perjantai 17. tammikuuta 2014

Hui, MÖRKÖ!

Ompas näistä treeneistä jo aikaa! Hypättiin Kirsin silmän alla jälleen viime su ja tehtiin kyllä todella hyvä treeni.

Akulla oli hyvin virtaa koko ajan ja mun oli helppo päästä esteille perille asti. Videoita katsoessa tosin taas huomasin, että ylävartalo on taas liian pystyssä, Peik huutas varmaan kun hyeena jos näkis.. Apua. Se siis korjaukseen!!


 Hypättiin pitkästä aikaa rataa ja tehtiin paljon nimenomaan vasemmassa laukassa. Se on edelleen se Akun heikompi laukka, mutta nyt sain ajoittain jo aika rauhallisia, mutta aktiivisia askeleita. Tuossa yhdellä videolla näkyykin hyvin, kuinka meinaan ratsastaa sen välillä liian nopeaksi ja Kirsi huomauttaakin siitä samalla.


Tällä kertaa päätin että luotan itseeni ja sain tosi kivoja onnistumisen fiiliksiä tältä kertaa. Kaikista innostavin juttu oli kuitenkin Akun vaihdot, koska ne tuli nyt jo monen radan aikana suoralla hevosella ja tasapainossa. Toki mukaan mahtuu vielä niitä pukin/potkun kautta vaihtoja, mutta suurin osa on jo todella kelvollisia :)

Yksi mörkökin mahtui siis mukaan, niin kuin ylläolevasta videosta näettekin. Aku on nyt pitkään hypännyt ilman tuijotteluita ja tuo lankkutuijotus tuli mulle aivan puskista. Ei se sentään vesilankkuja aiemmin ole kytännyt. Se on nimittäin meidän ainut erikoiseste kotona :D
'

Mutta kaikin puolin treeni oli hyvä ja Aku oli innoissaan kaikesta :) Se jaksaa koko ajan paremmin ja paremmin ja alkaa olemaan tosi kivalla mallilla kohti kisakautta. Kohta sekin  muuten alkaa, hui!

10 kommenttia

 1. Mulla ei ainakaan näy noi videot :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä selainta käytät? Yks tuttu sano samaa, mutta mulla ne näkyy kun katon blogia kirjautumatta sisään..

   Poista
  2. Mulla nää videot ei ainakaan näy kännykällä tai padilla :( koneella kyllä saatas näkyä

   Poista
  3. täytyy tsekata mikä siinä vois olla! :o

   Poista
 2. kännykällä ei itselläkään näy, mutta koneella sitten kyllä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. outoa.. täytyy varmaan ladata ne tästä lähtien youtuben kautta!

   Poista
 3. Hyppäät tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 4. Chromella ainakin näkyy. Aku on kyllä upea, hienosti imee esteelle ja on niiiin innoissaan :) Ratsastat myös todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sulla näkyy :) Ja niimpä, se on tuntunu nyt niiin iloselta! Ja ei ole tahmasuudesta nyt tietoakaan :)

   Poista