torstai 5. kesäkuuta 2014

Kohti Finnderbyä

Tänään ratsastin Retun kevyesti läpi ennen huomista kisaa. Tein paljon kaarevia uria ja suoria linjoja ja sain hevosen kivasti jalkojen väliin :)


Laukassa tein muutamat vaihdot ja niihin Retu on saanut viime aikoina paljon lisää voimaa. Nyt se ei enää ryntää niihin superinnoissaan vaan malttaa laukata niiden läpi jo paremminn :) Laukassa ratsastin koko ajan uran sisäpuolella ja vahdin tarkasti koko ajan sen suoruutta.


Olin laittanut Retulle jälleen gramaanit. Ne on todettu hyviksi kavereiksi ennen kisoja, saan niiden avulla Retun helposti ja rennosti selän läpi. Heti kun Retu antaa periksi pitenee gramaani ja lopuksi saan aina mennä ihan vain normiohjalla :)


Huomenna onkin lähtö jo 7.30 kisoihin Ypäjälle Finnderbyyn, joten tallilla pitää olla letityshommissa jo ennen 7.. Puunasin Rekun äsken muuten huolella, joten aamulla letityksen pitäisi olla ainut homma! Auto on pakattu ja omat kamat on kans selvillä.


Hippasen meinaa jänskättää kun derby-kentällä on niin paljon muistettavaa. On alamäkeä, ylämäkeä, paljon tilaa ja nurmipohja. Kaikki täytyy ottaa huomioon jotta kaikki sujuu. Kaiken lisäksi nämä ovat varmaan kunkkareiden jälkeen isoimmat kisat missä olen koskaan hypännyt, hurjaa!

Nyt nukkumaan ja toivotaan että huomenna menisi kaikki putkeen!


Ps. Kiitos Tiialle kuvista! Kuvat on otettu viime lauantaina kun tein saman tyyppisen treenin Retun kanssa klinikkkaa varten kuin tänään :)

3 kommenttia

  1. Paljon tsemppiä kisoihin! Näytätte kyllä tosi hienoilta :)

    VastaaPoista
  2. Retu menee sinulla kyllä todella hienosti! :) Onnea, ja tsemppiä todella paljon kisoihin! Jännitän täällä kotona sinun puolesta! :)

    VastaaPoista