maanantai 16. kesäkuuta 2014

Viikko-ohjelma

Tiialla oli blogissa haaste viikko-ohjelmasta. Tein viikkosuunnitelman, mutta eikös se aja vähän samaa asiaa ;)MAANANTAI

Ratsastan ainakin Akun, Jodan ja Caran. Akun kanssa tehdään palauttava treeni ja käydään pitkällä maastokävelyllä. Jodan kanssa olisi tarkoitus hypätä, otan sen nimittäin tiistaina Peikille kisoihin mukaan. Jodallahan olen mennyt muutaman kerran aiemmin sileällä, mutta nyt olisi tarkoitus kokeilla miten se hyppää!

Caran kanssa menen myös Peikille tiistaina, huomenna ratsastan sen läpi ja otan ehkä muutaman hypyn.

TIISTAI

Tiistaina mennään Peikille kisoihin. Virma hyppää 80 ja jos kaikki sujuu niin myös 90cm. Joda menee 80 ja 90 ja Cara 80 ja 90. Tavoitteena tutustua Virmaan ja Jodaan sekä pikkuhiljaa käynnistellä Caraa kisakautta varten :) Koitan saada Jodasta ja kisoista materiaalia tänne niin saatte senkin tutuksi :)

Aku Kangasalalla

KESKIVIIKKO

Keskiviikkona pidän illalla ratsastuskoulutunteja Rauhalassa. Ennen tunteja ratsastan Kapsun sekä mahdollisuuksien mukaan myös Caran. Kapsu saa harjoitella väistöjä ja Caran ratsastan rennoksi läpi kisojen jälkeen.

Ratsastan myös kolme muuta hevosta, mutta niistä en sen kummemmin kirjoittele.

TORSTAI

Torstaina menen kokeilemaan yhtä uutta suokkituttavuutta ja katsomaan josko sen kanssa lähdettäisiin työskentelemään myös jatkossa! Torstaina olen illan jälleen Rauhalassa ja ennen tunteja ratsastan jälleen Kapsun sekä Retun. Retun kanssa tarkoituksena olisi hypätä estejusseja silmällä pitäen.

PERJANTAI

Ratsastan aamulla ensimmäisenä Akun. Luvassa olisi kavaletteja ja puomeja sekä paljon suoruutta vaativia treenejä. Käyn ratsastamassa myös Caran ja Retun. Jos emme lähde juhannuksen viettoon menen myös Hildan ja Virman.

LAUANTAI

Toivottavasti mökillä.. Jos ei, ratsastan Retun, Hildan ja Akun.

SUNNUNTAI

Estejussit Dumissa. Retulla ohjelmassa 100 ja 110, Hildalla 90 ja 100 ja Akulla 100 ja 110. Toivottavasti päivästä tulee hyvä :)

Aku Juhannuskisoissa viime vuonna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti