tiistai 24. kesäkuuta 2014

Ja taas kisakisa

Tää on nyt aikamoinen kisaviikko. Su oli kisat, ti oli kisat ja la-su on kisat!

Tänään lähdettiin ponien kanssa Laaksolle harjoituskisoihin hyppelemään. Kisat tulivat kyllä hyvään aikaan, koska Cara tarvitsee nyt ratoja alle, jotta päästään hyppäämään aluekisoja ja isompia luokkia. Virman kanssa taas oli kiva saada vielä yhdet kisat alle ennen piensuokkimestaruuksia :)


Ponit hyppäsivät kyllä hienosti. En vaan voi tosta Virmasta uskoa että se pomppaa niinkin helposti noita ysikymppisiä.. Ja Carakin meni kuin vettä vaan.. Paitsi sen pitkän veden :D

Ekana oli vuorossa Virma. Verkassa se keskittyi taas enemmän huutamiseen kuin tekemiseen.. Mitähän se tekee Urjalassa kun siellä on viisi sen kaveria mukana :D Verkka sujui muuten mukavissa merkeissä, hyppäsin vain kaksi pystyä ja yhden okserin. Radalla rytmi säilyi hyvin ja sain kivan fiiliksen :)Caran kanssa kasikymppi tuntui ihan ok:lta. Vähän olisin voinut edetä enemmän, mutta paikat löytyivät ihan kivasti ja poni kuunteli hyvin. Nollarata tuloksena ja hyvä mieli lähteä ysikymppiin. Musta on aina kiva fiilis lähteä seuraavaan luokkaan kun saa korjata jotain omia "mokia". Nyt tiesin että haluan sujua enemmän ja päätin saavuttaa tavoitteen. Silloin kun on täydellinen tai todella hyvä rata takana on aina musta paljon vaikeampi lähteä seuraavaan luokkaan.

Ysikympissä Caran rata oli todella hyvä. Olin tyytyväinen poniin kaikin puolin. Yritin myös hypätä pitkää vettä ja oli kyllä niin lähellä että poni olisi sen hypännyt! Muutaman kerran koitin ekan kiellon jälkeen, mutta koska en halunnut tehdä siitä ongelmaa, hyppäsin sen jälkeen vain vikan linjan uudestaan. Harvoin ponien täytyy pitkää vettä hypätä, mutta olisihan se hyvä että ne sen menisivät. Sen treenaus sai nyt kuitenkin jäädä toiseen kertaan :) Muuten tämäkin rata nollana, hieno Cara!


Virma tsemppasi 90 ihan hirmu hienosti! Ykkönen kolahtti tosin harmillisesti alas, odottelu omaa rataa varten hieman venyi ja poni ei ollut ihan skarppina. Esteet 2-4 meni hyvin, sarjalle (5) lähdin ratsastamaan isoa askelta jotta päästäisiin väli yhdellä askeleella. Virma kuitenkin päätti mahduttaa ennen sarjaa yhden pikkuaskeleen ja siinä samassa myös kaksi askelta sarjväliin :D Hienosti se kiipesi, toivottavasti saan videon teille jossain vaiheessa siitäkin! Loppurata sujui kivasti, Virma oli leijona!

Hyvä kisapäivä siis jälleen takana! Nyt on kiva fiilis lähteä Virman kanssa mestaruuksiin kun on muutama kisakin takana :) Ja Caraan oon vaan muuten hirmu tyytyväinen. Se saa hypätä seuraavan kerran Evitskogin iltakisoissa 9.7.

2 kommenttia

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Poistin vahingossa todella kivan kommentin :( Tsemppiä sulle ponin kanssa, kyllä varmasti saat kilpailla sen kanssa jos vain kaikki sujuu hyvin :) Mukavaa kesää ja onnea kisoihin :)

      Poista