sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Akuiluja

Hyrrr!! Nyt oli kylmä. Vihdissä oli aamulla -18 pakkasta! Huii. Puinkin Akulle sellaisen loimituksen maastoon, ettei mitään järkeä :D Ukkeli oli varsin hyvin käyttäytyvällä tuulella pakkasesta ja vapaapäivistä huolimatta. Tämä viikko on ollut sille nyt selvästi kevyempi, koska itse kerkesin tallille vain kolmena päivänä ja hyppytreenit menivät pieleen kun omistajat taistelivat tallinsa vesiputken venttiilin kanssa.. Kaiken lisäksi Akun kouluratsastaja ei päässyt ollenkaan tällä viikolla ja näin varauduin todella villiin Akustiin, mutta toisin kävi :)

kuvat talvelta 2012

voisin tehdä akusta sellasen kehityspostauksen - aika iso ero verrattuna näihin kuviin on tapahtunut..

Käytiin ensin puolen tunnin kävelyllä maastossa ja vain yksi lumeton kivi oli Akun mielestä aivan kamala :) Muuten reissu sujui oikein rennoissa merkeissä ja sama meno jatkui kentällä. Koska pakkasta oli noinkin paljon, otin vain kevyet ravit molempiin suuntiin ja vähän laukkaa. Akun porukat olivat laittaneet kentän tosi hyvään kuntoon ja siinä oli oikein ilo  ratsastella :) Ihana kun ihmiset näkee vaivaa ja laittaa pakkasellakin kenttää, näin se oikeasti pysyy kunnossa ja treenaaminen on paljon mukavampaa. Eihän sille paljoa voi tehdä, mutta nytkin M oli rikkonut pohjaa traktorilla ja kaikki "töyssyt" oli saatu tasoitettua!


ja toi könötyskin on jo aika hyvin saatu karistettua pois kyydistä..

Kuvaajaa ei taaskaan ollut mukana, joten saatte tyytyä toissatalvisiin kuviin. Akussa on tapahtunut aika iso muutos, ja mussa myös. Löysin aika "hienoja" kuvia arkistoista, täytyy varmaan laittaa ne teille jakoon.. :D Toivottavasti ensi viikolla saisin tuoreita kuvia edes jostain hepasta :)

Ainiin! Päästään Akun kanssa tiistaina ehkä kisailemaan Peikille jos kelit sallii :) Jos mennään hyppäämään, ovat luokat varmaan 90 ja 100. Kiva alottaa kisakausi pikkuluokilla ja ottaa varman päälle :)

10 kommenttia

 1. Hahah eihän siellä oo edes kylmä! :D Täällä Oulussa on ollut koko viikko jo yli 20 pakkasta... Hevoset on joutunut muutaman päivän vain kävelemään. Eilen oli aamupäivällä -26... Ei kiva!

  PS. Löysin sun blogin pari päivää sitten ja vaikuttaa oikein mukavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa :)

   Ja jep, kaikki on suhteellista :D just juttelin eilen mun isän kanssa (asuu oulussa) ja se sano mulle ihan samaa ;) toivottavasti sielläkin vähän lauhtuis :)

   Poista
 2. Voi akusti! Vähänkö mä hämmennyin ennenkun luin kuvatekstin "kuvat vuodelta 2012" se on muuttunut ihan törkeeesti verrattuna nykyiseen!! voi että :D hyvä sinäää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D jepp, on pikkusen paremman näkönen kaveri nykyään :)

   Poista
 3. Moikka Erika!
  Olen ihan innossani sun blogista, se vaan on niin paras! Tiedän vielä kuinka mukava ja kiva ja sairaan hyvä ratsastaan oot niin on kiva lukee tätä. Kerro joskus lisää Edistä, se lähettää sulle terkkuja ja toivoo, et tapaatte joskus! ja mistä sun ruskeet saappaat on, mä etsin kans sellaisia:) Terrkkuja Päiville ja Caralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos katsu :) noi tummanruskeat on horse biutiquesta ja parlantit. Konjakkiset on alex's bootsit ja ne ostin hihsistä!

   Terkut myös edille, se on niin mahtava tyyppi! :)

   Poista
 4. Olipas kiva löytää tämmöinen blogi, itse opettelen uudestaa ratsastamaan (maalta ex-ravureiden ratsastaja 10 vuoden tauon jälkeen aloitti taas ihanan harrastuksen kaupungissa ratsastustallilla, mutta ajatuksella että kaikki haluan oppia oikein ja uudestaan). Vuokra hevonenkin löytyi mulle monen hauskan sattuman kautta ja tavoitteet on, jos joskus kisatakin saa päälleni voin olla itsestäni erittäin ylpeä. Hauska yhteen sattuma tässä on myös se että tuo blogi ostikko voisi olla minunkin olen Erika jolla omaa ei ole (enkä tässä vaiheessa elämää haluaisikkaan ku mulla o omia muruja joille pitää keretä olla äitikin). Mutta hienoa että olet voinut edetä ilman omaaki hevosta.

  VastaaPoista
 5. onko toi sun entinen kisaponi pete nykyään Primus tallilla?? siellä on meinaan saman näkönen poni :D voit käydä kurkkasee Primuksen nettisivuilta:) oot muute iha huippueatsastaan!:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei asu :) se on eri pete, vaikka kovin saman näköinen onkin ;)

   Poista
 6. Mikä kypärä sulla muuten on, ja onko ollut hyvä?:)
  Ja miten muuten pidät jalat lämpimänä talvisin? Kun mulla on se ongelma että mun saappaat ei mee kiinni jos mulla on siellä hirveesti alla ://

  VastaaPoista