perjantai 18. heinäkuuta 2014

Retu Kemiössä

*yhteistyössä Team Eurohorsesin kanssa* 

Retun kanssa hypättiin torstaina Seilinpoika Cup 100cm ja avoin 110cm. Koska itse olin jo Kemiössä, saapui Retu Janin, Ninan ja Katin kanssa vasta alkuillasta. Tällä kertaa Retu sai siis mennä ilman lettejä ja se kiinnitti heti muutaman kanssakilpailijan huomion :D Meillä kun on kuulemma aina letit :) Musta hevonen on vaan siistimmän näkönen ne sykeröt päässä, mutta nyt aikataulujen vuoksi ne jäivät uupumaan ;) Ens kerralla ne on taas päässä! Hehe.


Metrin rata oli musta hirmu kiva. 1-2 väli oli seitsemän laukkaa, vaikka itse tein sinne kahdeksan.. Se alkutempo kuntoon!! Kolmonen oli pysty, miltä jatkettiin kahden askeleen sarjalle. Sarjalta kaarevasti 5-6 linjalle, mihin piti tulla kuusi laukkaa, itse odotin seitsemällä. Seiska oli lankku ja kasi vesimatto. Ilman virheitä mentiin ja uusintaan! 

Toisessa vaiheessa Retu nappasi ysiltä puomin mukaan ja siinä vaiheessa tiesin että pitäisi olla tosi nopea jos nelosella meinaa sijoittua. Käänsin kivat pienet tiet ja sujuin 12 esteelle, okserille ihan huolella. Maaliin sillä 4 virhellä ja sijalle 5!

Tämä sija kesti loppuun asti, jee! Eli kansallinen sijoitus napsahti, hieno Rekku <3

Kympissä rata oli hieman haastavampi, oikeastaan kaikki tapahtui päinvastoi kuin metrissä. Rata tuntui hyvältä, kakkonen tippui liian laakean hypyn takia, muita tulleita virheitä en edes nyt tarkasti osaa paikantaa. Kolme keppiä sieltä tuli, eli 12vp, mutta fiilis oli tositosi hyvä :) Radan näätte alla! Retun kaveri Ville sijoittui muuten upeesti 6. nollatuloksella! Hienot Rauhalan suokit!!Joku kyseli multa millainen pohja on musta ollut. Radalla pohja on todella hyvä, aika hiekkainen. Pienillä hokeilla pärjäsi hyvin ja varsinkin Retu tuntui tosi varmalta. Pohjaa on kunnostettu ennen kisoja lisäämällä sinne hiekkaa. Kisojen aikana kelit ovat hellineet ja kentän pohjaa ei ole tarvinut huoltaa lainkaan. Pohja kestää siksi niin hyvin, koska esteet on sijoiteltu eri tavalla jokaisessa luokassa ja läheskään kaikkia esteitä ei käytetä yhdessä luokassa samaan aikaan. 

Miinuspuolena oli kuitenkin verkka. Verkkapohja oli nimittäin eilen illalla avoimen kympin aikana melkein pelkkää hiekkaa. Siihen tietenkin syynä on sen suurempi kulutus pienemmällä alalla, mutta toivottavasti järjestäjä vaihtaa esiveryttelyn ja verryttelyn puolia seuraaviksi päiviksi. Verryttelyesteiden paikkaa vaihdeltiin kyllä hyvin jokaisen luokan välissä, mutta eihän se koko tilannetta pelasta. Heidin blogista saammekin sitten lukea lisää tulevista radoista ja kisoista ylipäätänsä!

4 kommenttia

 1. En mä mitään pahaa tarkoittanut, meinasin vain että silmä on tottunut siihen että sun hevoset on hienosti letitettyjä :) / Jessi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsillä Jessi, vitsillä ;) Oli hauskaa kun sanoit noin ku muutkin aina ihmettelee jos en letitä :D

   Poista
 2. Hattua täytyy kyllä nostaa, että paripäiväisen kisarupeaman aikana/jälkeen saat vielä naputeltua kunnon tarinat kaikista tapahtumista! Onnea vielä hienosta sijasta Rillun Renton (vaimikäsenytoli ;) ) kanssa :)
  / Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rillun Rentto, Rallin Rinttu vaimikäsenyolikaa ;) Kiitos avusta!!

   Poista