perjantai 13. kesäkuuta 2014

Mihin katosit teksti?

Olin jo aikaa sitten ajastanut teille tekstin Akusta ja Lohjan iltakisoista. Nyt kun selasin blogia, ei tekstiä näkynyt ollenkaan muiden joukossa. Kaiken lisäksi se oli poistunut myös kirjotetuista. Tsekkasin luonnokset ja kaikki mahdolliset paikat jossa teksti voisi olla mutta eipä löytynyt..

Kummallista.


Halusin nyt kuitenkin laittaa teille kuvat jakoon ja kertoa kisoista vielä Akunkin osalta vaikka vanha juttu sinänsä onkin. Jääpähän itsellenikin muistiin :)


Mulla oli vain 7 ratsukkoa aikaa verrytellä Aku. Kaiken lisäksi muut ratsukot olivat jo valmiita mun mennessä maneesiin, joten jäin sinne heti alkuunsa yksin. Aku oli tosi villi ja sinkoili joka suuntaan, mutta tällä kertaa en jäänyt ratsastamaan sitä taakse päin, niin kuin usein tässä kohtaa teen. Halusin kerrankin käyttää sen energisyyden hyväkseni ja sen tosiaan tein.


Verkassa otin vain muutamat hypyt koska olin kysynyt jo etukäteen tuomarilta saisinko kisan jälkeen mahdollisesti hypätä myös toisen, hieman isomman radan jos kaikki sujuu. Tiesin siis, että Akulla olisi kaksi perättäistä rataa mahdollisesti edessä ja siksi halusin pitää vireyden yllä.

Rata oli sama kuin Virman ja Hildan kanssa, eli ei linjoja ja paljon aikaa ennen kaikkia esteitä. Ja sitä mä tällä kertaa kyllä tarvitsin. Aku oli aika villi myös radalla ja esitti jos jonkinmoisia laukanvaihtoja.. Tuli pomppuja, pukkeja ja vinkuja. Mä pidin vaan kädet vierekkäin ja pepun satulassa. Tai ainakin yritin pitää pepun satulassa.. Tiesin että kyllä ne laukat vaihtuu sieltä viimeistään kun kaarre tulee vastaan. Rata sujui ihan hyvin muuten, löysin etäisyydet ja Aku hyppäsi 0-0 radan. Aika ei riittänyt sijoille, mutta kolmas taisin silti olla :)


Tiesin että selviäisin hyvin isosta radasta joten hyppäsin sen heti perään. Tämä oli Akullekkin hyvä treeni sen villeyden takia. Eipähän päässyt heti pois radalta vaan joutui hommiin ja keskittymään uudestaan :) Kun esteet oli isompia (100-110), keskittyi se niin paljon paremmin!! Yhdelle okserille missasin askeleen ja jouduin hakemaan tilaa ulkoreunasta, mutta muuten rata oli tosi hyvä! Sarjaan pyysin vähän lisää tilaa jo metrin jälkeen koska sinne jouduin tulemaan vähän takaperin ja se meinasi silti olla lyhyt. Kun Aku laukkaa ja on rento tai jos se on pinkeä ja hyppää hirveästi eteen päin, ovat sarjat meille helposti lyhyitä. Jos sarjoissa taas on paljon täytettä tai Aku on jalan takana, jäävät ne meille pitkiksi. Eli homma vaatii multa aika nopeita päätöksiä ja reagointia. Isommalla radalla sarja tuntui hyvältä ja Aku hyppäsikin itseasiassa nollan myös tältä radalta :)


Tämän jälkeen Aku pääsi vielä pokkaamaan Hildan palkinnon ja voi vitsi kun se oli tyytyväinen itseensä.. Sen ilme oli niin näkemisen arvonen :D Kaveri oli ihan rinta rottingilla ja pörheenä..

Iso kiitos vielä Lohjan tiimille kaikesta joustavuudesta :) Ja kiitos kuvista Tiiti :)

4 kommenttia