Rillan Renttu

Rillan Renttu eli Retu (i.Kihin Kiito, ei. Vesori) on syntynyt vuonna 2000. Retun kanssa työskentely alkoi hieman sattumalta kesäkuussa 2013, kun otimme sen kisoihin mukaan ylimääräisenä hevosena. Koska yhteistyö pelasi, jatkoin hevosen kanssa työskentelyä.

Kaudella 2014-2015 Retun kanssa on kilpailtu alue ja kansallisella tasolla pääasiassa suokkiluokkia ja mm. Suomen hevosten mestaruuskilpailut.


Retu on aivan mieletön kaveri jonka kanssa kaikki on mahdollista! Sen kanssa ei koskaan ole tylsää ja etenkin radalla siitä saattaa kuoriutua aikamoinen vauhtihirmu :D


Retu tekee pääsääntöisesti tuntihevosen työtä Rauhalan tallilla Espoon Hvitträskissä ja sopii siihen hommaan täydelisesti. Itse käyn Retun kanssa estetunneilla aina kun se (..ja minä) omilta töiltään kerkeää, mutta muuten keskityn sen kanssa sileällä työskentelyyn viikottain.

Tällä kaudella hyppäämme Retun kanssa sen mukaan kuinka se vaan toipuu ähkyleikkauksesta.


Retun omistaa Hanni Andersson.

13 kommenttia

 1. Tää on hieno! ❤

  VastaaPoista
 2. eikö vitträsk ole kirkkoummella? :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa on Espoon ja osa Kirkkonummen puolta käsittääkseni :)

   Poista
  2. ja hei näin btw se kirjoitetaan Hvitträsk... :D

   Poista
 3. millainen Retu on maneesissa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman rauhallisempi kuin isolla ulkokentällä, muuten ihan samanlainen :)

   Poista
 4. onko Retu siis suokki? En tiennyt, että suokit osaavat hypätä niin hyvin, iloinen yllätys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi eivät osaisi?:DD //
   Ja on kyllä upea suokki!:)

   Poista
  2. Minäkin ajattelin niin, varmaan sen takia että suokkeja on käytetty myös vetojuhtana ja niitten rakenne on esim. kwpn:nää rotevampi. Mutta tunnen erään upean suokin, joka hyppää yli 100cm. :)

   Poista
  3. Suokkeja jalostetaan neljään eri suuntaan: työhevoset, juoksijat, ratsut ja pienhevoset. :) Työhevoset rotevampia kuin esim ravurit ja ratsut

   Poista