torstai 27. marraskuuta 2014

Hippolan joulukalenteri

Hippolan joulukalenteri on nyt avattu!


 Toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi uudelle sivustolle. Nyt kaikilla on mahdollisuus rekisteröityä Hippolaan ja olla osa Suomen yhteisöllisintä hevosmediaa.

Ennen kuin kaikki toiminnot uudessa Hippolassa aktivoidaan, arvomme jouluaattoon asti yhteistyökumppanimme sponsoroiman tuotteen tai palvelun – joka päivä! Pääpalkintona 24:nen luukun takana pilkottaa Karolina Liuksialan ja Nipsu Porthan-Broddellin yksityisvalmennukset!
Muut päiväkohtaiset palkinnot julkistetaan heti puoliltaöin Hippolan etusivulla. Joulukalenterin arvonta suoritetaan päivittäin kello 20 ja siihen osallistuvat kaikki Hippolaan rekisteröityneet käyttäjät.

Joulun jälkeen 25.12 päivitämme ja avaamme uuden Hippolan, jolloin kaikki toiminnot aktivoidaan. Uuden Hippolan kautta on mahdollista lukea Hippolaan bloginsa lisänneiden käyttäjien blogeja. Voit lisätä oman hevosharrastusta käsittelevän Blogger-blogisi Hippolaan rekisteröitymällä sivun yläpalkissa olevan linkin kautta.

Joulukalenterin sulkeuduttua Hippolaan päivittyvät kaikkien rekisteröityneiden blogien uusimmat postaukset. Hippola-käyttäjät voivat äänestää postauksia joko peukuttamalla niitä ylös- tai alaspäin. Eniten suosiota ja keskustelua aikaan saaneet blogit nousevat automaattisesti Hippolan etusivulle.

Kysykää ihmeessä jos jotain jäi epäselväksi, vastaan mielelläni :) Ja haluan sanoa, että tarkoituksena on nimenomaan helpottaa hevosblogien lukemista, kun madollisimman moni blogi löytyy saman katon alta. 

Viime aikoina Hippolaa on kritisoitu paljon sen vuoksi että muutama bloggaaja on jäänyt pois remmistä. Jokaisella Hippolasta lähteneellä bloggaajalla on ollut kuitenkin syynsä siihen - Tiia perusti oman portaalin, Oona lopetti bloggaamisen ja Aada halusi jälleen omilleen. Mistään joukkopaosta en kuitenkaan lähtisi puhumaan ;) Muotiblogien maailmassa tällainen vaihtuvuus on ihan arkipäivää. Isot ja suositut blogit vaihtavat nykyään portaaleja kohtuullisen usein, itse en nää sitä yhtään huonona asiana. Miksei kokeilisi välillä jotain uutta? :) Siksi kannustankin nyt kaikkia itsenäisiä bloggaajia kokeilemaan uutta Hippolaa. Tuokaa bloginne muiden nähtäväksi, niin joku voi saada blogistanne enemmän irti kuin uskottekaan. Blogin saa kuitenkin koska tahansa pois sivulta, joten mihinkään ei todellakaan tarvitse sitoutua :)


10 kommenttia

 1. Jos sattuisi pääpalkinnon voittamaan niin pitääkö olla oma hevonen jotta voi osallistua valmennukseen?

  VastaaPoista
 2. Voiko käyttäjätunnuksen jotenkin poistaa? Tein itselleni käyttäjätunnuksen ihan ajatuksissa, ja nyt haluaisin poistaa sen ja tehdä uuden kivemmalla käyttäjätunnuksella. Siis hippolaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Käyttäjätunnusta ei voi vaihtaa, mutta vanha tunnus voidaan poistaa, mikäli lähettää sähköpostia rekisteröidystä osoitteesta. Hippolan sivuille ilmestyy myös pian nappi, josta poisto onnistuu saman tien.

   Eli jos haluat nyt, että poistamme tunnuksesi, lähetä meiliä osoitteeseen erika.hanhisuanto@hippola.net siitä osoitteesta, jonka olet antanut rekisteröinnin yhteydessä.

   Poista
  2. Jos tuollainen poistonappi on siis tulossa, voin hyvin odottaa sitä! kun eipä tuolla sinällään ole niin väliä :D

   Poista
 3. Saman katon alla tosiaan.. Eli bloggaajat bloggaa, mutta sinä/te kääritte voitot mainostuloista jne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki voivat vuoden lopussa nähdä yrityksien liikevaihdon ja päätellä sitten kuka tienaa ja mitä :)

   Poista
 4. Teillä on kaikki oikeudet sivuillanne julkaistuun blogimateriaaliin, eikö niin?'
  Miten käsittelette alaikäisten blogeja, pyydättekö huoltajilta luvan liittymiseen, niin kuin kuuluisi?

  Minkä takia pidätte peukutusmahdollisuuden, ettekö näe tässä ylös-alas peukuttamisessa suurta ristiriitaa hokemanne yhteisöllisyyden kanssa? Peukuttaminen on uusi tapa kiusata sosiaalisessa mediassa ja te kannustatte siihen?
  Taidatte tarvita keinolla millä hyvänsä kaikki mahdolliset sivuklikkaukset hippolaan kun suosituimmat bloggaajat ovat lähteneet ja olette mainosrahojen vuoksi valmiita sallimaan some kiusaamisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme pyydä siihen lupaa, samalla tavallahan alaikäiset voivat liittyä Facebookkiin, Lilyyn tai Blogloviniin.

   Peukuttaminen on ainakin nyt vielä mahdllista molempiin suuntiin mutta katsotaan mitä sen suhteen tapahtuu myöhemmin. Kiusaamiseen emme missään nimessä kannusta.

   Poista
 5. Moi! Rekisteröidyin mutta en ole saanut mitään vahvistus sähköpistia joten en pääse kirjautumaan sisään, mitä teen?:)

  VastaaPoista