lauantai 7. kesäkuuta 2014

Hilda ja super kauden avaus!

Hilda räjäytti potin totaalisesti Lohjalla voittamalla molemmat luokkansa viime viikon perjantaina! Hilda hyppäsi 80-90cm ja 90-100cm. Poni ei ole mun kiireiden vuoksi siis hypännyt tällä kaudella vielä yhtään kisaa ennen tätä. Kiireiden lisäksi ollaan nyt keskitytty enemmän Retuun ja sen kehittämiseen, joten poni on saanut toimittaa virkaansa ratsastuskoululla ihan rauhassa. Toki olen treenannut ponin kanssa, mutta kisakauden aloituksen kanssa ei kiirehditty.


Poni oli tosi hyvän tuntuinen heti verkasta alkaen. Se teki mielettömän hienoja hyppyjä verkassa ja avasi hyvin takaa. Radalle mentäessä mulla oli hyvä fiilis.Aloitin radan hyvässä temmossa ja pääsin hyvin etenemään samassa rytmissä radan läpi. Kaikki paikat löytyivät hyvin ja poni oli aivan super! Uusinassa poni toimi kun ajatus. Sain ratsastaa sen eteen, ottaa lyhyemmäksi ja kääntää ihan pennin päällä. Aktiivisen laukan ansiosta hypyt olivat napakoita vaikka tiet olivatkin pieniä. Hieno poni <3


Isompi luokka oli ponille vasta kolmas tällä tasolla. Se on aiemmin hypännyt yhden 95 luokan ja yhden 90-100cm luokan harjoituskilpailuissa. Se ei kuitenkaan menoa haitannut, hypyt olivat todella laadukkaita koko radan läpi ja ponia ei estekorkeus mietityttänyt :) Kotona oltiin edellisellä viikolla hypätty isoa 100cm rataa ja silloinkaan esteet eivät tuntuneet ponista isoilta, päinvastoin. Fillis oli perusradalla niin hyvä että käänsin tässäkin luokassa muutaman pienemmän tien, mutta en ratsastanut niin paljoa aikaa vasten kuin pienemmässä luokassa. Voittoaika siitäkin kuitenkin tuli ja poni sai paljon kehuja :)Jos poni jatkaa suorittamista tähän malliin, saa se hypätä jonkun Hippos-luokan tällä kaudella!

Kuvista kiitokset jälleen Liinulle :)

12 kommenttia

 1. Kaksitoista kertaa mainittu sana "poni" :D Hienolta näyttää meno! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia sulla nykyään: laadukkaita ja hyvin kuvattuja ainakin! Onko toi valokuvaaja (Liinu?) sun ystävä vai ootko palkannut sitä vai miten juttu toimii? Hienoja kuvia ja sulla on ykllä tosi upeita hevosia alla aina! Se Akukin (?) näyttää aina ihan super upealle ja tietenkin myös muutkin hepat. Kivan olonen ollu tää sun blogis jo pitkään, vaikka en ennen ookkaan tänne kommentoinut :)

  - Anu //puhelin ei anna kirjautua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinu ratsastaa Rauhalassa ja käy aina välillä kisoissa auttamassa :) Muut kuvat ottaa sitten poikaystävä tai hevosten omistajat. Toki joskus on ammattikuvaajien kuvia kisoistakin!

   Ja kiitos kivoista kommenteista heppoja kohtaan :) Ne on aina tsemppi päällä ja niiden kanssa on kiva tehdä töitä :)

   Poista
 3. Onnea hienoista voitoista! Minkä koossa häviää, sen ponnussa voittaa, vois varmaan olla Hildan motto ;)

  VastaaPoista
 4. Onnea voitoista! :)

  Ja mitä mä nyt oon ''neuvomaan'', mutta mun silmään myötäät (?) ehkä ylävartalolla liikaa, tarkoitan siis sitä että joillakin esteillä olet aika kaulan kanssa samaa linjaa. Omaa silmää miellyttäisi enemmän että olisit enemmän pystyssä! Mutta mikä tuntuu hyvälle.
  Ja tää oli vaan mun mielipide!! ;)
  Ihana seurata sua monien eri heposten kanssa, eri treenit, kokemukset, kisat, yms.!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp, ylävartalo on nyt korjauksessa. Harmi että se kerkesi päästä niin "pahaksi" kun kukaan ei siitä mulle sanonut ennen kuin itse huomautin asiasta. Se ei tule kaikkien kanssa niin selvästi ilmi, mutta Hildan ja Akun kanssa sen todellakin huomaa.

   Ja kiitokset :)

   Poista
 5. Hyppäät tosi hyvän näkösesti. :)
  Hilda on todella kaunis heponen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hilda on kyllä nätti ponsku :)

   Poista