torstai 13. marraskuuta 2014

Moi, kuka sä oot?

Mä kerron teille monta kertaa viikossa siitä, mitä mä puuhailen heppojen kanssa. Tiedätte myös hyvin paljon muitakin faktoja musta ja näinhän sen kuuluu mennäkkin. Mä kirjoitan blogia niin itseäni, kuin teitä varten.

Nyt haluaisinkin tietää, ketkä mun blogia lukevat! Lukijoita blogissani käy kuitenkin aika kiitettävä määrä, mutta kommenttien määrä pysyy hyvin maltillisena. Usein kommentin takana on anonyymi, josta en saa tietää kommentin jälkeen yhtään mitään.. Aina jos kommentoijalla on profiili, käyn tsekkaamassa hänen sivunsa ja klikkaan itseni blogiin jos kommentoijalla sellainen on.

Joten kertoisitko minulle jotain itsestäsi? Kuka olet, mistä tulet ja mitä sinä puuhaat hevosten kanssa? Olisi ihanaa saada kuulla teistä siellä ruudun takana lisää :) Joten jos et koskaa ole kommentoinut blogiini mitään ja vierailet täällä kuitenkin säännöllisesti, niin nyt olisi tilaisuus ;) Linkkaathan myös blogisi, uudelle luettavalle on aina tilaa ;)


168 kommenttia

  1. Vähänkö kiva tällänen postaus :)!

    Mä oon Ida :D Hevosharrastus pyörii tällä hetkellä oman hevosen ympärillä, jonka kanssa touhutaan kaikenlaista :) Mun ja Codan tekemisiä voi seurailla blogista ja facesta!

    www.iddejacoda.blogspot.fi ja www.facebook.com/iddejacoda

    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogissakin on tullut vierailtua jo aiemmin :) Ja sähän oot ratsastanut myös KAlliorinteellä? Itse kävin siellä tunneilla vuosina 2006 ja 2007!

      Kiitos että esittelit itseäsi, täytyy seurailla sunkin blogia ahkerasti :)

      Poista
    2. Joo kävin pari vuotta :) kiva kuulla !

      Poista
  2. Säännöllisesti aina luen sun blogia mutta jotenkin se kommentoiminen aina vain jää vähemmälle.. :D Elikkäs olen Moona, 19-vuotias Turusta ja valmistunut parturi-kampaajaksi nyt tänä vuonna. Tällä hetkellä mulla on puoliylläpidossa pv tamma Glitter jonka kanssa valmentaudutaan säännöllisesti ja kilpaillaan seura- ja aluetasolla, tavoitteet ovat esteillä! Blogikin löytyy jonne pyrin aktiivisesti päivittämään treeneistä, valmennuksista, kisoista sekä muista touhuista Geen kanssa! :)

    http://momoona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogi onkin tuttu, mutta nyt vasta sain aikaiseksi lisättyä sen lukulistaan :) Kiva kun kommentoit ja kerroit lisää itsestäsi :)

      Poista
  3. Hauska idea!
    Nooh, harrastan ratsastusta kumpumäen tilalla. Kisaan tallin seurakilpailuissa kahdella ihanalla ponskilla, Late nimisellä rautiaalla ruunalla esteitä ja Ditte nimisellä pikku tammalla koulua.
    Lisäksi vuokrahevonenkin löytyy, 172 senttinen jättiläinen Kidi ;)

    kohtalona hevoset.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit ideasta :) Ja mahtavaa, että jaksoit kommentoida! Tsemppiä hevosten kanssa, etenkin sen jättiläisen kanssa :D

      Poista
  4. Moi ! Sulla on tosi kiva blogi ja on mielenkiintosta lukea tätä kun ratsastat paljon erilaisilla hevosilla! Itse ratsastaan husön ratsastuskeskuksessa, ja Käyn siellä estevalmennuksessa :) Kirjoitan blogia mun kaverini Kanssa osoitteessa: emminjajutanheppailut.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja kiitos kun tulit kommentoiman ja kertomaan itsestäsi :) Kaveriblogit on mulle vähän vieraampia, täytyy jäädä seurailemaan kuinka se toimii :) Ratsastuskoululaisten blogit saavat tosin multa aina oman plussansa ;)

      Poista
  5. Olen 13-vuotias Olga ja tulen Varsinais-Suomesta tarkemmin Laitilasta.Omistan yhden shetlanniniponi ruunan jonka kanssa kisaan pääsääntöisesti esteillä, mutta lpulu kiemuratkin onnistuu. Talli sijaitsee meillä kotona. Ponini kaverina on myös toinen shettistamma. Ensi keväänä kuvioihin astuu uusi iso poni jonka kanssa olisi tarkoitus päästä kisaamaan alue/kansalliselle tasollA

    Olgaja-aleksi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa että saat toisen ponin :) Tsemppiä kisoihin ja kiva kun kerroit itsestäsi minulle :)

      Sun shettis on todella valloittava, ihan mielettömän söpö! Ja sulla on mukava ote blogin kirjoittamisessa :)

      Poista
  6. Olen 15v tyttö Lohjalta. Ratsastan ratsastuskoulussa, sekä satunnaisesti kaverien hevosia. Olen itse enemmän esteratsastaja kuin koulutuuppari, mutta molempia treenaan ahkerasti. Kisoissa käyn aina kun on mahdollisuus. Olen seurannut menoanne jo pitkään ja saan monia ideoita omaan ratsastukseen täältä.
    Tämäkin postaus on tosi kiva, ihan erilainen ja kiva idea :)
    Oma blogini on: http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi
    Olisi kiva jos kertoisit mielipiteen blogistani ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä olet yksi niistä tutuista nimistä joita tunnistan :) Kuviakin olen tainnut sulta jonkun kerran kisoista saada!

      Sun banneri oli ainakin tosi hieno :) Ja musta on kiva kun ratsastuskoululaisetkin jaksaa ja eritoten saa luvan blogata, se tuo ihan erillaisen meiningin siihen harrastamiseen :)

      Poista
  7. Luen sun blogia Hippolan kautta ja oot kyllä ehdottomasti yksi mun lempi bloggaajista! Mä oon 21v fysioterapiaopiskelija Turusta ja mulla on 7 vuotiaaksi kääntyvä kouluhevos ruuna jonka kanssa tehtiin tänävuonna kansallista nuortenhevosten heA:ta ja avoimia alue HeB-heA luokkia :)
    http://henunelamaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että blogi löytyy lemppareiden joukosta :) Sulla oli myös tosi kiva blogi, liityinkin saman tien lukijaksi! Nuoret hevoset kiinnostaa aina ;)

      Tsemppiä ensi kaudelle, kyllä se sairastelu jää ;)

      Poista
  8. http://annisstyle.blogspot.fi/
    Olen 15vuotias punapää Raisiosta. Ratsastan tällä hetkellä pienellä yksityistallilla sekä yksityistunneilla, että itsenäisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, sulla oli tosi hieno banneri :) Kiva nähdä ihan uusia blogeja, kiitos että kommentoit :)

      Poista
  9. Olen lukenut blogiasi ehkä n. Puolen vuoden ajan. Pohjois-Suomesssa asun ja lukion 2. vuosi on meneillään. Minulla on oma esteheppa, jonka sain vuosi sitten joulukuussa. Tänä vuonna ollaan kisattu lähinnä 120-135cm tasolla. :)

    http:// myworldwithhorses.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi :) Olipas kiva löytää noin mukava blogi, täytyy liittyä lukijaksi :) Sulla on tosi kiva hevonen, tsemppiä sen kanssa nyt jatkoon!

      Poista
  10. Moikka! Tykkään kovasti tästä sun blogista ja tätä on tullut nyt kesästä saakka seurattua säännöllisesti, jatka samaan malliin :)
    Itse olen 20v. opiskelija keski-suomesta, joka on kymmenisen vuotta ratsastanut ratsastuskoululla ja erinäisillä yksityishevosilla. Mahdollisuutta omaan hevoseen ei ole ollut, mutta onneksi ilman sitäkin voi melko aktiivisesti harrastaa. Nyt ratsastus on vähemmällä opiskelujen vuoksi, mutta seuraan sitäkin suuremmalla innolla mm. hevosblogeja :D
    Oma blogi elää vähän hiljaiseloa kun ratsastettua tulee nyt niin vähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sara :) Nykyään ratsastuskouluissa on todella kivoja ja laadukkaita hevosia joiden kanssa pääsee treenaamaan tosi kivasti. Siihen jos saa vielä yhdistettyä itsenäistä ratsastusta, on tekemisen määrä jo todella hyvässä jamassa :)

      Linkkaa blogisi vaikka se eläisi hiljaiseloa, on kiva saada teille lukijoille kasvoja ;)

      Poista
  11. Heh, kommentointi aina jää... Meillä Rovaniemen yläpuolella pieni ratsastuskoulu, aloittelevaa suomenhevoskasvatusta, matkailuyritys ja poroja. Oma puoliverinen on välillä opiskelemassa Rovaniemellä mukana, välillä ei. :) Luen tätä blogia koska olet niin taitava ratsastaja, postaat usein ja täällä on hyviä kuvia! :) Oma blogi on nykyään vain viikonloppupuhelinpäivitysten armoilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että nyt maltoit kommentoida :) Rovaniemi onkin tuttu paikka, kummitäti ja muutama sukulainen asuu siellä! Serkulla on oma hevonenkin siellä, pieni on maailma ;) Ja porot on ihan huikeita!!

      Linkkaa ihmeessä blogisi, suokkijutut kiinnosta aina ;) Ja kiitos ruusuista, koitan kehittää blogia koko ajan ja kuvat ovat se ykkösjuttu, joten niiden on oltava hyviä!

      Mukavaa viikonloppua sinne :)

      Poista
  12. Hei! Olen ennenkin tainnut muutaman kommentin laittaa tänne, mutta laitanpa tähänkin postaukseen :) eli siis olen Aada Etelä-Pohjanmaalta joka omistaa yhden suokkitamman. Me puuhaillaan vain tallilla suurimmaksi osaksi, käyn kävelyttämässä maastossa ja ratsastan melkein jokapäivä joko maneesissa tai ulkokentällä, vähintää yksi vapaapäivä kuitenkin on viikossa. Maastoilemassa käyn mielelläni, kesällä suurimmaksi osaksi kun näin talvella ei koulun jälkeen enään ehdi ennen pimeää. Olen myös kisaillut Hallauksella 4-5 kertaa, mutta ne jäi sitten siihen kun koppi ongelmat tuli, eli H ei mene koppiin mutta sitten kun sen saa sisälle ei sillä mitään hätää siellä ole, seisoo ihan nätisti. Valmennuksissa käyn lähes joka viikko, joskus vain joka toinen viikko. Jos sua kiinnostaa tietää meistä lisää ja lukea meidän tapahtumia, niin mulla on myös oma blogi, joka on vähän ollut hiljaisempana viimeaikoina, kun ei ole oikein kiinnostanut bloggaaminen, kun yhdessä vaiheessa tuli pelkästään negatiivisia kommentteja, mutta nyt taas yritän vähän ryhdistäytyä! :) Hyvää viikonloppua sinulle! :) P.S. Sulla on aivan mahtava blogi! ;))
    http://suomenhevostamma.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisä suokki-ihmisiä, jee :) Oletkin tainnut kommentoida muutaman kerran, tunnistan Hallauksen :) Toivotavasti koppiongelmat loppuvat mahdollisimman pian niin että pääsette taas kisoihin!

      Ja älä välitä ikävistä kommenteista :) Niitähän ei ole pakko julkaista, itse sensuroin ainakin välillä osan todella turhista ja tylsistö kommenteista pois..

      Poista
  13. Haha, kiva postaus:D

    No alotetaas. Mulla on oma papparaisponi ja sit on uus heppa joka tuli vasta. Ja oon ratsastanu vuodesta 2008 asti. Ja oon 12v. Asun ihan maalla ja mun hepat on ihan yhellä tallilla että eivät ole meidän pihassa vaikka siihinkin olisi mahdollisuus:) ja ilen myös kilpaillut n. Kolme vuotta koulua ja esteitä.

    Tossanyt jonkin verran:DD mutta mun blogin osote on→ tiia-amigo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit ja kerroit itsestäsi :) Siinä n kyllä puolensa kun hevoset asuvat muualla kuin omassa pihassa, mutta kyllä sitä välillä toivoo ettei tarvisi ajaa kilometritolkulla tallille..

      Ja pitää käydä tsekkaamassa sun blogi :)

      Poista
  14. oon lotta 18v ja mulla on oma hevonen:) tällä hetkellä treenaillaan ja tutustutaan kun ollaan aika uusia tuttavuuksia vielä! talven ajan kierrellään seurakisoja ja keväällä olis tarkotus siirtyä akuekisoihin noin 100-110 luokkiin:) oon lukenu sun blogia jo aika kauan mut en silti oo lukija joten siksi anonyymi xd oon kuitenki useasti saanu inspistä täältä omaan ratsastukseen joten siksi halusin kommentoida:) sun blogis on tosi hyvä ja innostava!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että oot saanu inspistä omaan tekemiseen :) Ja liity iihmeessä lukijaksi jos aktiivisesti seurailet blogia :)

      Tsemppiä uuden hevosen kanssa, ehkä nähdään kisoissa keväällä ;)

      Poista
  15. Tää on hyvä postaus,sille iso +
    Mä oon 13 v tyttö oulun läheltä ja mulla on oma poni,Poku,sekä kaks hevosta Lento ja Veera. Poku on 27 vuotias new forest,sen kanssa oon kisannu pari vuotta. Veera ja Lento on molemmat suokkeja. Lennolla oon kisannu 50-60 cm mut tarkotus alkaa isompia kisaan. Poku on nuorena hypänny 120 alueluokkia ja se itse on 130 senttinen. Veera ja lento hyppää 110 cn.
    Niillä sitten käyn tunneilla,kisoissa ja valmennuksissa. Itse olen ratsastanut 8 vuotta,HeB ja re 80. Oon lukenu sun blogia jo jonkin aikaa. Onnea Saksaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos plussasta! Ja ihanaa kub ommentoit, mukava kuulla teistä siellä ruudun takana :)
      Suokit on kyllä ihania, tsemppiä treeneihin :) Ja kiitos onnentoivotuksista, niitä tarvitaan :)

      Poista
  16. 20-v heppailija pirkanmaalta,omistuksessa suokki jolla kilpailin aikanani 100-110 ratoja aluetasolla kunnes aloin hyppäämään 110-120 ratoja pv:lläni. Oma talli:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, oma talli <3 Mäkin niin haluaisin.. Mutta miksi suokki ei pääse enää kisoihin?! Mukaan vaan niin törmätään suokkiluokissa ;)

      Poista
    2. Se on mulle niin niin pieni:( tarkotus olis ens kesänä silti lähtee 100cm suokkiluokkia kiertään jos treenit lähtee taas käyntiin talvella (lue: opiskelen kaukana kotoa joten treenaaminen kahdella hevosella kunnolla vaikeaa). Itse olen 178cm ja suokki 153cm :(

      Poista
    3. Voi harmi :/ Toivottavasti pääsette kuitenkin treenin makuun :))

      Poista
  17. Olen 12-v tyttö. Käyn tunneilla, vuokraan erästä ponia ja ratsastan erästä shettistä. Eli tällänen poniratsastaja :D

    http://camillan-blogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poniratsastajat on pop! Kiva kun esittäysdit ja kommentoit :)

      Poista
  18. Täällä on yksi vanhempi lukija, alle 40 v. kuitenkin. :) Itellä on oma puoliverinen, jolla kisaan aluetasolla sekä koulua että esteitä. Sulla on hyvä ja monipuolinen blogi, josta olen saanut vinkkejä omaan ratsastamiseenkin. Hyvää Saksan reissua, toivottavasti jaksat kirjoitella kuulumisia myös sieltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ethän sä ole vanha alkuunkaan ;) Kuulostat itsekkin varsin monipuoliselta, kenttä vielä mukaan niin kaikki on hallussa :D

      Musta on aina mahtava kuulla jos joku saa inspiraatiota mun menemisistä ja tekemisistä omaan ratsastukseen, silloin ei ole ihan metsään mennyt postaukset :)

      Saksasta tulee ehdottomasti postauksia niin paljon kuin vaan saan materiaalia ja nettiä käyttöön :)

      Poista
  19. Ompas hauska postausidea! Sun blogi on ehdottomasti yks mun lemppariblogeista joten pitää ehdottomasti esittäytyä :) Olen 24v harrastekouluratsastaja Pirkanmaalta jolla alla tällä hetkellä vanhempi estehevonen josta on kuoriutunut oiva kouluratsu :) Tällä hetkellä ratsastelen vain omaksi iloksi eli aktiivitreeni jäänyt vähemmälle. Päivittäin tulee selattua hevosmyyntisivustoja kylläkin, eli tarkoitus olisi oma hevonen jossain kohtaa löytää ja palata aktiivisempaan treeniin sen myötä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Emmi! Kiva että blogi on sun mieleen :) Noi myyntisivuston on varsin vaarallisia paikkoja ;) Toivottavasti löydät mieleisen hevosen :) Tuolla on aina aika kivoja heppoja.. ;) http://www.kempke-hof.de/

      Poista
    2. Heheh, niin ne vähän tuntuu olevan! :D Kiitos linkistä, täytyykin mennä heti katsastamaan sen tarjonta ;)

      Poista
  20. Heippa,
    Oon 30-vuotias kouluratsastaja, jolla ei tällä hetkellä ole omaa heppaa. Ratsastanut olen varmaan 20 vuotta ainakin ja on ollut oma heppa, ylläpitoheppa, erinäisiä vuokrahevosia ja tietty ratsastuskoulullakin on tullut käytyä. Tällä hetkellä vuokrailen valmentajani entistä kisaheppaa sekä toista heppaa, joka asuu samalla tallilla.
    Tykkään seurata blogiasi, vaikka esteet ei olekaan mun juttu, kun pelottaa :) , mutta on mielenkiintoista lukea kuinka olet päässyt aika pitkälle ilman sitä omaa hevosta jolla treenata. Tsemppiä Saksaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sun pelko väistyy mun estetiuhujen myötä edes vähän ;)

      Saksasta saadaan toivottavasti paljon postauksia myös sileältä, toivon että pääsen tekemään paljon Lauran kanssa!

      Ja kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan :)

      Poista
  21. Oon Niina 15v Klaukkalasta :) Ratsastanut oon ihan pikkulapsesta asti äidin mukana :D Nykyään käyn neljä kertaa viikossa ratsastamassa ratsastuskoululla, kisaan myös koulussa ja esteillä. Blogias oon seurannut nyt reilun vuoden ja tykkään! Toivottavasti Saksan reissu menee hyvin ja kuulla siitä paljon :) haaveissa päästä joskus itekkin ulkomaille ratsastamaan... Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän olet siis ollut mukana melkein alusta asti, mahtavaa!

      Ahkerasti jaksat käydä ratsastuskoulussa, propsit siitä :) Toivottavasti sunkin unelmat toteutuu! Kunhan vaan jaksat tehdä hommia niin aivan varmasti pääset ulkomaille hommiin. Mäkin unelmoin tosi kauan ennen kuin uskalsin toteuttaa kaiken mistä olin jo vuosia haaveillut :)

      Paljon tsemppiä sulle jatkoon ja kiva että olet siellä lukijoiden joukossa :)

      Poista
  22. Mä aina luen ja luen, mutta harvemmin ikinä rohkaistun kommentoimaan. ;)
    Mutta pyynnöstäsi: olen nuori aikuinen, jonka hevoshistoria on pidempi kuin nälkävuodet konsanaan, ensin hyvin perinteisesti ratsastuskoulussa ja vuokrahevosten kautta omien hevosten pariin. Tällä hetkellä tallissa seisoo oma ruuna, jonka kanssa vietetään ihanaa elämää. Tulevaisuus hevosalalla kiehtoisi, mutta koska minua parempia ratsastajia on pilvin pimein, haluan hätäkeskuspäivystäjäksi "isona" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kommentti! Ja voihan hevosalalla tehdä muutakin kuin ratsastaa ;) Ammatteja hevosten parissa on vaikka kuinka, tutkimaan siis vaan kaikkia mahdollisuuksia!!

      Kiva kun oot siellä ruudun toisella puolella :)

      Poista
  23. Moi,
    Oon 13-vuotias helsingissä asuva ratsastaja ja ollaan nähtykin kisoissa joskus ja juteltu jotain. Aikaisemmin mulla oli Rosis poni, jolla kisasin pieniä ja valmentauduin 3,5 vuotta ja sillä on/oli blogi http://wwwrosiksenelamaacom.blogspot.fi ja nyt viime lauantaina sain uuden ponin jolle tulee blogi osoitteeseen http://pinrocksfinalfantasy.blogspot.fi mutta toi blogi on ihan vaiheessa, eikä siellä ole mitään ulkoasua tai sisältöä vielä. Toivottaavasti tän viikonlopun jälkeen blogi alkaa valmistua ja saa ulkoasun valmiiksi.
    Uuden ponin kanssa valmentaudutaan ja tarkoitus on kilpailla koulussa ja esteillä. Oon myös aika paljon ollut eri kisoissa toimihenkilönä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisää tuttuja tyyppejä, jee :) Kiva että löysit nyt vihdoin uuden ponin, tsemppiä Fanin kanssa ensi kauteen!

      Poista
  24. Moikka,

    Täällä blogiasi lukee 27v, ennen kansallisella tasolla omilla entisillä hevosillaan kisannut Tamperelainen. Nykyään kisoissa kuljen kameran kanssa ja tunnen tämän blogin Aku-hevosen emän - mikä tieto taitaa jo Sinulle paljastaa kuka olen..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin iso ja vahva aavistus minulla on ;) Kiva että olet siellä lukijoiden joukossa :)

      Poista
  25. Heippa. Luen blogiasi säännöllisesti,nyt jo noin vuoden ajan olen seuraillut anonyyminä. Oma harrastus pyörii oman hevosen ympärillä. Olen tykännyt blogistasi tosi paljon ja olemme tavanneet kerran, kun kävin koeratsasmassa yhtä päivin ponia ertissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Mitä ponia kävit kokeilemassa? Ja hienoa että olet löytänyt oman hevosen :)

      Poista
    2. King pedroa, sellainen läikikäs vähän erikoisemman rotuinen poni :) siitä on tosin jo 3-4,5 vuotta aikaa.

      Poista
  26. Oma blogi ei talla hetkella liity hevosiin, mutta ens vuoden puolella kotiin palatessa saan toivottavasti aikaseks kirjotella treeneista oman 7v. pv-ruunan kanssa :-) Heppa on estehevonen, parit koulukisatki oon sen kanssa startannu ja ens kesana tarkotuksena startata kenttaa!
    Sun blogia on kiva lukea, kirjotat hyvin ja mielenkiintosta kun on useita erilaisia hevosia ratsastettavana :)

    ridingwithkoalas.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita ihmeessä blogi pystyyn, olisi kiva päästä seuraamaan teidänkin treenejä :)

      Ja kiitos mukavasta kommentista, välillä mietin saatteko hevosten menoista tarpeeksi kiinni kun niitä on niin paljon :)

      Poista
  27. Moikka! :)
    Olen Karoliina 29v. espoolainen. Ratsastusta olen harrastanut 20 vuotta, mutta aina ratsastuskoulussa :) Nykyään ridailen 2 kertaa viikossa, sekä koulua että esteitä. Hyppääminen on mun juttu, ja hyppärit siitä syystä suosikkeja. Oma blogini liittyy enemmän juoksuharrastukseen ja muihin treeneihin, mutta toisinaan kirjoittelen myös heppajutuista, onhan se ollut tärkeä osa mun elämää jo 9-vuotiaasta asti. Sun blogi on ihana piristys mun blogiseurannassa, joka pääasiassa koostuu juoksu/liikunta/hyvinvointi/ruoka jne. blogeista. Täällä saa olla vaan ihan heppatyttö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti <3 Missä käyt tunneilla? Täällä saa olla kyllä just niin heppatyttö kun haluaa ;) Käyn kyllä tsekkaamassa sun blogin!!

      Poista
    2. Moi! Primuksella käyn! :) Ja nyt itseasiassa meen aloittamaan viikonlopun katsomalla estevalkkaa! :) Kivaa viikonloppua sinne!

      Poista
  28. Tosi kiva idea! Oon siis Laura, 21 v opiskelija Savosta. Ratsastuskokemusta ja muuta heppailua on reilun 13 vuoden ajalta, ratsastuslukio oli ehkä parasta aikaa ratsastuksellisesti. :) Kirjoitan blogiini sekä yleisiä kuulumisia että melkeinpä kaikki heppailut. Omaa heppaa tai vuokrista tai ylläpitoheppaakaan ei löydy kun ei vain aika ja rahat opiskelijalla riitä, mutta onneksi voi käydä ratsastuskoululla aina silloin kun kerkeää.

    Joskus vuosi pari sitten taisin kommentoida ehkä kerran tai kaksi, mutta aina tulee kyllä luettua kaikki sun postaukset vaikken kommentoikkaan. Tsemppiä teille Saksaan! :)

    http://lurtsuilua.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jaksoit kertoa noin paljon itsestäsi! :) Ihanaa kun on näin aktiivisia lukijoita!!

      Poista
  29. Moi! Täällä 20-vuotias opiskelija Espoosta, joka on lukenut sun blogia sen perustamisesta asti :) Olen ratsastanut 8 vuotta ja kilpaillut sinä aikana seura-, alue- ja kansallisella tasolla neljällä eri vuokrahevosella, joista kolme pv:tä ja yksi suokki. Lajina mulla on ollut lähinnä esteet, mutta myös koulukisoja ja yhdet kenttäkisat on tullut kierrettyä. Vähän sama tilanne siis kuin sulla, eli omaa hevosta ei ole koskaan ollut, mutta sitäkin hienompia hevosia oon saanut käyttööni! Ollaan oltu samoissa kisoissakin ainakin kerran, vuoden 2013 Kummajaisissa, joissa meillä meni suoritukset penkin alle mutta te Retun kanssa loistitte sitäkin enemmän :) Oma blogini on nyt opiskelujen vuoksi hiljaiselolla, sillä ei ole varaa ratsastaa täällä pk-seudulla...

    http://yli-esteiden.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se 2013 kummajaisvuosi meni kaikilla hevosilla kyllä hyvin :)

      PK seudulla ratsastaminen ratsastuskoulussa on kyllä kallista.. Kannattaa laittaa ilmoitus jonnekkin, niin että etsit liikutettavia, taitaville henkilöille niitä löytyy kyllä aina :)

      Kiva että olet lukijajoukossa mukana ja ens kerralla kun törmätään kisoissa niin tuuhan moikkaamaan :)

      Poista
  30. Hei tää oli kiva, pitääki toteuttaa joskus tämmönen munki blogin lukijoille!
    Tosiaankin oon nähnyt sua useesti kisoissa pomppimassa kun samoja luokkia käytiin läpi kun olin "poni"äitinä liikenteessä mukana, tosin alotin seuraamaan jo aiiikoja sitten kun kiinnosti kun itse kävin aikoinani myös paljon ratsastamassa vierailla hevosilla, kunnes alkoi noi omat lisääntymään huomaamatta :) Odotan myös saksan reissun postauksia innolla =D haaveena itsellänikin joskus sinne lähteä vielä...


    Tosiaan tällä hetkellä omistan 1 tiineen tamman, 1 esteruunan jolla kilpaillaan alue/kansallisissa toiv myös ensi vuonnakin, 2 nuorta eli 2-vuotiasta löytyy myös omasta tallista =)

    nearinnetmaki.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!! En tiennytkään että sulla on noin monta omaa :D Sitten kun tarvitset apinan ekoiksi kerroiksi satulaan niin tiedät kenelle saa soittaa ;)

      Sunkin blogi on tuttu ennestään, tuttuja ja puolituttuja seuraa aina niin mielellään myös sitä kautta! Kiva että olet siellä seuraajien joukossa :)

      Poista
  31. Oi onpa kiva idea! Minä olen 17-vuotias tyttö Etelä-Suomesta ja heppoja on tullut harrastettua nyt jo melkein kymmenen vuotta :-) Ratsastuskoulussa käyn tunneilla tällä hetkellä kerran viikossa ja aina tilaisuuden tullen ratsastelen yksäreitä, tällä hetkellä ratsastettavia ei kuitenkaan oikein ole, joten joudun tyytymään kerran viikosss koulutunnilla käymiseen, vaikka motivaatio on tällä hetkellä ihan huipussa, tylsää sinällään! Oman hevosen hankinnan mahdottomuuden takia innostuinkin blogistasi tosi paljon, että olisi nahdollisuus päästä niinkin korkealle tasolle ilman omaa hevosta! Kouluratsastuksesta olen itse kyllä enemmän kiinnostunut, luen aina silti jokaisen uuden postauksen :-D kiitos mahtavasta blogista ja suuresta motivaationlähteestä sulle!

    Http://janinaliisi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on aivan ihanaa lukea näitä kommentteja kun saa palautetta siitä että joku inspiroituu siitä mitä olen kaikkien vuosien aikana tehnyt! Reippaudella ja aktiivisuudella saa paljon aikaan, kannatan siis esimerkiksi. kouluhevosen hoitamista yhtenä vaihtoehtona sinulle!

      Ja ihanaa että jaksat olla noin motivoitunut ratsastuskoulutuntejakin kohtaan, silloin oppii kaikista eniten :) Menen saman tien kurkkaamaan blogisi :) Kiva kun oot lukijana!

      Poista
    2. Heh kiva! Ja joo oon yrittäny ettiä jotain hoitoheppaa, mutta ei oo nyt omalle kohalle sattunu oikee mitää sopivaa :-( kesällä olinkin kisahoitajana yhdelle estehevoselle kyllä, mutta opetti sekin hurjasti! Juuri erilaisia taitoja kun esimerkiksi ratsastuskoulussa, ensikesänä toivottavasti saan jatkaa samaa hommaa!

      Poista
  32. Aktiivisesti luen blogiasi, tosin koskaan en ole tainnut kommentoida :) omaa blogia ei ole..
    olen 20v Kellokoskella hevosalan ammattilainen, tallityötä tekevä ja muutamaa nuorta ratsastan. Tällä hetkellä 3v muutama kuukaus sit satulaan laitettu. Ainoana toistaiseksi selässä keikkunut. Lisäksi 4v n vuoden jäljessä oleva iso lähes 180cm säältään joka palaa takaisin työhön sairasteluiden jälkeen.
    Omana pari vuotta sitten alue 110cm hypännyt kimo ruuna jonka ostin 5kk sitten. Seura 80-90cm hypätty, ens kaudella tavoitteena alue 90cm mahdollisesti metri :)

    Jatka samaan malliin, ihana seurata noin aktiivista ja tavoitteellista ihmistä. Nuoret erityisesti kiinnostaa mua! Ja ylipäätään miten viet ratsastettaviasi eteenpäin.

    Jos mulle tulee joskus tenkkapoo omani kanssa ja tarviin estekuskia, niin tiedän keneen otan yhteyttä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostat itsekkin todella ahkeralta tyypiltä! Ja yhteyttä saat ottaa ehdottomasti, siellä päin tulee kuitenkin pyörittyä ;)

      Oma remmisi on aika suuri, jaksamista sen kanssa. Nuoret tosin tuovat niin paljon iloa että niiden kanssa jaksaa kyllä puuhata :)

      Kiva kuulla että siellä ruudun takana on saman tyyppisiä ihmisiä :)

      Poista
  33. Ompas hauska idea :-)

    Mä olen Emma 18v, Järvenpäästä. Mulla on puoliylläpidossa Kian Varanas-heppa, jonka kanssa ollaan puuhailtu nyt reilu pari kuukautta. Ennen sitä mulla oli puoliylläpidossa toinen eläkeläishevonen, jonka kanssa pääsin aloittelemaan hyppelyjuttuja. Blogini kertoo pääosin ihan tavallisesta arjesta; valmennuksista, kisoista, ratsastuksesta... yms :-)

    http://dreamin--big.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kian Vallu on kyllä huippu! Mahtavaa että oot saanu noin kivan treenikumppanin :)

      Käyn tsekkaamassa blogin, kiva että olet lukijoiden joukossa!! :)

      Poista
  34. Oon Saara heinolasta! Olen 14 vuotias eli käyn kahdeksatta luokkaa. Olen harrastanut ratsastusta reilu 8 vuotta ja nykyään omistankin oman hevosen. Käyn myös kaksi kertaa viikossa tunneilla ratsutalli uusmattilassa. Ensikauden kilpailen alue-esteitä 90vm, ehkä pari 100. Koulua kisaan vähemmän, mutta kivan ohjelman sattuessa silloin tällöin sitäkin :)
    Blogini on ny ollut kuukauden vähän hiljaisemmalla ihan järkyttävän koemäärän vuoksi, mutta kirjoitan sinne kisoista, tunneista, valmennuksisst ja puuhailuista omien kavioeläinten kanssa. Ratsastan oman hevosen lisäksi useamman kerran viikossa 4 vuotiasta newforest tammaa ja kohta mammmalomalle jäävää connemara risteytystä :)

    http://haeveny.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla että käyt ratsastuskoululla vaikka sinulla on omakin hevonen :) Tunneista ja erilaisista hevosista oppii niin paljon :)

      Tsemppiä kisoihin ja täytyykin käydä seurailemassa sun blogia niin tiedän miten teillä sujuu :)

      Poista
  35. Moi! Mä olen Heidi, 9. luokkalainen tyttö Espoosta :) Aloin lukemaan tätä blogia aktiivisesti, kun Hippola perustettiin ja täytyy kyllä sanoa, että onneksi tämän löysin! Ratsastan itse ratsastuskoululla, joten on tosi kivaa lukea sellaisiakin blogeja, joissa bloggaajalla ei sitä omaa hevosta ole!
    Käyn siis tällä hetkellä ratsastuskoululla, jossa mulla on viikoittain sekä hevos- että ponitunti. Osallistun myös aina seurani järjestämiin pikkuisiin este- ja koulukisoihin. Ratsastuksen lisäksi tykkään käydä tallilla ihan vain hoitelemassa heppoja, ja mulla onkin hoitoponi Vanilja ja hoitohevonen Petz. Hepat ovat molemmat aika tyypillisiä tammoja :D Välillä on huono päivä ja silloin äksyillään ja näytetään hapanta naamaa, mutta onneksi usein on hyviäkin päiviä, jolloin jaksettaisiin olla rapsutettavana vaikka monta tuntia. :)
    heidijaponit.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratsastuskoulussa oppii ihan hirveästi jos saa hoitaa paljon hevosia :) Ja musta on tosi hienoa että käyt myös kisoissa, siitä saa mieletöntä rutiinia jatkoa varten!

      Kiva kuulla että olet löytänyt tänne Hippolan kautta! Toivottavasti pysyt mukana menossa vielä pitkään :)

      Poista
  36. Meitsie on tällänen 21-vuotias hevosalan puoliammattilainen joka harrastaa ja ratsastaa perheen omistuksella olevilla hevosilla omalla pienellä kotitallilla maaseudun rauhassa. Olen viime vuosina panostanut paljon nuoriin hevosiin, joten kisaaminen on syystäkin jäänyt vähemmälle mutta pikkuhiljaa olen palaamssa hevoskatraan muututtua kilpailu-urheilun pariin.

    Sä varmaan nyt mun blogin jo tiesitkin kun olen Hippolan kuukauden bloggaaja, mutta ehkä kerta kiellon päälle ei haittaa mitään ;D http://skaskinen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun ihanaa kun kommentoit :) Ja sun blogi on tuttu jo pidemmän ajan takaa!

      Nuoret on ihan parhaita, niiden kanssa se työn jälki näkyy niin selkeästi! Toivottavasti sun hepat pääsee pian taas kunnon treeniin niin että voidaan törmätä myös kisoissa ;)

      Poista
  37. Mä olen 14-vuotias tyttö Etelä-Suomesta, joka harrastaa tavoitteellisesti ja vähemmän tavoitteellisesti ratsastusta yksityistallilla suomenhevostammalla, Dockanilla. Dockan on entinen ravuri, mutta se osasi kuitenkin perusjutut kun aloitimme työskentelemään vähän reilu vuosi sitten, ja ollaan nytten noustu nollasta 80 senttiin, sekä helppoon B:hen, josta tuli viime kerralla voitto. Harrastan ratsastuksen oheilla bloggailuakin. :)

    http://lotanhevoselamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on aivan ihanan oloinen ja yritteliäs suokki :) Kiva että sieltä löytyy lisää suokkityyppejä ;)

      Onnea voitosta ja tosi paljon tsemppiä treeneihin, täytyykin jäädä seurailemaan niitä ;)

      Poista
  38. Olen Tiia 18v ja käyn Rautalammin ratsastuslukiota :) Lukujärjestykseen kuuluu siis toisinaan hevosiin liittyviä aineita kuten rehut ja ruokinta tai hevosen terveydenhuolto, ratsastustunneilla käyn 1-2 kertaa viikossa ja hoitamassa 2-3 kertaa viikossa. Hoitohevosina 14v suokkiruuna ja 3v shettistamma. Ratsastan kisaavien ryhmässä, eli kisoihin mennään silloin kun niitä tallilla on, rahat revin kyllä aina jostain, syön sitten vaikka vain makaronia ja nakkeja 2 viikkoa ;D Motivaatio kehittyä olisi suuri, mutta tällä hetkellä esteillä alkaa välillä vähän hirvittää mikä hankaloittaa asiaa ja tuntuu että pari kertaa hevosen selässä viikossa ei enää oikein kehittymiseen riitä. Jälkimmäiseen kuitenkin toivottavasti tulossa ratkaisu muutamassa viikossa... ;)

    Blogi löytyy, mutta se on viimeiset puoli vuotta ollut aika kuollut, nyt kuitenkin suunnittelin aloittavani säännöllisen päivittelyn, kunhan ensin parantelen itseni hengitytieinfektiosta että pääsen taas hevosen selkään... :)
    http://tiia-soldier-on.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tiia! Toi pelko kannattaa selättää kivoilla hevosilla, joihin luottaa täysin. Muuten se hyppääminen ikävä kyllä hankaloituu entisestään ajan myötä..

      Ja nakit ja makarooni on hyvää ;) Mitäpä sitä ei tekisi jotta kisoihin pääsisi ;) Olispa muuten mielenkiintoista käydä lukiotunteja hevosiin liittyvistä aiheista. Saisi varmaan ihan hirveästi uutta tietoa :)

      Kiva kun olet siellä, kommentoi ihmeessä jatkossakin :)

      Poista
  39. Moikka! Hauska idea tehdä tällänen postaus! :) Mää olen 9-luokkalainen tyttö Kouvolan peräkyliltä, asun "maatilalla" ja aktiivisesti ratsastan E.S Riding Clubilla sekä liikutan tällä hetkellä yhtä hevosta naapurissani. Kisaan seuratasolla esteitä ja koulua oman seuran kisoissa, sanotaanko että oon mielen ja pituuden puolesta Se ikuinen poniratsastaja. Sun blogiin löysin Hippolan kautta ja jäinkin heti haaviin ja seuraamaan blogias :) Ja sun blogista saa kans intoo ja uutta inspiraatioo omaan heppailuun, ilman omaa hevosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että saat inspistä omaan menoon täältä :) Mäkin taidan olla jollain tapaa se ikuinen poniratsastaja :D Mutta ei se mitään, ponit on pop!!

      Ja olispa ihanaa asua maatilalla.. Aina olisi hommaa ja saisi olla siellä rauhan keskellä :) Kiva että luet blogiani ja kiitos kun esittelit itsesi :)

      Poista
  40. Hah, hauska idea! Saako tätä matkia?

    Joka tapauksessa, mä olen Nea, 14 - vuotias kouluratsastajan alku ratsastuskoulusta. Epätoivosesti yritän kehittyä johonkin suuntaan kerran-viikossa-tunnille -systeemillä, saa nähdä tuleeko tuottamaan tulosta. Pääroolissa blogissa on ja pysyy ponitamma Ferrari, ikuinen lemppari koulun hevosista. Nurkista pölyyntymästä saattaa löytyä myös menoa ja meininkiä agility- ja rallytokomaailmasta, kun koirat pääsevät vauhtiin ja kamera sattuu matkaan ;)

    http://tavoitteenatavoittamaton.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai saat toteuttaa samanlaisen postauksen :) Ja kyllä kerran viikossa systeemilläkin voi päästä ylättävän pitkälle! Itse ratsastin monta vuotta teini-ikäisenä vain kerran viikossa tunnilla! Oikea asenne korvaa monta menetettyä tunti ;)

      Kiva että let siellä lukijoiden joukossa :)

      Poista
  41. Heipparallaa ja täällä kasiluokkalainen heppatyty! Ratsastusta on tullut harrastettua jo 8 ja puoli vuotta, ja loppua ei näy! Ratsastuskoulun tunneilla käyn, ja lisäksi tallilla kuvailemassa muita ja hoitamassa hoitoponiani Pullaa. Myös kuvanmuokkausta ja blogin koodailuakin on tullut harrasteltua. Suurena osana myös elämää kynnet ja niiden lakkailu ja kunnossapito, mutta eipä siintä sen enempää! :D Blogi on toisinaan todella epäaktiivinen, koska kirjoittelu on mielialan mukaista. (:
    http://kultainensankarini.blogspot.fi/

    Niin ja sun blogia oon seuraillu jo pidemmän aikaa, mutta Hippolan alkaessa liityin ihan lukijaksi ja aloin seurailemaan kunnolla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta olis ihanaa kuvata enemmän! Ja etenkin osata muokata ja koodata paremmin.. Mutta kyllä sitä vielä kerkeää opettelemaan :)

      Kiva että liityit ihan lukijaksi asti, moni ei enää nykyään jaksa tehdä sitä :)

      Poista
  42. Tämäpä oli todella hyvä idea! :) Heippa, olen 19-vuotias Päijät-Hämeestä ja tällä hetkellä minulla on täällä ylläpidossa 8-vuotias tinkeri ruuna. Hevonen on projekti ja aika hiljalleen ollaan päästy eteenpäin. Blogi on vasta uusi. :)
    http://mintuntallipaivakirja.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan lutunen tuo tinkker :) Projektit on aina niin antoisia kun saa nähdä oman työnsä tuloksen! Kiitos kun esittäydyit Minttu :)

      Poista
  43. Täällä ruudun toiselta puolelta löytyy kaimasi, olen Erika :-) Löysin blogisi Hippolan kautta ja jäin heti koukkuun. Todella mielenkiintoista luettavaa, sillä itselläni on haaveena jokin tämän tyylinen homma. Kilpaileminen ja ratsuttaminen.

    Olen 17 vuotias ja opiskelen Salpauksella hevostenhoitajaksi/ harrateohjaajaksi. Mitään vakituisia ratsua minulla ei ole vaan mahdollisuuksien mukaan ratsastan kaikilla, mihin on mahdollisuus.

    Hevosaiheinen blogi minulta löytyy http://maalissa-taas-voittajana.blogspot.com/ ja sinne päivittelen tällä hetkellä turhan epäsäännöllisesti opiskelujeni takia.

    :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, tuntuu että mun blogia lukee ihan miljoona Erikaa :D Mutta kiva että sinäkin olet siellä!

      Sulla on kyllä mieletön asenne, jatkat vain samaan malliin niin kyllä varmasti pääset eteen päin! Hevosalan koulutus antaa jo hyvän lisäpotkun tulevaisuuteen :)

      Poista
  44. Helou! Olen kohta 18 vuotta täyttävä henkeen ja vereen heppatyttö. Harrastan aika useita juttuja, mutta en nyt niistä kerro sen enempää, koska pakko päästä kehumaan sun blogia. Tätä on niin mahdottoman mukava lukea, sun teksteistä saa aina tosi hyvin selvää ja sä ratsastat ihan älyttömän hyvin! Sun teksteistä huokuu myös positiivisuus, jota arvostan paljon bloggaajilla. Myös monipuoliset postaukset on super jees.

    Mutta kuitenkin mä linkkaan mun molemmat blogit.

    Ensimmäiseksi lifestyle blogi, joka on pääasiassa nyt tällä hetkellä.
    http://wilmaheidi.blogspot.fi

    Sitten hevosblogi, joka viettää murtuneen seläntakia taukoa ainakin ensivuoteen. Mutta sieltä näkyy jotain mitä tykkään touhuta näiden upeiden eläinten kanssa.
    http://heidiwilma.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui! Toivottavasti selkäsi paranee hyvin! Kivan näköisiä heppoja sulla ainakin on ratsastettavana joten toivon kyllä tosissaan että pääset pian takaisin satulaan.. Toi oma 3 viikon tauko alko just tuntua tosi lyhyeltä..

      Ja kiitos ihanista sanoista, ne lämmittää aina mieltä enemmän kuin arvaatkaan <3

      Poista
  45. Kiva idea, kommenteistakin löytynyt lisää luettavia blogeja! Olen 19v. entinen bloggaaja Helsingistä, nykyään/toistaiseksi hevosalalla työllistyvä nuori nainen :) Omaa ei enää hetkeen ole ollut, mutta erilaisia läpiratsastettavia, aiempi myyntiprojekti, liikutettavia sekä tämänhetkinen "ratsutettava", 8v. lajinvaihtaja suokki. Tämän projektin johdosta entistä suuremmalla mielenkiinnolla seuraan blogiasi ja etenkin suokkien touhuja :)

    Vaikka oma bloggaaminen olikin jo pitkään laskusuhdanteessa, niin on edelleen ihana pitkän päivän jälkeen vetää hetki happea, rentoutua sohvalle ja selailla muiden blogeja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin helposti selaan ensin muiden blogit ennen kuin alan kirjoittamaan omaani :D Musta on niin kiva lukea aina muiden kuulumisista ja välillä huomaan jopa odottavani uusia postauksia muutamilta bloggaajilta!

      Suokit on kyllä päässy viimeisen kahden vuoden aikana todella lähelle mun sydäntä. Melkein voisin sanoa olevani suokki-ihminen kohta :D Tsemppiä kaikkien heppojen kanssa ja kiitos kun kerroit itsestäsi :)

      Poista
  46. Oon 12-vuotias Pinja Kainuusta. Mulla on poni Inkku ja kirjoitan mun arjesta blogia: http://pinkun-ja-inkun-life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Pinja! Kiva kun kommentoit :) Käyn tutustumassa suhun lisää blogin puolella :)

      Poista
  47. Moi Erika! Olen 15v. tyttö Etelä-Suomesta, heppaharrastus pyörii tällä hetkellä kahdella tallilla, toisella kerran, toisella kahdesti viikossa. Ratsastan pääsääntöisesti kahta hevosta(joista toinen on itselleni aina Poni, vaikkei ihan ponimittoihin menisikään;)), joista toista hoidan virallisesti, toista epävirallisesti. Nyt harrastusta on takana noin 6 vuotta, eikä halua lopettaa näy - päinvastoin. Se aika, mitä ei tallilla(harvinaiset hetket) tule pyörittyä, vietän aikaa jäähallilla luistelun parissa tai peruskoulun viimeisen luokan projektitöitä tehden - ainakin nyt syksyllä, saa näyttää mitä elämä tuo tullessaan vuosien myötä!
    Blogi kertoo lähinnä arjesta tallilla, toisinaan luistelun kilpailuista. Nyt postailu on ollut melko aktiivista, kun oma motivaatio on korkealla sen, ratsastuksen ja hevosten suhteen muutenkin! Harvoin ehdin kuitenkaan samana iltana kertoa kuulumisia, tai edes seuraavana. Kaiken mahdollisen vapaa-ajan vietän tallilla, joten paljon sitä ihan turhaa vapaa-aikaa ei jää ;)
    www.liukastuenhyppyyn.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ida-Sohvi! Kiva kun kerroit noinkin paljon itsestäsi :) Mahtavaa että jaksat viettää paljon aikaa tallilla ja siihen päälle vielä luistella! Molemmat noista harrastuksista nimittäin vaatii todella paljon aikaa..

      Tsemppiä vuokrahevosten kanssa :) Käyn katsomassa miltä blogisi näyttää :)

      Poista
  48. Harvoin kommentoin oikein kenellekään, olen vähän laiska siinä, mutta seuraan kyllä :D Kerran ainakin oon jotain laitellu tänne, mutta siis eksyin alunperin rauhalan facebookista tänne !
    Ite kirjottelen blogia tällä hetkellä vähän sillon kun inspistä ja aikaa löytyy, aikaisemmin jopa 1-2krt vkossa, mutta hepan, tallitöiden ja töiden lisäksi aikaa ei kovin paljoa jää nykyisin... mutta tosiaan voihan siellä käydä pyörähtämässä http://simba-poneilee.blogspot.com :)
    Rauhalassa olen itsekin siis ratsastanut 5 vuotta ennen kuin aloin ratsastaa myyntihepoilla nykysellä tallilla, missä nyt siis oma poni majailee ja mistä on mullekin tullut :) 20-vuotias olen ja silti siis "ponin" kanssa menen, lajia kuin lajia. Tällä kaudella menty alue 80-90 ja he b-a -ratoja, sekä jo yksi kenttästarttikin alla, 6-vuotias siis tuo kopukka vasta ja vuoristorataa meidän meno kyllä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Ja menenhän mäkin edelleen paljon poneilla, ne on niin huippuja! Varsinkin jos sulla on tollanen monitoimikone niin nautiskele vaan ;)

      Rauhala on kyllä ihana paikka. Hevoset on niin tehtyjä tohon hommaan ja kaikki toimii musta todella hyvin :) Tulehan käymään kun kerkeät sielläkin päin!

      Poista
    2. Yritys on ollut tulla piipahtamaan, keväällä kävinkin Retulla yhdellä tunnilla extempore kun soitin Hannille josko mahtuis mukaan :) kauheasti haluaisin päästä hildaa testaamaan kun se näyttää niin huipulta sun kanssa ! varmaan sitten keväällä kun kenttä sulaa taas niin täytyy tulla visiitille ;)

      Poista
  49. Moikka Erika! Entisiä työkavereita ollaan :) Bongasin sun blogin joskus fb:n kautta ja sen jälkeen olen säännöllisesti blogiasi seurannut. Pidän tavastasi analysoida treenejäsi, kilpailuja ym. On mielenkiintoista lukea kun ihmiset analysoi tekemäänsä, mitä tekee ja miksi. Miettii miksi jokin juttu onnistui/epäonnistui ja jakaa kokemuksia.

    Pari vuotta sitten aloitin uudelleen ratsastamisen, vuosien tauon jälkeen. Vuokraan pari kertaa viikossa hevosta Espoossa. Mitään ihmeellisiä tavoitteita mulla ei ole, pääasia on, että nautitaan hevosen kanssa yhdessäolosta. Tehdään pitkiä maastolenkkejä tai mennään kentällä kun siltä tuntuu. Pää nollaantuu loistavasti duunipäivän jälkeen kun pääsee tallille hiljaisuuteen. Käyn siis pienellä yksäritallilla. Kirjoitan itsekkin blogia, mutta ihan vaan koiriin liittyvistä jutuista, treeneistä, kisoista ym.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Hanna! Kiva kuulla että luet blogia :) Ja ihanaa että olet aloittanut taas heppailun uudestaan!! Tärkeintähän siinä on se, että tekee just sitä mikä parhaalta tuntuu ja maastoilu on kyllä ihan paras tapa nollata pää :)

      Mitä analysointiin tulee, niin tuntuu että teen sitä välillä ihan liikaakin, mutta hyvä jos osa teistä edes tykkää siitä :)

      Poista
  50. Mä olen sun blogissa ihan uusi lukija, eli löysin sun blogin vasta n. kuukaus sitten, ja tykästyin kovasti :)
    Itse oon 15v tyttö espoosta. Mun ratsastusharrastuksien viikko-ohjelmaan kuuluu perus tasainen tunti primuksella, hyppäri peikissä ja estevalmennus primuksella :)

    Myös noi peikkiin liittyvät postaukset sai mut kiinnistumaan sun blogista, kun itsekin sielä ratsastelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että täällä on Peikkiläisiä :) Se tulee aina olemaan mulle se ainoa oikea kotitalli!

      Ihanaa että saat käydä tunnilla noin monta kertaa viikossa, se kehittää huimasti :)

      Poista
  51. Moi! Sulla on aivan mahtava blogi ja sitä on tullut luettua jo reilu puoli vuotta. Kiinnostavaa seurata kuinka voi päästä näinkin pitkälle ilman omaa hevosta. :)

    Olen 14-vuotias tyttö Kauniaisista. Ratsastan säännöllisesti kaksi kertaa viikossa Peikin Ratsastuskoulussa. Blogia olen pitänyt jo melkein vuoden. Kirjoitan pääasiassa ratsastustunneistani, mutta mukana on myös aina välillä jotain muutakin kuin pelkkää ratsastelua. Blogissa on meneillään Esittelyssä-osio, jossa kerron itsestäni hieman enemmän. Kuvia ja videoita tulee aina kun saan kuvaajan paikalle, mutta joka postauksessa on edes joitakin vanhoja kuvia.

    http://tayttalaukkaaeteenpain.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän oletkin tuttu tyyppi tallilta! Kiva että luet myös blogiani :)

      Poista
  52. Minä taidan olla ainoa "vanhus", tai ainakin täti, joka säännöllisesti seuraa blogiasi :) Kiinnostukseni blogiin syntyi sitä kautta, että tunnen yhden ratsastettaviesi omistajista ja halusin seurata hevosen kehitystä myös sinun näkökulmastasi kerrottuna. Ja sitten jäinkin "koukkuun" ja luen suurella mielenkiinnolla jutut muistakin ratsutettavistasi :)
    Kirjoitat todella mielenkiintoisesti ja huomaa, että tiedät ja nautit ratsastamisesta!
    Itse olen ollut heppahöperö aivan pikku tytöstä asti. Omaan hevoseen rahat kuitenkin riittivät vasta aikuisena. Ratsastustaidoiltani olen sellainen tyypillinen tätituuppari; parhaina päivinä helpon B:n tasoinen. "Vanhat tädit eivät hyppää", vaikka sitten omistaisivatkin Burggrafin suoran jälkeläisen ;) Onneksi sentään tyttäreni kisaa esteitä, ettei mene hyvä hevonen ihan hukkaan.
    Itse kirjoittelen erittäin harvakseltaan blogia "kukkahattutädin tarinoita". Kovasti olen suunnitellut saavani siihen vähän eloa tässä talven saavuttua.
    Tsemppiä Saksan reissuun! Odotan innolla päivityksiä reissulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla että siellä on myös kukkahattutätejä ;)

      Saksasta tulee toivottavasti paljon pävityksiä! Sitten jää muiden heppojen tarinat hetkeksi, mutta Akusta saatte kuulla sitäkin enemmän :)

      Poista
  53. Oon 15-vuotias tyttö Varsinais-Suomesta, ja harrastan ratsastusta ratsastuskoululla. Joskus pääsen myös ratsastamaan kavereiden hevosia. Pidän lifestyleblogia, johon välillä postaan myös heppajuttuja. Tykkään myös kuvata paljon hevosia, ja sen takia käyn monissa kisoissa pelkästään kuvaamassa. Löysin sun blogin Hippolan kautta, ja tykästyin hirveesti! :-)
    Mun oma blogi on maxinmaailma.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Maria! Kiva että linkkasit blogisi, käyn ehdottomasti kurkkaamassa sen :) Ja hienoa että Hippolan kautta löysit blogiini :)

      Poista
  54. Moikka Erika! Eksyin sattumalta sun blogiin ihan pari kuukautta sitten, ja oon tykännyt!:) Oon 13-vuotias tyttö Oulusta ja harrastan ratsastusta. Omaa hevosta ei tällä hetkellä ole, mutta käyn tunneilla. Ennen meillä kyllä oli hevonen, mutta se jouduttiin lopettamaan viime elokuussa.:(
    Omistan blogin (kiiajanasu.blogspot.fi) mutta en enää kirjoita sinne kovin paljon, koska inspiraatiota ei ole. Tarkoitus olisi kuitenkin alkaa taas kirjoittelemaan vähän enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat aktivoitua blogisi jälleen, kyllä niistä tunneistakin voi hyvin kirjoittaa :)

      Poista
  55. Olen kohta 17w tyttö Etelä-Suomesta. Heppailu kavereina mulla on pieni shetlanninponi ruuna Hattivatti ja Eestin sportponi Maikki. Hattiksen kanssa teen aikalailla erilaisia juttuja, mm. opetellaan erilaisia temppuja, kärrytellään ja touhuillaan kaikenlaista. Maikin kanssa enemmän sitten ratsastelen kun meillä ei ole nyt mitään paikkaa jossa voisin sen kanssa tehdä maastakäsin juttuja! ;-D
    Ja oon rekisteröitynyt lukija ollut jo jonkin aikaa, aikaisemmin luin anonyyminä.

    http://suvintarina.blogspot.fi/
    (nyt tosin tulee todella vähän postauksia koulun ja ajan takia...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että rekisteröidyit lukijaksi :) Nuo maastakäsittely-jutut kuulostavat hauskoilta, käyn kurkkaamassa blogisi :)

      Poista
  56. Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa vuoden vaihteessa, mutta vakituiseksi lukijaksi taisin liittyä alkukesästä! Tykkään erityisen paljon sun monipuolisesta ratsuvalikoimasta, joka tuo vaihtelua postauksiin! (: Lisäksi sulla on kiva kirjoitustyyli ja muutenkin tätä blogia jaksaa aina vaan lukea.

    Oon 17-vuotias blogisi lukija Pirkanmaalta! (: Omistan kaksi hevosta, 17v. ratsuponiruunan ja 9v. suomenhevostamman, hevosenomistajana olen viihtynyt 4 vuotta. Olen harrastanut ratsastusta (nykyään voisi sanoa että hevoset ovat elämäntapa..) yli 10 vuotta. Valmennaudun ja kisaan sekä este- että kouluratsastuksessa tuolla mun projektisuokilla. Ponia yritetään kuntouttaa jo toista vuotta kinnervaivoista, sitä ennen kisailin sen kanssa nuttura löysällä seurakisoissa. Näiden kahden lisäksi olen ratsastanut paljon myös muiden hevosia. Nälkä kasvaa syödessä näiden hevosten kanssa, olen tavoitteellinen treenaaja ja sen vuoksi myös lähes kaikki ylimääräinen aikani kuluukin hevostellessa..! :D Tykkään tehdä asioita kokonaisvaltaisesti, monipuolisesti ja perustellusti. Sisäinen tiedonjanoni näitä eläimiä kohtaan on loputon, harmi vaan että mitä enemmän tietää, sitä vähemmän tietää tietävänsä.

    Lisäksi kirjoittelen säännöllisen epäsäännöllisesti blogia! (:
    www.kilpaponi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suokkiprojektit ovat niin mahtavia! Toivottavasti teillä on sujunut, täytyykin käydä kurkkaamassa blogisi ;)

      Mukavaa että luet blogiani, kommentoi ihmeessä jatkossakin :)

      Poista
  57. AnnemariKo 29 vee ja Tahvo ic-ruuna 14 vee seikkailevat blogissani: pusikkoratsastaja.blogspot.fi. Harmillisen vähän on kuvamateriaalia enää, kun kamera meinaa mennä ihan rikki ja harvemmin kukaan tallilla mukana onkaan.. Olen aika alkutaipaleella ratsastajan "urallani", joten aika paljon blogissa on jännityksistä ja kaikenmoisesta aloittelijan köpöttelyistä.. Kaikkia ei pakosti aina kiinnosta höpinäni. Kannattaa ehkä katsoa "esteet" tunnisteista, kun joskus Tahvon kanssa ekaa kertaa hypätessä meinasin tippua joka kerta ja silloin oli vähän parempi kamera mukana niin siellä on hauskoja ilmekuvia. :D

    Olen vasta ihan juuri löytänyt blogisi, joten en vielä paljon sinusta tiedä, mutta pikku hiljaa sitä löytää tietoa kun lueskelee. :) Mielenkiinnolla seuraan sinun hevostelujasi jatkossakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne ja täytyy ehdottomasti käydä kurkkaamassa ilmavat kuvasi ;) Toviottavasti viihdyt pitkään lukijana, seuraavien kuukausien Saksa-postaukset ovat ainakin erilaisia normaaleihin verrattuna ;)

      Poista
  58. Olen 15-vuotias yläkoululainen ja tallityöntekijä Vantaalta. Teen tosiaan tallitöitä viikonloppuisin Etelä-Vantaan Ratsastuskoululla, jossa olen myös tuntiratsastajana. Valmentaudun säännöllisesti vähintään kerran viikossa esteillä Perla-nimisen tamman kanssa, ja koulussa valmennaudun vähän epäsäännöllisemmin Sarke-tamman kanssa. Kisataan seuratasolla 80-90cm ja heB-heA luokissa vaihtelevalla menestyksellä. Treenaan tavoitteellisesti pääasiassa noiden edellämainittujen tammojen kanssa, mutta blogissa ja arjessa on mukana kaikki EVRK:n hevoset!

    Blogissa mukana pyörii myös mun 5-vuotias cockerspanielinarttu Meli, joka on myöskin tallilla monesti mukana. Tervetuloa lukemaan mun blogia, Elämä on laiffii, http://amandajasepe.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, Sarke onkin tuttu niiltä ajoilta kun kävin siellä pitämässä tunteja! Siitä on kyllä aikaa jo varmaan 3 vuotta..

      Kiva että jaksat treenata noin ahkerasti ratsastuskoululla, tsemppiä! Ja terkut hepoille :)

      Poista
  59. Moikka! Olen jo pitkään lukenut blogiasi ja tämä on ollut alusta asti yksi lempparini. Sun kirjoitustyyli on niin helppolukuista ja sun analysoinnit ratsastuksista on mun mieleen. Tsemppiä sulle saksaan lähtöön! :)

    Olen 15v tyttö Itä-Suomesta. Olen koko ikäni ollut hevosten kanssa ja ratsastanut. Tällä hetkellä meillä on kotona kolme hevosta ja treenaan kahden hevoseni kanssa tavoittellisesti esteillä kohti kansallisia ratoja ja toisen hevosen kanssa kisauran vasta alkutiellä harjoittelemme kohti alue kouluratoja. Blogissa on paljon postauksia niin arjesta, kuin valmennuksista ja kisoista kuvien kera. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnenpekka oot kun sulla on noin monta hevosta :) Tsemppiä treeneihin ja kisakauteen!

      Ja kiitokset tsempeistä, koitan postata Saksasta mahdollisimman paljon :) Kiitos mukavista sanoist ja kommentoi ihmeessä useammin jos täällä blogin puolella usein vieriailet :)

      Poista
  60. Olen lukenut blogiasi jo hyvän tovin, mutta olen tosi huono ikinä kommentoimaan mitään joten olen hiljaiselolla seurannut tekemisiäsi.

    Olen Jenni, viiden päivän päästä 17 v Etelä- Pohjanmaalta. Ratsastan ja valmentaudun Suupohjan ratsutallin hevosilla. Ratsastusta olen harrastanut vuoden 2004 alusta, mutta hevosten kanssa ollut koko elämän tekemisissä. Mulla on isoja tavoitteita joita suurinta osaa hidastaa oman hevosen puute, mutta treenaan silti aktiivisesti jotta sitten kun joku päivä mulla on varaa omaan hevoseen pärjään sen kanssa ja hevosesta tietysti riippuen kipuamaan nopeastikkin tavoitteisiini. Yksi tavoitteista jonka pystyn kyllä tekemään on lähteä vuodeksi Keski- eurooppaan jollekkin hevostallille valmentautumaan ja töitää tekemään. Se on vaan sitten ajallisesti vielä vähän vaikeaa kun koulut on kesken. Olen aloittanut bloggaamisen uudestaan lähiaikoina joten blogissa ei montaa postausta ole ja sairastelun takia nyt ollut taukoa, mutta ens viikolla viimestään tulee postausta :) Blogini osoite: http://www.pullaponeilua.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että sulla on unelmia! Uskalla vaan toteuttaa ne jossain vaiheessa :) Täytyy käydä kurkkaamassa sun blogi! Onnea synttäreistä jo etukäteen :)

      Poista
  61. Täällä 24v vakituntilainen Rauhalasta. Satunnaisesti sinunkin valvovan silmäsi alla pääsen ratsastamaan, jos tunteja olet pitämässä. Ensisijaisesti blogissasi kiinnostaa tietenkin Rauhalan hevosten kuulumiset, Retuboy omana ehdottomana suosikkinani. Lukemalla kommenttejasi tutuista hevosista opin (hahha yritän ainakin oppia) ymmärtämään omaa ratsastamistani paremmin.

    Erittäin hyvin mieleeni on jäänyt kirjoituksesi "Heppa lainassa. Olisiko jollain lainata myös selkä?", jossa kerroit omista selkäongelmistasi. Oman selän kanssa myös ongelmia, ja vasta tällä viikolla itseasiassa ymmärsin, mistä ihmeellinen toispuoleinen lihasjäykkyys hartioissani johtuu. Oman istunnan ja jäykkyyden kanssa taistelu on elämäntehtäväni ratsastajana, ja aina välillä sitä kokeekin valaistuksen hetkiä satulassa. Oman kropan kanssa taistellessa huomaa, miten tässä lajissa ihan oikeasti kaikki pienimmätkin asiat vaikuttaa kaikkeen.

    Iso kiitos kaikesta.
    - Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle mukavasta kommentista Anna :)

      Nuo selkävaivat vaikuttavat kyllä hurjasti kaikkeen tekemiseen ja hevosessa näkee kyllä hyvin muutoksen kun saa itsensä siellä satulassa suoraksi.. Itsellänikin nyt onnettomuuden jälkeen on ollut vaikeuksia vakauttaa kyljet, mutta kyllä se siitä..

      Rauhalassa nähdään :)

      Poista
  62. En muista, olisinko kertaakaan tähän blogiin kommentoinut!

    Olen siis 12 vuotias tytteli, hevosenomistaja, kouluopiskelija, mietiskelijä, ja huumorintajuinen hullu. Ratsastan omalla hevosella, joka on nimeltään Midsummer Mail, eli Maili. Maili on 7vuotias lv ori, ja entinen ravuri. Maili on tosi kiltti, mutta välillä oriluonnetta löytyy, ja Maili näyttää sen. Esim. tammojen ohi mennessä on pakko hipsutella häntä soihtuna, ja kiljua sinnepäin jonkin verran. Koulatamme siskoni (14v) kanssa Mailia ratsuksi, ja kopukka alkaa edistyä jo pikkuhiljaa.

    Itse olen vaaleahiuksinen, hoikka, mutta lihaksikas. Sinisilmäinen ihminen, ainakin fyysisesti, muuten en osaa sanoa. Olen ratsastanut neljä ja puoli vuotta. Soitin pianoa konservatoriolla viisi vuotta, ja oboeta reilun vuoden. Soittoharrastuksen olen lopettanut kokonaan. Luonteeltani olen pirteä ja positiivinen ihminen, vaikka elämäni on ollut yhtä myllerrystä viimeisen vuoden ajan. Ne ovat liian henkilökohtaisia asiota kerrottavaksi. Harvalle ihmiselle uskallan avautua elämäni vaikeista puolista, ja usea ihminen olettaa elämäni olevan helppoa. No, ei ole. Silti jaksan olla iloinen ja positiivinen, sillä hymyileminen tekee olonkin iloisemmaksi. Minulla on hyvä huumorintaju, vaikka se onkin vähän kummallinen. Onneksi kaverini ymmärtävät huumorintajuni hyvin, ja usein vain nauramme kaikille tyhmille (Lue: Tosi tyhmille tai hulluille) jutuille täysin päättömästi. :)


    keskikesantarinaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti Mailista tulee teille kelpo ratsu!

      Kiva kun jaksoit kertoa itsestäsi, toivottavasti seurailet ja kommentoit jatkossakin tekstejäni :)

      Poista
  63. 15-vuotias tyttö pk-seudulta. Rauhalassa olen käynyt jo reilut 7vuotta, ja siellä olen oiken hyvin viihtynytkin :). Ratsastan myös tuttavani oikein mukavalla risteytysponitammalla säännöllisesti, jonka kanssa ollaan tänä vuonna yhteinen kisataival aloitettu, ponin jalkavaivojen takia ollaan menty ainoastaan koulua. Keväällä olisi tarkoitus alkaa ratsastaa ponin omistajan vaativan tason 6v kouluhepparuunalla. Aluksi otetaan tuntumaa sileällä, jonka jälkeen pikkuhiljaa sirryttäisiin esteille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvältä :) Rauhalassa nähdään :)

      Poista
  64. Sulla onkin jo ihan kiitettävästi kertynyt kommentteja tänne, mutta kaipa mäkin nyt rustaan jotain... :D

    Olen siis tällä hetkellä 15-vuotias heppatyttö Turun seudulta. Vuokrasin pitkään osaavaa vuonohevosta, josta löytyy paljon juttua bloginkin puolelta. Tällä hetkellä se on saikulla, eikä ole varmaa palaako sieltä enää... Oon nyt ratsastanut puoliveriruuna Currea pari kertaa viikossa. Sen kanssa ois tarkoitus valmentautua ja kisatakin sekä esteillä että koulussa. Bloggailen välillä aika epäaktiivisesti, mutta nyt kun on taas hevonen jonka kanssa puuhailla, blogikin herää henkiin. Omaa hevosta ei ole koskaan ollut, eikä näillä näkymin ole sellaista mahdollista saada. Oon jo hyvän aikaa aikaa seuraillut sun blogia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa että sulle on löytynyt uusi heppakaveri! Kun ei ole omaa hevosta niin täytyy tottua siihen että hevosia tulee ja menee ja jokaisesta on vain opittava kerrallaan se mikä on mahdollista :)

      Poista
  65. Oon seuraillut sun blogia jo jonkin aikaa, mutta olen kovin laiska kommentoija..

    Muttamutta, olen 14-vuotias heppatyttö Päijät-Hämeestä, Orimattilasta. Liikutan useana päivänä viikossa erästä ihanaakin ihanempaa issikkaruunaa ja välillä tallin muitakin hevosia. Lähinnä maastoillaan ja peltoillaan kentän puutteen vuoksi, mutta mikäs tässä kun on kiva maastoratsu alla. :)

    aroundsaturn.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Issikat on kyllä mahtavia maastoseuralaisia :) Niiden kanssa on niin lepposaa aina!

      Kiva kun luet blogiani ja kiitos kun esittäydyit :)

      Poista
  66. Löysin blogisi jo hyvän aikaa sitten Hippolan kautta, olen tykännyt ja nyt etenkin odotan kertomuksia Saksan reissusta! Kommentoimaan en ole tainnut koskaan uskaltautua :)
    Olen 30 vuotias hevostyttö helsingistä, omana 6 vuotias puoliverinen harrasteratsu, pääasiassa esteratsastukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että nyt kuitenkin kommentoit vaikka aiemmin se on jäänyt :)

      Kiva kuulla että odotat Saksan postauksia, toivottavasti saan sieltä paljon materiaalia :)

      Poista
  67. hehe, minä täällä hei. Suokki-luokista olet minulle tuttu ja myös Johkun kautta. Hevosenhoitajani totesi (kun näimme sinut ensimmäisen kerran kisoissa) ; " Hän on ihan mallin näköinen"! Totta, olet AINA niin freeshin näköinen. Teethän työksi muoti juttuja, vai muistanko väärin?
    Ja, hmhm. Itse valmistun kohta sairaanhoitajaksi/terveydenhoitajaksi ja kuten jo tiedät niin minulla 2 suokkia.
    Toivottovasti saadaan paljon postauksia Saksasta :) / Jessi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jessi :) Hahaha, hyvä että oon jonkun mielestä freeshin näköinen :D

      Ja työjutut painottuvat vaatealalle ja muodin parissa tulee puuhattua siis päivittäin :) Ja en tiennytkään että valmistut jo pian, onnea!!

      Ja sun putet on ihania <3 Saksasta tulee toivottavasti paljon postauksia ;)

      Poista
  68. Heippa, en huomannutkaan että täällä on tällainen postaus. Kun päivätyö on IT-alalla, ei viikonloppuisin tule paljon availtua konetta.. ;)
    Eli täällä kirjoittelee kolmekymppinen suokkiharrastaja jonka oma blogi on "vähän" vähemmän aktiivinen tällä hetkellä. Varsinais-Suomessa vaikutan, ja oma hevonen on pian nelivuotiaaksi kääntyvä pieni suokkiruuna, oma kasvatti.
    Täältä on tosi kiinnostavaa lukea nuorten hevosten koulutuksesta, sekä tottakai myös kisakuulumisia. Tsemppiä Saksan reissuun, ja innolla odotan kuulumisia myös sieltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teitä suokki-ihmisiä on kyllä yllättävän paljon siellä ruudun toisella puolella :) Hyvä niin!

      Blogissasikin on tullut vierailtua, joten "tuttu" tyyppi olet! Saksasta saatte ihan varmasti paljon postauksia!!

      Poista
  69. Höh, kommenttini katosi bittiavaruuteen mutta yritetään uudelleen.

    Itse olen 14, ja minulla on vuokrahevonen ja kaksi hoitohevosta, jotka toimivat kisahevosina. Missä päin kisaat, jos joskus samoihin kisoihin eksyttäisiin ?:D Blogikin on mutta se on vasta niin tuore, ettei postauksia ole kuin kolme, mutta siitä se lähtee :) http://tarujahevoset.blogspot.com

    Tykkään blogistasi todella paljon, ja toivottavasti bloggaat vielä pitkään :) Saksan reissusta odotan postauksia !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Taru! Kisaan pitkälti Etelä-Suomessa seura-kans. tasolla. Tule ihmeessä moikkaamaan jos törmätään :)

      Paljon intoa uuteen blogiin, käyn kurkkaamassa sen saman tien :)

      Poista
  70. Välillä täällä käyn vierailulla, harvoin vaan tulee yhtään mihinkään blogeihin kommentoitua mitään. Pitäisi yrittää aktivoitua sillä saralla :D
    Nykyisin tulee harmillisen vähän ratsastusta harrastettua, nuorempana tuli paljonkin ja olen hevosenhoitaja ammatiltani :)
    Nykyisin harrastan hevosia taulujen muodossa, teen työkseni tilauksesta muotokuvia hevosista ja muista eläimistä. Mun taideblogi löytyy osoitteesta http://katkopiirto.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau! Sulla oli tosi upeita töitä blogissasi :)

      Mukavaa että maltoit nyt kommentoida! Mukavaa joulun odotusta :)

      Poista
  71. Heippa :) Olen jo pidemmän aikaa seuraillut sun blogia ja vihdoin muistin liittyä lukijaksikin :D

    Mutta joo, olen 14v Kaakkois-suomessa asuva poniratsastaja. Treenailen päälajina koulua oman ponini kanssa, mutta myös hypätään säännölisesti valmennuksissa. Ensikaudella olisi tarkoitus nousta kansallisiin koulupuolella. Ponicup ja kehittymisestä riippuen myös ehkä Fei ohjelmia (Dressage future cup). Kisaratsuna on 7v poniruuna Kille.

    Blogikin löytyy, jota kirjottelen ihan fiiliksen pohjalta. Joskus aktiivisemmin ja joskus taas hitaammassa tahdissa. http://countdeluxe.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Maija! Kiva että sulla on tavoitteita, toivotan isot tsempit sulle niiden saavuttamiseen :)

      Blogin käyn ehdottomasti tsekkaamassa :)

      Poista
  72. Heipparallaa! Olen nuori fanisi ja löysin blogisi noin vuosi sitten ja siitä lähtien se on ollut ehdottomasti suosikki. Ehkä blogissasi minuun vetoaa se, että tavoitteet ovat suunnilleen samat kuin sinulla ja se, että me molemmat treenaamme monella hevosella. :) Itse kirjoitan siis Moment-blogia, jonka perustin juuri äskettäin vanhan blogini päälle. Blogini on ratsastus/leivonta/urheilu/valokuvaus/koira-aiheinen, eli luettavaa löytyy jokaiselle laidasta laitaan. -Ilona

    www.ilonassblogg.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että siellä on saman henkisiä tyypejä :) Käyn kurkkaamassa blogisi :)

      Poista
  73. Moikka! Täälä 22vuotias hevosharrastaja Pirkanmaalta, joka koko ikänsä jaksanut roikkua äitin seurana tallilla. Hevosia on löytynyt aina useampi kappale äidin tuntitoiminnan vuoksi. Kilpailua en ole hurjasti kerennyt harrastamaan, sillä tykkään erilaisista hevosprojekteista ja laittaa nuoria, usein ne on sit lähtenyt maailmalle ollessaan kisakelpoisia.
    Nykyään harrastelen meidän 5vuotiaalla suokilla, joka on hommattu vuotiaana. Kovasti äiti yrittänyt siitä ravurina saada, mutta nyt vuoden ratsutreenin myötä taitaa olla lajinvaihto edessä. :P
    arvonherra.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, lisää suokkityyppejä :) Tosin sä oot kommentoinu jo aiemmin, joten olet tuttu lukija :)

      Toivottavasti treenit sujuu hyvin ja pääsette ensi kaudella jälleen geimeihin mukaan!

      Poista
  74. Täytyy kyllä sanoa, että mahtava postausidea! Pisteet siittä. :) Oon 15-vuotias heppailija Varsinais-Suomesta. Mä oon ratsastanu pyöreet kymmenen vuotta ja tällä hetkellä ratsastelen ja auttelen pienellä yksityistallilla. Ratsastin noin 1,5 vuotta entistä kv-estetammaa Saraa, joka lähti nyt kuun alussa vuodeks ylläpitoon. Kesällä aloin ratsastamaan seitsemän vuotiasta ponineiti Lissua, joka ei lämppäri-rodustaan huolimatta oo ikinä startannu raveissa eikä sitä niihin ole treenattu. Lissun kans ollaan touhuttu viikottain ja sunnuntaina meillä on eka tulikoe kun lähetään hyppäämään kisoihin hurjat 50cm! :D Mulle toi on oikeesti paljon, koska keväällä sattui pikku onnettomuus esteillä joka söi rohkeutta ison haukkauksen verran. Mut ehkä tää tästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjasti tsemppiä kisoihin! Kyllä se itseluottamus vielä palaa!! Kiva kun kommentoit ja kerroit itsestäsi :)

      Poista
  75. olen seurannut blogiasi pitkään, mutta nyt vasta sain aikaiseksi liittyä lukijaksi(huono muisti) täytän jolukussa 15 ja ratsastusta olen harrastanut 9 vuotta. Minulla on oma hevonen, joka ei koulutukseltaan ole mikään priima vaan toimii puskaratsuna, jolle opetan kaikenlaista. Hevoseni on 8 vuotias mustaruunikko ruuna. Joka on rodultaan amerikanravuri. Se ei ole koskaan startannut raveissa ja jo aikaisessa vaiheessa kasvattaja tajusi ettei se ravinsa takia kisoissa pärjää ja löi sille kilpailukiellon. Hevonen on nyt noin helppo B tasoinen ja sille olen opettanut kaiken pysähtymistä kääntymistä ja eteenpäin liikkumista ja hyppäämistä lukuun ottamatta. Olemme tallikisoissa pyrähtäneet helpossa c josta saimme 70 % eli tulevaisuudessa olisi haaveissa käydä pikkukisoissa ja miksei edetä isommillekkin areenoille menestyksestä riippuen tottakai. Ja Hugo ei muistuta kamalasti normaalia lämppäriä vaan siinä on paljon suomenhevosmaisuutta, josta pidän.
    http://nooranhevosharrastusblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla että olette yhdessä päässeet jo kisoihinkin :) Tsemppiä jatkoon ja täyty ehdottomasti käydä kurkkaamassa sun blogi :)

      Poista
  76. Olen Alexandra, 18-vuotias hevosenomistaja Uudeltamaalta. Kouluratsastus on se mun juttu, ja kisaankin hevosellani seura&aluetasolla HeB-A luokissa. Meillä on ollut takana lähes kolmen vuoden saikkukierre ja nyt päästiin vihdoinkin tälle kaudelle kisaamaan! Jos nyt jotain ihan ittestäni kertoisin, niin sen että en tykkää suklaasta (hyhh) ja nyt lukion jälkeen ois tarkotus lennonjohtajaksi opiskella.

    http://lifeasallu.blogspot.fi

    Ps. En muista miten löysin sun blogiin, jonkun toisen blogin kautta se taisi olla? Mutta tykkään huikeasti sun blogista, jotenkin tää on niin piristävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompas mielenkiintoinen ammattivalinta :D Ja kiva että olet löytänyt tänne blogiin! Tsemppiä nyt jatkoon, toivotaan että teidän sairastelut jää :)

      Poista
  77. Olen 19v judoka, hepanomistaja ja bloggaaja. Viime keväänä sain painaa ylioppilaslakin päähän ja nyt työskentelen kartonkitehtaalla käytöntarkkailijana. Taidan olla myös melko laiska kommentoija:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, aika moni on laiska kommentoija ;) Mutta kiva että nyt maltoit kommentoida ja kertoa itsestäsi :)

      Poista
  78. Oon -97 syntyny heppatyttö kymeenlaaksosta ja löysin sun blogin vasta äskettäin :) Harrastan ratsastusta vuokrahevosen kanssa, mutta nyt aktiivinen kisaaminen ja valmentautuminen on jäänyt vähemmälle.. Rakastan harrastaa monipuolisesti ja pyrinkin joka ratsastuskerta tekemään jotain erilaista !
    http://kavioidenkopsetta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Käynkin heti tsekkaamassa blgin :)

      Poista
  79. Täällä 24-v. hevosenomistaja Kanta-Hämeen suunnilta, harrastusta takana reilusti yli kymmenen vuotta. Tällä hetkellä omistuksessani on heinäkuussa ostettu 6-vuotias pv-ruuna, jonka kanssa treenataan kohti ensi kauden koitoksia. Tällä kaudella ehdimme aloittaa yhteistä kisauraa kahden startin verran koulupuolella ja ensi vuonna olisi tarkoituksena päästä kisaamaan kumpaakin lajia. Tavoitteena meillä on edetä niin pitkälle, kuin rahkeet riittävät. Se, tuleeko ensin vastaan hevosen vai ratsastajan kapasiteetti jää nähtäväksi, epäilen kuitenkin jälkimmäisenä mainitun kapasiteetin loppuvan ensin. ;) Meidän elämästä pääsee lukemaan lisää täältä: http://jonnatreenailee.blogspot.fi

    Sinun blogiasi olen lukenut enemmän ja vähemmän aktiivisesti jo pitkään, jo kauan ennen Hippolaa. :)

    VastaaPoista
  80. Moi! Mä oon Miina, 13-vuotias tyttö joka kirjottaa blogia kahden ponin kanssa. Kisaan silloin tällöin eestinurheiluhevosellani ja russponilla, mutta tärkeimpänä on hauskanpito!

    http://miinajaponit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  81. Moikka :)
    Olen 28v neiti Rovaniemeltä. Hoidan ja liikutan 21 vuotiasta suokki ruunaa omistajien apuna. Olen saanu kunnian hoitaa ko. herraa jo 11 vuotta!! <3
    En muista yhtään milloin löysin blogisi, mutta olen lukenut kaikki postaukset ja blogi on puhelimessa Suosikit-listalla eli säännöllisesti käyn katsomassa uudet postaukset (nyt tosin ollut taukoa lukemisista, tässä paraikaa otan kiinni kuulumisista :))
    Kirjoitan anonyyminä koska en ole tehnyt tiliä. Kuittaat kommentit aina kuitenkin omalla nimellä.
    -Nea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, teillä on pitkä suhde takana! Rovaniemi onkin tuttu paikka, serkulla on hevonen siellä ja kummitätini asuu siellä :)

      Poista