torstai 6. marraskuuta 2014

Tallipäivä videolla

Tässä nyt eilen kyhäämäni video! Huomaa kyllä omasta asennostani sen, että hieman varon vielä tuota vasenta kylkeä ja sen vuoksi yläkroppa ei ole niin vakaa kuin yleensä. Muuten kaikki tuntui ihan hyvältä ja illallakin oli normaali olo heppailujen jälkeen.

Kauaa en kummallakaan hevosella voinut ratsastaa mutta onneksi aina voi kävellä paljon ja molemmat hevoset ovat tarhassa koko päivän, joten liikkua ne kyllä saivat aivan tarpeeksi :) Harjoitusravia en montaa askelta uskaltanut mennä ja laukkaakin istuin alas vaan muutaman kierroksen verran.

Videolla nyt siis kaikkea puuhailua eiliseltä! Myös pusuponi Cara nähdään taas kuvioissa :) Haimme ponin viime viikonloppuna pois ylläpitokodista ja nyt se asustaa ihan uudella tallilla Siuntiossa. Ylläpitosopimukseen kuului tietysti koeaika ja ennen sen päättymistä totesimme molemminpuolisesti, että emme jatka sopimusta enää koeajan jälkeen. Tämän enempää en aio täällä blogissa asiaa avata koska sopimukseen liittyvät seikat ovat vain ja ainoastaan ylläpitäjän ja omistajan välisiä asioita :)

Videon äänet eivät ole ihan tasapainossa keskenään, pahoittelut siitä :) En ole mikään guru näiden tekemisessä ja treenattavaa riittää vielä!

5 kommenttia

 1. Tosi kiva video! Näitä vaan lisää :D

  VastaaPoista
 2. Kiva video! Kerrankin oli vähän pidempiä ratsastuspätkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin oli kuvaaja joka jaksoi kuvata pitkiä pätkiä :) Ja kiva että tykkäsit :)

   Poista
 3. Hei kiva kun oot editoinu kaikki pätkät samaan videoon! Tällasia lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon oppinu jotain ;) Koitan tehdä näitä aina kun saan vaan kuvaajan mukaan tallille :)

   Poista