torstai 2. tammikuuta 2014

Keravan kuulumisia

Kommenttiboksissa kerettiinkin jo kysellä Heidin perään. Maanantaina mentiin Oonan kanssa tosiaan myös Heidi-ponin luokse Kehä kolmosen toiselle puolelle ja pääsin pitkästä aikaa fiilistelemään pomppuja ponin kanssa!


Alkuun verkkasin ponin aika napakasti ja Heidi tuntui tosi hyvältä! Ponia oli selkeästi ratsastettu nyt viime kertaisten ohjeideni mukaisesti ja Heidi tuntui paljon suoremmalta, eikä roikkunut oikeassa ohjassa!Tehtiin taas myös muutama vaihto, joista osa onnistui hyvin ja osa ei.. Poni nimittäin lähti ennakoimaan vaihtoja ja päätti sitten ruveta sarjavaihtohommiin kakkosilla :D Eipä siinä, hauskaahan se oli! Ja saatiin me ihan kelpojakin vaihtoja aikaan :)


Aloitettiin ihan pikkuhypyillä ympyrällä. Viivi oli kertonut mulle että ponilla on ollut hypätessä hieman liikaa vauhtia ja intoa, joten ristikon jälkeen vaadin kunnon pidätteet läpi. Poni tuntui myös kaarteessa ennen estettä siltä, että lähtisi jos saisi ja tähän Viivi totesikin että juuri niin se tekee.. Hassu poni, aina niin innoissaan :)
Pikkupystyltä siirryttiin maapuomeille ja okserille. Tältä esteeltä Heidi väläytteli tosi hienoja hyppyjä koko tunnin ajan :) Okserilta jatkettiin pystylle, mikä tuli ensimmäisellä kerralla Heidille hieman yllärinä ja se juoksi siitä ohi. Toisella kerralla ei ollut ongelmaa ja se hyppäso sen fiiliksellä "oisit nyt sit kertonu et se este piti hypätä"..

Muuten mitään sen kummempia ongelmia ei tunnin aikana ollut ja poniin sai taas olla niin tyytyväinen :)Pääsen Heidin luokse uudemman kerran jo sunnuntaina ja heti perään maanantaina. Jos saan Oonan mukaan toisena päivänä, niin taidampa pomppia sillonkin!

ps. kuvat ovat nyt hieman suttuisia, ei saatu asetuksia ihan kohdilleen..

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Heidin kanssa on vaan aina niin kivaa :) Hienoa että se myös näyttää siltä :)

   Poista
 2. Kirjoittelen aina jälkikäteen näitä kommentteja, kun ei aina ehdi ajallaan kaikkia postauksia lukea, mutta siis täytyy sanoa, että tältä ponilta löytyy jo kiitettävästi energiaa hyppyyn! Tosi kivan näköinen. Hyppykaari jää edestä vähän "matalaksi" vaikka etujaloilla selkeästi onkin tarkka, mutta takajalkatekniikka on ihan mahtava! :) Ihana kaimaponi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Se on sääli, että' se "sulkeltaa" noin paljon hyppyyn. Mutta takajalantekniikka on tosiaan aivan super :) Ja poni itsessään luonteen ja kaiken muun puolesta on aivan kymppi <3

   Poista
 3. Heidi on kivan näköinen poni. :)

  VastaaPoista