tiistai 10. kesäkuuta 2014

Hilda ja onnistuneet estetreenit

Olin eilen pitkästä aikaa Hildan kanssa estetunnilla. Nyt olen keskittynyt niin paljon Retuun että kunnon tunnit olen mennyt aina sillä. Nyt oli kuitenkin ponin vuoro ja kivaa oli!

Aloitettiin jumpalla. Puomi-2,40 kavaletti-5,5puomi-2,4 okseri. Okseria nostettiin kierros kierrokselta ja lopuksi se oli jo lähemmäs 110. Poni teki hienoja hypyjä mutta mun piti olla tarkkana siinä vaiheessa jos jouduin ratsastamaan sitä hieman eteen kohti ensimmäistä puomia. Silloin mun täytyi muistaa tukea pona edestä hieman enemmän.

Tämän jälkeen hypättiin radan pätkiä ja lopuksi pitkä rata. Rata alkoi okserilla, josta jatkettiin kuusi laukkaa kapealle pystylle. Sieltä taas vedelle josta seitsemän laukkaa pysty-okseri sarjalle. Sieltä jälleen okserille, mutta jatkaen vedelle. Vedeltä ratsastettiin päädyn läpi siniselle portille josta tehtiin kahdeksan laukkaa trippelille. Trippelin jälkeen tarkka suoristus ja pieni kaarre päädyn läpi ja jatkaen vielä okseri ja kuusi laukkaa edeten siniselle portille.

Muutaman kerran jouduin hypyttämään ponia vähän kauempaa ekalle okserille, tie oli sen verran pitkä että kerkesin miettiä liikaa ;) Muuten sain kivan rytmin radoille ja poni toimi kivasti :) Vika rata oli jo aika iso ponille. Kaikki esteet oli ainakin metrissä, osa jo melkeen 110. Hienosti poni silti pomppi ilman pudotuksia :)


Hildan kanssa hyppään toivottavasti myös juhannuskisoissa, mutta viimeistään piensuokkimestaruuksissa :)

Ratsastin myös eilen aika monta uutta heppakaveria, niistä lisää myöhemmin :)

4 kommenttia

 1. Bongasin sut yhden ponin myyntivideosta. :) Millanen tää Juhan poni on? Mun omalle ehkä saikkua tiedossa, joten etsin omaa / yp- ponia ja tää näytti varsin laadukkaalta ja hienolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poni on todella laadukas ja miellyttävä ratsastaa. Kannattaa soittaa Juhalle siitä pikapuoliin jos haluaa kokeilemaan!

   Poista
 2. Hieno kuva :) Hilda on tosi kaunis <3

  VastaaPoista