielestä ihan normikokoinen! Hihoisss ainakin on tarpeeksi pituutta 😁

      Poista
  2. Jos tuo kuvissa oleva hevonen on Aapo niin hän on kyllä saanut paljon massaa ja lihasta. Todella hyvältä näyttää. Onnea teille molemmille eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se Aapo :) Ja näyttää nyt vielä paremmalta - aurinkoinen elämä selvästi sopii sille ;)

      Poista