tiistai 18. marraskuuta 2014

Heiluva ylävartalo

Noniin! Nyt on materiaalia valmennuksesta :)

Kyselin alkuun Kirsiltä mietteitä Akun sileällä liikkumisesta ja kommentiksi sain oikeastaan vain hyvää palautetta. Se oli hyvin taipuneena, suorana ja asettuneena. Sain hyvän otteen sen takajalkoihin ja Kirsi oli tyytyväinen jopa vasempaan laukkaan!

Kuva kesän ratatreenistä Peikiltä

Oma istunta sen sijaan taas kärsi laukassa siitä ylävartalon heijaamisesta, mutta Kirsi oli aika tarkkana siitä, etten saisi (eikä hänkään) vaatia liikaa nyt ekalla kerralla. Kiinnitin siihen toki huomiota, mutta tiedostin sen, että pois en sitä virhettä yhdessä kerrassa saa.

Hypyissä näkyy alkuun pieni vinous, mutta Kirsi oli hyvillä mielin siitä, kuinka nopeasti sain korjattua sen. Oma ylövartalo ei tunnin aikana jaksanut jarruttaa kavalettitehtävässä tarpeeksi omasta mielestäni vikalle kavaletille, mutta Kirsi oli tyytyväinen. Ekolla hyppykerroilla näkyy lisäksi se, etten pääse pystylle kavalettien välissä tarpeeksi perille, mutta sekin korjautui muutaman kerran jälkeen.

Radat olivat ihan ok, jonkun kerran Aku jäi vähän lavoille ja jonkun kerran mä dyykkasin, mutta pääosin siedettävää menoa! Aku teki muutaman oikein kelvollisen hypyn ja itse pysyin suht hyvässä rytmissä läpi ratojen, jonka ajattelin olevan mulle se haaste!

Mitään isoa ei hypätty, kunhan vaan palautettiin sekä mua että hevosta takaisin treeniin.Seuraavat ratahypyt tulevat näillä näkymin vastaan vasta Saksassa, hui! Nyt ensi viikolla teen kotona vaan jotain jumppaa yhtenä päivänä :)

10 kommenttia

 1. hyvältä näyttää! :) kenen Kirsin valmennuksissa käyt?

  VastaaPoista
 2. Wou teillä on iso maneesi! Mutta on Akukin kyllä iso...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on Peikin tallin maneesi ja se on kyllä ISO :)

   Poista
 3. Avaatko vähän, mitä tarkoittaa lavoille jääminen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa videolla huomaat kuinka Aku jää etupainoiseksi ja ns "röhnöttämään" nimenomaan lavoilleen ja takajalat eivät silloin pääse alle. Se ei malta siis nousta etuosastaan ylös ja silloin laukan laatu ja hyppy kärsivät.

   Poista
 4. Jos sinulla oli tuossa heiluva ylävartalo, niin mikähän toi mun ylävartalo on? :D Varmaan toivoton ylävartalo! Hyvältä se näyttää ja varmasti hyvillä mielin pääsette reissuu lähtemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahahha :D Mutta mulle se on heiluva :D Olin jo niin jämpti ennen onnettomuutta.. Ja onneks meillä kaikilla riittää tässä lajissa korjattavaa, täähän ois muuten ihan tylsää ;)

   Poista
 5. Tosi kivat noi tekstis missä avasit noita virheitä! Pysty sitte ite kiinnittämää huomioo ja oppimaa syy seuraus suhteita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mäkin ajattelin :) Kiva että niistä oli hyötyä :)

   Poista