maanantai 16. kesäkuuta 2014

Vihdoin!

Tää blogger oikeesti vihaa mua. Olin jo jukaissut teille tekstin Carasta ja tän päivän estetreeneistä ja nyt se on poistanut kaikki tekstit ja palauttanut koko homman luonnoksiin. Ja voin kertoo ettei oo eka kerta.


Noh, kerrompa kaiken uudestaan! Meillä oli siis Caran kanssa tänään pitkästä aikaa ihan kunnon estetreenit. Cara nautti niin paljon menostaan kuitupohjaisella kentällä! Oli ilo huomata kuinka se oli niin innoissan ja menossa koko ajan. Vaikka se olikin menossa, kuunteli se silti hyvin mua koko ajan :)


Oltiin kävelty Liinun kanssa hiekkatietä pitkin kentälle joten paljon verkkailua ei tarvittu pitkien käyntien ja ravipätkien ansiosta. Otin vain muutaman kierroksen ravia ja siirryin sitten laukkaan. Cara tuntui alusta asti tosi hyvältä.

Aloitin hypyt pikkuisella pystyllä keskellä pitkää sivua. Cara odotti tosi hyvin ja teki hyviä hyppyjä :)
Tämän jälkeen hyppäsin pienen radan. Aloitin verkkaesteellä, jatkoin diagonaalille ja vaihdoin suuntaa pystyn kautta ja hyppäsin vielä sarjan. Koska kaikki sujui ja tuntui hyvältä, nostimme esteet ja ratsastin isomman radan. Isommallakin radalla oli hyvä fiilis ja poni pelitti hienosti!Koska Cara tuntui todella luottavaiselta ja innokkaalta hyppäsin vielä yhden korotetun radan. Poni tuntui ihan mielettömältä ja oli kiva huomata hyppytauosta huolimatta, että keväällä opitut jutut, kuten esteeltä alas tulevat oikeat laukat tulevat nyt kivasti.Nyt on kyllä hyvä mieli lähteä huomisiin kisoihin! Poni oli niin hyvin avuilla tänään, että jos huomenna vaan jatketaan samaa rataa niin hyvin menee :) Tarkoituksena on siis hypätä 80cm ja jos sujuu niin perään myös 90cm.


Tässä vielä pieni video treeneistä! Myös Joda oli mukana hyppäämässä, siitä lisää huomenna :)

Kiitos kuvista Liinu!!

Ja joku oli edelliseen tekstiin jo kommentoinut että eikö Cara enää tarvitse martsaria hypätessä niin vastauksena tähän on että kyllä sen mielellään olisin ottanut tänään jos olisin sen löytänyt :D

5 kommenttia

 1. Tosi kivalle näytti teidän meno. :)
  Tää Cara on tosi kivan näkönen poni!
  Oli siis myynnissä, eikö?

  VastaaPoista
 2. Eikö Cara enää tarvi martingaalia esteillä? :D

  VastaaPoista
 3. upeesti meette ja caran ravi näyttää tosi kivalle :) !! Hieno poni sulla alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cara on sellanen pikku balleriina :) ja laatua siitä kyllä löytyy!

   Poista
 4. Tää on tosi upeen näköinen poni! :)

  VastaaPoista