perjantai 21. marraskuuta 2014

Ystävä hädässä!

Tiedättekö kun jotain haluaa ihan hirveästi? Ja sitten sen saa. Tunne on aivan mahtava! Itse rakastin pienenä muovisia poneja yli kaiken. Oli pieniä, isoja, varsoja ja kaikkia mahdollisia värejä. Kun sai uuden oli aivan onnensa kukkuloilla.

Ystäväni Nina on osallistunut LUMIstyle kisaan ja nyt hän kaipaa sinun apuasi. Hän on stailannut kuvansa juuri noilla maailman ihanimmilla pikkuponeilla ja kuva ansaitsee ehdottomasti tulla valituksi kisan voittajaksi! Palkintona kisassa on tuo kuvassa näkyvä poninkarvalaukku joka on kerrassaan upea. Kerrankin muotibloggari on keksinyt erilaisen stailauksen ;) Tiedän että Nina tahtoo tuota laukkua yhtä paljon kuin minä niitä poneja pienenä, joten nyt olisi aika arvon lukijat ojentaa auttava käsi!!

Nyt siis kaikki äänestämään Ninaa. Äänestykseen pääset tästä!
6 kommenttia

 1. Kirjotit niin nätisti ystävän puolesta että oli pakko käydä äänestämässä :)

  VastaaPoista
 2. Voi ihana Erika! Kiitos ihanasta postauksestasi ja tuestasi! Ponit on kyllä ❤️ Äänestämällä voi myös itse voittaa haluamansa LUMIn laukun, eli äänestäminen kannattaa. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin vielä!! Ehkä arpaonni suosii molempia ;)

   Poista
  2. Onko laukku oikeasti ponista valmistettu?

   Poista
  3. Hei Anonyymi, vastaan nyt Erikan puolesta kun laukku on minun kuvissani. Laukku ei ole ponista valmistettu. Laukussa on pieni osa mustaa karvaa jota kutsutaan markkinoilla poninkarvaksi, vaikkei se oikeasti ole sitä. Nahkatuotteet tulevat yleensä lihateollisuuden ylijäämänä ja tämäkin tuote on ihan tavallista lihateollisuudesta yli jäänyttä lehmännahkaa. Yleensä nahasta käytetään päällä päin laukuissa, kengissä ja muissa tuotteissa nahan sileää puolta, mutta tässä on käytetty osittain myös karvaista puolta. Maailmalla on otettu käyttöön näin käsitellystä nahasta käsite poninkarva, en tiedä miksi. Minusta tuo käsite kuulostaa aika typerältä.

   Poista
  4. Kiitos Nina vastauksesta, itse en olisi osannut kertoa noin laajasti ja selkeästi :)

   Poista