sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Let´s take a selfie!

Olin aamupuuhissa Saken, Hildan ja Kapsun kanssa perjantaina. Kapsu liikkui rennon letkeästi ja tein sen kanssa hommat vain aika kevyesti läpi väistöjen ja avojen avulla. Sakke taas harjoitteli nopeita siirtymisiä jalasta eteen. Se reagoi hyvin istuntaan aaspäin siirtymisissä ja välillä jalastakin jo todella napakasti, mutta välillä ravi meinsi hiipua ja silloin jalkaan täytyi saada samanlainen reaktio kuin siirtymisessä, jonka vuoksi treenasinkin niitä. Tehtiin myös muutamat nostot, jotka onnistuivat kohtalaisesti. Aiemmin nostot ovat sujuneet hyvin, laukka on noussut heti avusta, mutta nyt nosto tuli hieman jäljessä. En kuitenkaan puuttunut siihen tällä kertaa, koska ravityötä oli takana jo normaalia enemmän.Hildan kanssa tehtiin ihan kunnon treeni. Ponilla on nyt ollut tunneilla vähän turhan paljon intoa ja muutaman kerran se on ottanut ja lähtenyt ihan olan takaa lasten kanssa. Teinkin ponin kanssa paljon rentoa laukkaa ja erityisesti vastalaukkaa. Siinä se joutuu kunnolla hommiin ja olen tässä vuosien aikana huomannut että vastalaukan jälkeen sen laukka paranee etenkin rytmiltään myötälaukassa paljon ponin kanssa. Nytkään en ollut yhtään hakoteillä, vaan sain vastalaukkojen jälkeen hirmu rauhallista ja rentoa laukkaa etenkin vasemmalle. Annoin poni olla hieman matalampi edestä, jotta sain selän varmasti kunnolla hommiin ja rentouden säilymään.


Ravissa taas halusin ponin nenän kanssa ylös, vaikka olen viime aikoina ratsastanut sitä aika matalassa muodossa. Ensin käytiin keskustelu siitä, voisiko edestä olla kevyt sen nenän ollessa ylhäällä. Muutaman väistön ja isomman pidätteen jälkeen poni keveni kivasti ja jäi hirmu ryhdikkääksi avoissa ja väistöissä. Musta oli ihana huomata kuinka poni selkeästi halusi nyt miellyttää mua sen jälkeen kun keskustelu oli käyty. Se harvoin on noin innokas näyttämään kaikkea mahdollista mitä se osaa tuollaisella jee-fiiliksellä. Yleensä se tekee mukisematta kaiken mitä pyytää, mutta muuten se ei anna hirveästi extraa sileällä. Nyt se väläytteli kuitenkin tosi kivoja raviaskeleita ja erityisesti avoissa se tsemppaus oli todella taputuksien arvoista <3


Loppuun ravattiin vielä isoa ravia ja käyntien jälkeen otettiin pari selfietä. Miten noista nyt voi päättää mikä on paras? Poni poseeraa aina ihan hullusti ja nytkin sain ihan miljoona hauskaa kuvaa! Harmi vaan että oli pimeää, kuvista tuli hieman hämäriä sen vuoksi..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti