keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Jumping Kemiö ja muut kesän kisat

Listasin teille hieman tulevia kisoja. Teki myös itselle hyvää laitta selkeästi ylös, mikä hevonen on menossa ja minne!

Onko joku tulossa samoihin kisoihin? Jos niin minne?

Evitskog 9.7

Evitskogiin otan mukaan Caran. Cara hyppää tällä kertaa hieman isompaa, luokat 90 ja 100. Tämä on ponin eka metri ja musta on kiva aloittaa seurakisoista kun luokat on suunniteltu hieman aluekisoja iisimmiksi :)

Tuomarinkylä 12.7

Dumissa onkin sitten hieman jännäämistä. Retu hyppää siellä suokkiluokat 100 ja 110. Tämä on nyt siis eka kerta kun Retun kanssa sitä kymppiä kokeillaan.. Luokka on kaiken lisäksi AM5, joten uusinta onkin sitten jo aika iso..

Jumping Kemiö 16-20.7

Kemiössä mulla onkin sitten useampi hevonen mukana. Ihana päästä jälleen hyppäämään nurmelle!


Viimeksi olin Kemiössä vuonna 2012, sillon mukana olivat Aku ja Suvi. Kisat olivat jo silloin aivan mielettömän hyvin järjestetty, mutta nyt niiden eteen on nähty vielä enemmän vaivaa! Paikalla on ihan äärettömän hyvä kaarti näytteilleasettajia ja kauppiaita, en malta odottaa että pääsen sinne kiertelemään..Mutta asiaan! Mukana Kemiössä ovat Cara, Aku ja Retu. Katsotaan otanko jonkun muunkin suokin sinne, mutta ainakin nämä kolme heppaa saavat suorittaa urakkaa siellä :) Tarjolla on vaan niin paljon luokkia etten oikein osaa valita.. Olisi Derbyä, Talent-ratoja sekä suokki-luokkia..

Etenkin Retun kanssa tekisi mieli hypätä Derbyä, mutta sille olisi myös Seilinpoika Cup ja avoin 110. Retun osalta mulla siis on vielä miettimistä, mutta Akun luokat olen jo valinnut. Aku menee keskiviikkona pelkän 100cm ja torstaina avoimet 100 ja 110. Aku on sen verran vekkuli että Kemiö Derby saattaisi olla sen pääkopalle vähän turhan paljon :D


Cara starttaa keskiviikkona 80 ja 90cm. Nämä ovat ponin ekat aluekisat ja haluan että se saa aloittaa mukavuusasteelta kun radalla on edessä hieman enemmän tekemistä. Torstaina Cara starttaa 90 ja joko Kemiö Derbyn 95cm tai 100cm. Haluaisin niin startata tuon Derbyn, mutta Cara ei koskaan ole hypännyt mitään maastoesteen kaltaistakaan, joten en ole ihan varma haluanko viedä ponia sellaiseen tilanteeseen heti kisoihin.. Eli luultavasti luokkina ovat torstaina 90 ja 100 :)

Odotan noita Kemiön kisoja kyllä aivan innolla! Ne oli mahtava kokemus viimeksi ja nyt kun mukana on useampi hevonen, saa fiilistellä siellä nurmella ihan kunnolla!

Sea Horse Week 23-24.7

Hankoon on aina kiva mennä. Sinne pääsevät ainakin Cara ja Aku. Caran luokat ovat Kemiöstä riippuen joko 80 ja 90 tai 90 ja 100 :) Jos on pelittänyt hyvin niin ehdottomasti 90 ja 100, jos taas olen itse kämmäillyt niin voi olla että mennään vain 90.

Aku hyppää varmasti tutut ja turvalliset 100 ja 110 :)

Lappeenrannan HevosHippalot 8.-10.8

Lappeenrannan kisat on vielä hieman auki. Jos Retulla on kvaalit kasassa, niin se ei ainakaan mene sinne, koska SM-kisat on seuraavana viikonloppuna. Jos kvaaleja ei ole niin sitten niitä yritetään kyllä varmaan viimeiseen asti..

Lappeenrantaan otan kuitenkin toivottavasti mukaan ainakin Akun. Se saa jatkaa 100 ja 110-linjalla!

Tuuri 15.-17.8

Suokkien mestaruuskilpailut ratsastetaan tänä vuonna Tuurissa. Täällä mukana siis Retu jos kvaalit kasassa.


Loput elokuun kisat menevätkin sitten näiden kisojen perusteella :)

8 kommenttia

 1. Onko suunnitelmissa hypätä 120 luokkia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Retu pääsee mestaruuksissa vikalle kierrokselle niin siellä rata on 120 :) Ja jos Aku menee kymppiä ihan superisti nyt koko loppukauden niin katsotaan josko se eka 120 startattaisiin. Eka täytyy kuitenkin tehdä tasaista tulosta kympistä :)

   Poista
 2. Tää oli kiva postaus. Kiva lukea suunnitelmistanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit :) Teki kyllä mulle hyvää listata kaikkien hevosten tekemisiä ylös. Toki sinne tulee muutoksia, mutta ainakin alustava aikataulu on aina hyvä olla!

   Poista
 3. Olis kiva joku pidemmänkin ajan tavoitepostaus, et millasia tavaoitteita sulla pidemmällä ajalla. Etenkin kun sulla on erilaisia ja eri vaiheessa olevia heppoja ratsastettavana joilla tavotteetkin aika erilaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisen voisin hyvinkin tehdä! Kiitos ideasta :)

   Poista