lauantai 1. marraskuuta 2014

Spooks, Pikeur ja Esperado

Ihan hassua kirjotella koko ajan kaikkia muita kuin ratsastusjuttuja tänne blogin puolelle, toivottavasti ette kyllästy!

Nyt esittelyyn pääsee muutama HIHS-ostos! Paljon olette toivoneet postausta mun varusteista ja voisin ne tässä ensi viikon aikana kuvata jos sääennusteet hieman muuttuisivat.. Koko viikoksi on luvattu sadetta ja silloin kuvaus ei kyllä onnistu..


Mutta niihin ostoksiin :) Yksi hankinta oli kauniit vaalean ruskeat Spooksin housut. Olin miettinyt uusien housujen hankintaa, mutta vasta Saksan puolella. Nämä housut olivat kuitenkin niin hyvässä alessa ettei niitä voinut jättää sinne Reunoksen hyllyyn. Ovh taisi olla 120 € luokkaa ja nyt hintalapussa koreili 50 €! Tosi hyvä ale ja mielettömän hyvä istuvuus! Lahkeissa on sukkavarsi ja pienet kivat yksityiskohdat viimeistelevät housut.


Mulla on aika paljon sinistä, joten saan kivasti yhdistettyä nykyisiä yläosia noihin housuihin :) Ja mun tummanruskeat saappaat on kyllä nyt pakko fiksata koska ne sopii täydellisesti noihin housuihin..


Kuvassa näkyy myös Pikeurin takki jonka ostin aina niin ihanilta Saksalaisilta! Siellä on yksi hauska poika kenen kanssa tulee aina vaihdettua kuulumisia! Tämä Pikeurin takki taisi olla alkuperäiseltä hinnaltaan lähellä 200 € mutta nyt se maksoi sunnuntaina enää 35€! Pakko oli sitten sekin lunastaa kotiin vietäväksi..


Pienenä extempore ostoksena otin mukaan nuo Esperadoksen siniset sukat, niitä vaan ei koskaan ole liikaa. Näiden lisäksi ostin myös muutaman muun jutun, niistä lisää myöhemmin :)

9 kommenttia

  1. mikä päivä ostit nuo housut? itse metsästin spooksin housuja mutta ainakin sunnuntaina kaikki olivat loppuneet:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin perjantaina :) reunos taisi olla ainut kauppa josta niitä edes bongasin.. Harmi ettei niitä riittänyt sunnuntaille asti :/

      Poista
  2. Olipa hyvät löydöt! :-) Ärsyttää kun tuntuu ettei ikinä ite bongaa niitä parhaita tarjouksia... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas oon ihan hurja alehaukka :D löydän aina hyviä tarjouksia :)

      Poista
  3. Vitsi miten kivan väriset ja näköset nuo housut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin ensin et ne on liian vaaleat mutta nyt kun ne on pari kertaa ollu jalassa niin oon tykästyny niihin vielä enemmän :)

      Poista
  4. Ihanat sekä takki että housut. Milloin pääset taas hevosen selkään?

    VastaaPoista
  5. Äsh! Miksen löytänyt tollasta housualea, vaikka nimenomaan lähdin exposta etsimään uusia pökiä :( No mutta samanlainen maku meillä on, sillä olisin ehdottomasti ostanut samat housut (jos siis olisin löytänyt) ja tuon samaisen takin nappasin kanssa mukaani :)

    VastaaPoista