keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kemiö. Day 1. Aku

*yhteistyössä Team Eurohorsesin kanssa*

Akusti saapui Kemiöön hyvissä ajoin. Ukkeli sai jalkaan hieman järeämmät hokit kuin Cara ja sen jälkeen suunnattiinkin jo verkkaan.


Verkka-alue on täällä ihan mieletön. On iso käsihevosalue, verkka-alue ja hyppyalue. Varsinkin Akun kanssa mulle on tosi tärkeää että pääsen etenemään alusta asti kunnolla. Tietysti iso alue luo Akulle monta eri spookailupaikkaa, mutta tänään niiltä vältyttiin aika hyvin yhtä sinkoilua lukuun ottamatta.


Verkassa Aku oli todella energinen. Johku oli itse ratsastamassa samaan aikaan ja totesi Akun näyttävän hyvältä ja todella eteen päin pyrkivältä. Verkkahyppyjä otin enemmän kuin yleensä, koska meillä oli vain yksi luokka.


Rata alkoi okserilla jolta oli pitkä suora linja pystylle. Siitä kolmoselle täyskaarto ympäri ja pystylle. Sieltä vesimatto-okserille jolta jatkettiin punaiselle lankulle ja linjalla valkoiselle portille.Vesimatto-okseria Aku hieman kyttäsi, samoin punaista lankkua. Yli kuitenkin mentiin ja päästiin perusradan vikalle esteelle, sarjalle, nollana. Sarjalta kuitenkin a-osa tuli alas ja uusinta jäi tekemättä.


Aku oli niin omistajien kuin Johkunkin mielestä hyvän näköinen, itsestän tuntui siltä että se olisi voinut olla sujuvampi ja rennompi. Huomenna pääsen radalle kaksi kertaa, ehkä sitten saan Akulle taas paremma flown ja sitä kautta siihen tekemiseen lisää suoraviivaisuutta.


Yllätyksekseni tuo nelonen riitti isossa luokassa lopulta jopa 9. sijaan! Olin aika yllättynyt, mutta iso tuhti rata oli luonut monelle niin paljon haasteita, että tuloslistalla oli normaalia enemmän hylkyjä. Nurmipohja ja iso kenttä loivat toki myös omat haasteensa, ja siksi kannattaa aina huomioida tällaiset asiat ilmoittautuessaan kisoihin. Kisoihin kun ei kannata mennä harjoittelemaan, sen voi tehdä kotonakin. Toki kisoissakin käyminen on treenaamista, mutta silloin luokan täytyy olla sinulle oikea.Käytiin ilallalla heppojen kanssa vielä iltakävelyllä ja otettiin muutamia kuvia. Aku oli aika pöreänä, joten väsymystä ei ainakaan ole havaittavissa :) Huomenna siis vuorossa 100 ja 110-luokat!


7 kommenttia

 1. Kuinka korkea aku on kun näyttää tosi isolta

  VastaaPoista
 2. Onpas Aku vauhdikkaan näköinen tuossa ekassa kuvassa. Ja sä näytät niin pieneltä sen vieressä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp, Aku oli aika menossa! Ja se on iso.. Ja mä ihan mini :D

   Poista
 3. Wau! Aku on tosi komee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi näyttävä hevonen :)

   Poista