tiistai 25. marraskuuta 2014

Ihania löytöjä

Täytyy nyt vinkata kaikille teille ihan mahtavista penkojaislöydöistäni. Käväisin Horse&Houndissa ja siellä on tänään penkojaiset! Liike on auki ainakin tänään klo 20.00 asti ja voin kertoa että siellä oli vaikka mitä kivaa!


Itse satuin paikalle ihan sattumalta ja löysin kolme sellaista juttua, joille todellakin oli tarvetta! Ja mitä, kaikki satasella! Ovh hintaa kaikille yhteensä olisi tullut jo pelkästään 200 ilman kisapaitaa, joten aikamoisessa alessa kamat olivat ja en edes tinkinyt!!

Ensimmäisenä käteen osui valkoinen kisapaita kukkakoristeilla, iiiiiihana. Just söpö koulukisoihin :D Paita oli kokoa S, mutta kun sen laittoi housun sisään, ei se ollut kooltaan yhtään liian iso. Lisäksi mukaan tarttui KLn superpehmyt Polartec Meotha collagefleece, joka tuotelapun mukaan kuivuu nopeasti ja hengittää erinomaisesti. Se on ihan super pehmyt!! Kolmas juttu joka kassiin lopulta sujahti, oli myös Kingslandia. Verkkahenkinen svetari on juuri sellainen helppo, hylkivä treenuhuppari! Tämän hupparin nimi on Apple Valley ja omani on kokoa XXS. Aika laidasta laitaan menee siis kokotaulukko :D


Liikkeen tyypit päivittävät näköjään näistä tapahtumista aina tuolla heidän FB-sivuillaan, joten kannattaa seurailla niitä jos mielii päästä tällaisille apajille useamminkin!

Jos et tänään pääse paikalle, niin kannattaa soittaa liikkeeseen ja kysellä olisiko mahdollista mennä vaikka esimerkiksi huomenna penkomaan laareja, ehkä sinne on jotain jäänyt jäljelle ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti