Rauhalan Hilda

Hilda on vuonna 2006 syntynyt piensuomenhevonen.

Hildan kanssa yhteistyö on aloitettu ajatuksena viedä se 5-vuotis laatuarvosteluun. Koska yhteistyö sujui, päätimme myös kantakirjata sekä valmistella sen 6-vuotiaiden kasvattajakilpailuun. Tämän jälkeen Hildan kanssa on kilpailtu mahdollisuuksien mukaan.


Kaudella 2014-2015 Hildan osallistui piensuokkien este- ja koulumestaruuksiin sekä hyppäsi ja menii koulua aluetasolla.


Myös Hilda suorittaa päätyönään ratsastuskoululaisten kanssa tunteja Rauhalan tallilla, joten senkin kanssa treenataan hieman vähemmän ja tarpeen mukaan esteillä. Sileällä ratsastan sen kuitenkin viikoittain.Kaudella 2016 Hilda osallistuu jälleen piekkarimestaruuksiin ja kilpailee mahdollisuuksien mukaan aluetasolla sekä kansallisisa suomenhevosluokkia.

Hildan omistaa Hanni Andersson.

6 kommenttia

 1. Hieno, onko se suokki? <3 ;)

  VastaaPoista
 2. hei, tiesitkö ettei sukupostista saa kopioida kuvia netissä julkaistavaksi? se lukee ihan joka kuvan kohdalla. näin ollen tuo sinun sini tuhkusen kuva on luvatta kopioitu ja rikkoon tekijänoikeuksia. suosittelisin poistamaan sen ennen vakavampia seurauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin kyllä! Tuon kuvan olen saanut meilitse ystävältäni, oletin että sen käyttö on luvallista enkä edes giennyt että se on sukupostista. Täytyy siis poistaa se!

   Poista
 3. Olenko oikeassa, vai onko se suomenpienhevonen? vai piensuomenhevonen?

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Sukupostista saa kopioida kuvia, jos on ottajan kirjallinen lupa :) Eli jos tämä kaverisi, jolta sait kuvan on sen ottanut tai muuten sinulla on kuvaajan lupa, saat ottaa sukupostista kuvan!

  VastaaPoista