perjantai 19. heinäkuuta 2013

Hymytreeniä

Nyt alkaa Ed olemaan taas normaalimmassa kunnossa. Siis kunnoltaan, koko ajanhan se muuten on ollut kunnossa, mutta tuo kengitysvälin piteneminen ja kenkien tippuminen vähän laskivat sen kuntoa, kun ei kunnolla päästy hommiin.

kuva keväältä 2013

Poni on ollut nyt tosi tärkeänä kun olen aloittanut taas kaiken maailman liikkeiden tekemisen. On tehty avoa, sulkua, piruettipätkää ja vaihtoja. Eilen kokeilin kolmosia ja tulihan nekin sieltä :) Just ja just kolme vaihtoa kerkeää meidän pienellä kentällä kolmosia tekemään ja voi että oli hieno fiilis kun ne sieltä tuli :)

Laukkaa olen koonnut jo piruettilaukkaan asti, mutta käännöksiä en vielä kokonaisina ole tehnyt. Muutamia askelia toki olen välillä kääntänyt, mutta ensi viikolla vasta siirryn niihin kokonaisiin jälleen :)

Avoissa Ed toimii hyvin ja koska se liikkuu nyt niin hyvin selän läpi, on sen ravissakin ajoittain jo ihan oikeasti mukava istua. En kyllä olisi uskonut tämänkään päivän koittavan, kun kehun Edin ravia mukavaksi.. Avossa pääsin nyt hyvin ratsastamaan sen eteen ja ottamaan sen ulkotakajalan oikeasti ihan kunnolla sinne massun alle :)

Laukassa pyörittiin ympäri kenttää tehden vaihtoja diagonaaleille, pituus-ja leveyshalkasijoille sekä täyskaartojen loppuihin. Edin kanssa toi vaihtaminen vaan on niin helppoa ja kivaa :) Sen kanssa olis kyllä kiva päästä kouluradalle jossain vaiheessa, jos vaan keretään. Ens viikolla mennään Peikille hyppäämään ja mietitään nyt myös sen ilmoittamista Riihimäelle kisoihin. En ollut yhtään muistanut ajatella koko SHW:tä ja sen ilmoittautuminen meni ohi, mutta onneksi on nuo Riksun kisat niin mennään sitten sinne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti