Carambola

Aapo, ensimmäinen oma hevoseni. Tämä harmaa ystävä löytyi Saksasta hieman vahingossa kun etsin ystävälleni uutta ratsua. Ja vieläpä ihan Niken ja Lauran pihasta.


Hevosen hyppykyky vakuutti mut aivan saman tien ja muutamassa päivässä olin saanut projektiin mukaan toisen osapuolen joka osti hevosesta toisen puolen.


Aapo ei ollut Suomeen tullessaan tehnyt mitään, joten sen kanssa kaikki on tehty alusta asti itse. Tämän vuoden aikana on tarkoitus päästä tekemään hevosen kanssa mahdollisimman paljon, mutta kuitenkin kohtuden rajoissa. Tavoitteena on ensi kaudella kilpailla Racingia jos kaikki sujuu hyvin.


Minulla on Aapoon täysi kilpailu oikeus vuoteen 2018 saakka, sen jälkeen päätämme toisen omistajan kanssa kuinka etenemme jatkossa. Vaihtoehtoja on siinä vaiheessa paljon, joten niitä kerkeämme pohtia sitten silloin. Katsotaan siis miten pitkälle pääsemme yhdessä Aapon kanssa, aika näyttää :)

2 kommenttia

  1. Moikka, Aaposta kysymys. Kuinka korkea se on suunnilleen ja onko se syntynyt 2012 vai 2013 :)? Ja sit olisi kiva tietää millainen viikko-ohjelma sulla on sille?

    VastaaPoista
  2. Voi että kui ihana :D <3 Minkä rotuinen Aapo on? :)

    VastaaPoista