maanantai 2. kesäkuuta 2014

Hippola-klinikka 1.6.2014

Olipas kyllä hieno klinikka! Kiitokset kaikille mukanaolijoille, niin ratsukoille, yleisölle, apuhenkilöille ja koutseille.

Klinikan anti oli mielestäni todella laaja. Käytiin läpi verryttelytyylejä, erikoisesteitä, linjoja, ratsastajan asentoa ja vaikka mitä. Katsoja sai kuulla mitä tehdään ja miksi tehdään. Ja me ratsukot osasimme jopa näyttää muutoksia ;)

Tässä hieman esimakua klinikasta mun ja Retun tyylinäytteillä. Meidän ongelma on juuri tuo vasemmasta kierroksesta lähestyminen ja suorana pysyminen. Ekassa videossa vinous näkyy ja toisessa saan sen korjattua johtamalla ja oman painon avulla. Illalla luvassa yksityiskohtaisempi postaus vielä mun ja Retun meiningeistä!

  


Olitko sinä paikalla? Kerro ihmeessä mielipiteesi klinikasta ja anna samalla risuja ja ruusuja :) Toivottavasti jo syksyllä saamme uuden Hippola-klinikan järjestettyä!

4 kommenttia

 1. Tykkäsin itse klinikasta paljon, ja sain myös siitä irti paljon. Hyviä vinkkejä omaan tekemiseen varsinkin, se treenivinkkejä ponille.

  Ratsastat todella siististi ja rauhallisesti, peukut siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva että sait vinkkejä omaan tekemiseen :)

   Ja kiitokset peukuista, retun kanssa on aina niin mukavaa :)

   Poista
 2. Kommentoin jo tästä Tiian blogiin, mutta ajattelin nyt sullekkin muutaman sanan raapustaa :) Itse kuuluin siis niihin ihmisiin jotka hiukan kyseenalaistivat että kannattaako tosiaan lähteä katsomaan harrastelijoiden klinikkaa. Kyllä kannatti! Tällä kertaa vaikutti siltä että yleisöä on ajateltu enemmän, asioita avattiin enemmän meillekkin ja kerrottiin syitä miksi asioita tehdään. Näin kouluratsastajana en ole ikinä tajunnut että esteratsastuksessakin kaikki vaikuttaa kaikkeen. Erittäin hyvä esimerkki siitä oli kun Johku teetti sen kolmen askeleen linjan jonka perään sateenkaarieste. Huomasi selkeästi että moka ekalle näkyi vielä sateenkaarella.

  En nyt tiedä onko tässä kommentissa mitään järkeä, mutta halusin vaan kertoa että olin todella positiivisesti yllättynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset sulle noin vilpittömästä kommentista! Kerrankin joku on rehellinen ja uskaltaa sanoa ääneen epäilleensä mutta jälkeen päin kuitenkin tykänneensä!

   Ja nyt osasimme suunnitella klinikan paremmin, viime kerrasta opittiin niin paljon :)

   Poista