maanantai 28. heinäkuuta 2014

Melkein Kisamatkalla

Hassun hauska Senni oli meillä kyläilemässä perjantaista lauantaihin :) Koska mulla oli tietty hevosia ratsastettavana, lähti Senni mun kanssa maastoon!

Otettiin suokkipojat alle. Mä nappasin Retun ja Senni sai alleen Hukkiksen. Retulle tämä kuntotreeni on ihan äärettömän tärkeää ennen noita mestaruuskisoja, koska siellä on isot ja pitkät radat luvassa useampana päivänä peräkkäin. Lisäksi Tuuriin ajaa meiltä sen n. 5h, joten jo matka verottaa hevosia..

Pakollinen Heppaselfie

Maastossa käveltiin paljon, mutta laukattiin myös ratalaukkaa kunnon kohotusta ajatellen sekä avattiin paikkoja spurteilla. Loppuun otettiin paljon hölkkää ja käyntiä, jotta hepat palautuisivat :)

Muita heppoja en sitten aamusta ratsastanutkaan, koska suuntasimme Sennin kanssa Hippolan kokoukseen :) Edellisenä iltana oltiin herkuteltu Sennin kanssa tortilloilla ja käyty vähän katselemassa Helsingin katuja.. Aamulla olikin vähän väsy kun unta oli tullut palloon vain reilu 5h.. Onneksi seura piti hyvin aamulla hereillä! Oli kiva nähdä kaikkia bloggaajia pitkästä aikaa ja turista kaikesta mahdollisesta!

Tämä olikin nyt tällainen hieman erilainen postaus, illalla luvassa vielä joko postausta Akun eilisistä treeneistä tai tämän illan rataharjoituksista..

Hippolan tiimi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti