maanantai 23. kesäkuuta 2014

Ylivarovaisuutta

Hilda oli Dumissa todella varovainen. Luulen että se otti itseensä verkan liukuvasta pohjasta, koska se ei tehnyt yhtään normaalia hyppyä verkassa. Se ylihyppäsi ja oli koko ajan extra varovainen. Se on muutenkin tosi tarkka jaloistaan ja inhoaa koskea puomeihin, joten voitte vaan kuvitella miten isoja hyppyjä se nyt teki..

c ronskiblogi

Ysikympin rata oli aika epätasainen. Laukka ei rullannut tasaisesti ja jouduin patistelemaan ponia koko ajan. Sitä jännitti tosi paljon ja se ylihyppäsi jokaisen esteen mikä radalla vastaan tuli. Maaliin se pääsi kuitenkin nollana ja voitti luokan :) Voitto nyt on tietenkin aina voitto vaikka rata ei mikään nappisuoritus ollutkaan..

c ronskiblogi

c ronskiblogi

Sitten pitikin hetki miettiä. Edessä oli ponin eka aluemetri ja takana vähän huono 90 rata. Mennäkkö se metri ja katsoa mitä käy vai olla tyytyväinen ysikymppiin ja perua metri? Omistaja oli kuitenkin sitä mieltä että metri mennään ja ratakin näytti ihan mukavan kokoiselta, ei missään nimessä isolta. Päätin lähteä radalle ja ottaa vain muutaman hypyn verkassa.

c rauhalan talli

Verkassa poni kolautti vikan pystyn. En ajatellut sen tulevan siitä sen enempää varovaiseksi kuin aiemmin, mutta toisin kävi. Taas ylihypättiin koko alkurata ja vielä enemmän sen jälkeen kun poni kolautti yhden pystyn. Nyt rytmi oli kuitenkin hyvä ja ponia ei tarvinut patistaa. Esteille 5 ja 6 saatiin hieman rennommat hypyt, mutta seiskall jouduin hieman ratsastamaan isommin kohti oikeaa askelta. Koska poni oli niin varovaisella tuulella, ei se halunnut lähteä siitä paikasta ja pysähtyi.

c rauhalan talli

En tehnyt siitä mitään isompaa numeroa, suoristin ponin ja seisoin hetken. Tämän jälkeen tulin vain uudestaan ja poni hyppäsi, mutta hieman läheltä. Sarjalle pääsin hyvällä askleelle sisään ja loppurata sujui hyvin.

c rauhalan talli

Olen tosi ylpeä ponista että se hyppäsi noin hyvin ekan aluemetrin :) Vaikka sitä pelotti ja jännitti ihan hurjasti se jaksoi silti tsempata ja samalla antoi mun auttaa!
 
c rauhalan talli

Seuraavaksi poni hyppää Urjalassa piensuokkimestaruuksissa. Siellä luokat ovat mukavan pieniä. 80 ja 85 :)

1 kommentti