maanantai 22. heinäkuuta 2013

Jumping Kemiö Ypäjä

Eilen oli pitkä, mutta todella antoisa päivä. Hepat toimivat Akua lukuunottamatta superisti ja tyytyväisempi en voisi olla! Tässä pikainen briiffi kaikista, kuvia ja tarkempaa sepostusta luvassa myöhemmin!

Retu

Aku

Aku kielsi vikalta ulos aamun kansallisessa kympistä, mutta petrasi iltapäivän metriin. Retun kanssa meillä oli alue 90:ssä yksi puomi, mutta rata oli tosi hieno. Kansallisessa metrissä otettiin vika este alas, mutta parempaa rataa saa hakea :) Olin niin iloinen kun kaikki sujui ja tuntui helpolta :) Tuloksena kuitenkin 4 sija, jeee!

Helmi

Helmin kanssa mentiin 90cm ja 100cm. Ysikymppi tuntui helpolta, vaikka rytmi ei ollutkaan ihan parhaimmillaan. Tuloksena 0/0 ja 8 sija :) Metrissä meidän kohtaloksi koitui 26m metrin linja, jossa Helmi otti ensimmäisen alas ja jonka jälkeen en itse osannut päättää askelta ja näin ollen hyppy lähti liian kaukaa. Kaksi puomia siis metrissä, mutta vau mikä rata muuten :)

Hilda

Hilda oli taas vaihteeksi super ja olisi tehnyt mieli hypätä taas 90cm lisäksi 100cm. Ysikympistä hyvä aika ja 6 sija, hieno poni <3

Kuvat on ottanut Eve Heiskanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti