lauantai 13. heinäkuuta 2013

Mistä niitä seppiä oikein löytyy?!

Tuntuu siltä että koko ajan on kenkä joltain omalta tai oppilaan hevoselta irti ja treenit vaan keskeytyy koko ajan. Tällä kertaa yhden poposen hävitti Ed. Nyt kesällä kun puolet sepistä yrittää edes viettää jonkun moista lomaa, ei kenkääjiä meinaa saada mistään. Kaikki ovat ihan ylibuukattuja ja väsyneitä hirveästä työtaakasta. Suurin osa ei edes vastaa puhelimeen uusille asiakkaille kun tietävät etteivät vain kykene ottamaan uusia asiakkaita.. Onneksi meillä kävi tuuri ja saimme erään kengittäjän laittamaan puuttuneen kengän lopulta kiinni.

Eli Edillä oli taas vaihteeksi kevyt viikko. Mulla oli lähtö sinne Barcelonaan 7 päivä ja kengittäjää ei saatu kun vasta loppuviikolle. Joten Ed pääsi kyllä tosi helpolla. Kävin sen kanssa vain kerran maasossa heti kun se oli saanut kengän.

Kuva keväältä 2013

Vedettiin kuitenkin ihan hyvän pituinen maasto ja mentiin paljon isoa ravia ja laukkaa. Maastoilu ton ponin kanssa on ihan huippua kun sen kanssa voi laukata niin isosti kun haluaa ja se tulee takaisin pelkällä istunnalla :) Hieman mietin olisiko poni reilun viikon tauon jälkeen ihan paineissaan, mutta ihan relasti se meni. Tuo laiduntaminen on kuitenkin sinänsä ihan työlästä jos ötököitä on paljon. Niitä karkuun kävellessä poneille tulee kuitenkin aika monta kävelykilometria vuorokaudessa täyteen.

Kuva keväältä 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti