tiistai 14. tammikuuta 2014

KYLMÄ!

Oli pikkusen kylmä heppailla tänään.. Ensin Kapsuilin melkeen tunnin verran siirtymisien parissa ja sitten suntasin Caralle, missä jouduin odottelemaan maneesiin pääsyä melkein puoli tuntia..

Kapsun kanssa ollaan nyt päästy tosi iso harppaus taas eteenpäin. Nyt menee pidätteet läpi, heppa on aika pitkiä pätkiä jo tosi rela ja kaiken kukkuraksi se venyttää jo eteen alas :) Tänään meillä oli ihan huippu treeni ravi-käynti siirtymisien parissa. Kapsu tuli pelkällä istunnalla käyntiin ja lähti hyvin yläpohkeesta rentona raviin. Oli niin kiva fiilis tehdä sen kanssa tänään!

Vanha kuva ihan ekoilta kerroilta kun menin Kapsulla

Caran kanssa oli myös todella hyvä treeni. Tehtiin rauhallista ja rentoa ravia ja paljon tempon vaihdoksia. Ravissa Cara olisi välillä halunnut olla hieman nopea suoristuksissa, mutta sain nopeasti pidätteet hyvin läpi. Cara myös kantoi edellisviikkoa paremmin edestä ja jäi paremmin takaosalleen. Tein ravissa paljon voltteja ja loivia kiemurauria.

Laukassa ratsastin isoa laukkaa ympäri maneesia. Halusin Caran molemmille ohjille molemmista pohkeista. Alkuun vasemmalle poni vaihtoi laukan ristiin muutaman kerran ennen kulmaa tehdessäni puolipidätteen isosta laukasta hieman rauhallisempaan, mutta nostettuani rauhassa uudestaan laukan, alkoi poni pysymään suorana ja tulemaan takaisin ilman vaihtoja. Oikealle poni toimi superisti ja olin siihen äärettömän tyytyväinen! Tein myös vasemmasta laukasta muutaman vastalaukan ja ne onnistuivat myös hyvin. Viime viikolla nimittäin tehdessäni niitä, ei Cara ollut tarpeeksi hyvin jalan edessä ja tuella ja tämän vuoksi se rikkoi ne useampaan otteeseen.

Mutta ai että mua ketutti kun en päässyt maneesiin saman tien. Viikonloppuna kun kävin tallilla ei maneesiin tullut valoja ja hyppäämisestä ei tullut mitään. Tänään taas maneesia lanattiin ja hyppämiseen ei jäänyt aikaa koska jouduin odottamaan melkein puoli tuntia.. Olisihan tänään ollut aika kylmä ilma hyppäämiseen, mutta olisin halunnut ottaa edes muutaman pompun..

Huomenna taas Kapsuilemaan ja Caran luokse :) Olipas pikapostaus, mutta kai näitäkin täytyy välillä tehdä :)

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiva että tällanen lyhyempiki kelpas :)

   Poista
 2. Jos saa kysyä niin millä perusteilla valitsitte noi bloggaajat toho hippolaan? Ku toi on vähä jännä toi että 'blogimaailman _huipulta_' jaa a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluttiin että bloggaaja suhtautuu bloggaamiseen ammattimaisesti ja että blogi on kaikin tavoin laadukas. Halusimme myös laajan kirjon erilaisia blogeja :) Ja aika moni Hippolan bloggaajista kuuluu Suomen suurimpiin hevosblogeihin!

   Poista
 3. Mikä on Kapsun oikea nimi? :)

  VastaaPoista
 4. Kapsu on upean näköinen! :D

  VastaaPoista