tiistai 6. elokuuta 2013

Helmi Peikillä

Helmi pääsi myös pitkästä aikaa lauantaina kunnon treeniin Peikille.

Helmin kanssahan ongelmana on ollut se ettei se odota ihan kunnolla loppuun asti, ja trakoituksena oli hypätä vain pientä ja saada tämä homma paremmalle mallille.


Aloitin pienellä pystyllä diagonaalilla, samalla tavalla kuin Edin kanssa. Poni odotti hyvin ja otti oikeat laukat joka kerta alas. Nostettiin pysty, ja suoritettiin sama homma, ja edelleen poni odotti. Siirryin hyppäämään lainetta ympyräuralla ja sain todella tasapainoisia ja rauhallisia hyppyjä aikaan. Nyt mulla oli pitkästä aikaa taas sellainen fiilis että Helmi antoi mun ratsastaa sen loppuun asti ihan esteelle asti.


Edelleen toivoisin sen säilyttävän hieman matalamman muodon esteelle asti, nyt se jää vielä hieman turhan ylös niskan kanssa. Sen asian suhteen tehdään kyllä töitä koko ajan ja olen ihan varma, että pikku hiljaa sekin lähtee tasoittumaan :)


Verkkahyppyjen jälkeen mentiin samaa rataa kuin Edinkin kanssa, ja itseasiassa aika samalla korkuudella. Poni teki hirmuisia loikkia alla näkyvälle okserille :) Sillä oli tosi kivaa ja se selkeästi halusi miellyttää mua kuuntelemalla todella tarkasti.Treeni sujui siis kaikin puolin hirmu hyvin. Tästä on taas kiva jatkaa seuraaviin kisoihin :) Seuraavaksi Helmi hyppää 17.8 Laaksolla aluekilpailuissa. Luokkina varmaan 90 ja 100, tavoitteena tietysti tasaiset nolla-radat :)


Treeneistä sain myös Edin tavoin videon. Laatu ei taaskaan ole maailman terävin ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti