lauantai 31. elokuuta 2013

Onnistumisia seuraa epäonni

Eipä ole mennyt tämä Ypäjän reissu meidän osalta ihan nappiin. Suurin ongelma muodostui Siinan rokotuksista ja sen auenneesta suupielestä. Lauantaina hyppäsin sen kanssa hackamorella ja radalle päästyäni jarrut olivat ihan kadoksissa.

Saimme kuitenkin lainaan pidemmällä vivulla toimivan hakkiksen ja pääsin testaamaan sen eilen illalla. Siina oli aivan super ja olin todella tyytyväinen nopeaan treeniin. Lyhyellä vivulla se vain laittoi nenän ryntäisiin ja rullaili menemään. Nyt pidemmällä vivulla se oli hyvin tuella ja paljon ryhdikkäämpi.

Pidätteet menivät hyvin läpi ja sain ennen estettä ihan uusia fiiliksiä Siinan laukan rytmiin ja malttamiseen. Vaikka luulin aluksi että suurin muutos tolla hakkiksella tapahtui Siinassa ennen estettä, niin todellisuudessa se isoin harppaus tapahtui hyppykaaressa. Enhän mä alkuun meinannut edes pysyä kyydissä, kun Siina teki niin isoja hyppyjä selän läpi. Näin paljon voi siis kuolain vaikuttaa hevoseen ennen estettä, mikä taas vaikuttaa hurjasti hyppykaareen.Tässä muutama video, mistä mm. yhdessä näkyy erittäin hyvin se, kuinka saan työstää Siinaa nyt kaarteessa ja ilman estettä ilman että se pitenee ja heittää pään ylös.

Nyt sitten toivotaan että kuolain pelittää tänään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti