tiistai 16. heinäkuuta 2013

Fiilistelen Akua, TAAS.

Siis voisinko olla enää tyytyväisempi tohon otukseen. Nyt on kyllä mennyt jo niin kauan hyvin, oikeastaan liiankin hyvin, kun tosta hepasta on kyse..  Me tehtiin nimittäin eilen ekat puhtaat vaihdot molempiin suuntiin!! Voitteko käsittää, siis niin huippu juttu!

Oikeasta vasempaanhan Aku on vaihtanut jo jonkun aikaa raipan avustuksella, mutta eilen sain tehtyä sinne kaikki vaihdot normaalisti, ilman keppiä. Päätin aloittaa myös sen vasemmasta oikeaan vaihdon työstön ja hups vaan, sieltähän se tuli. Tai itseasiassa ne. Ekat kaksi tein raipan kanssa ja sain heti puhtaat vaihdot. Seuraavan tein ahneena ilman, ja sain etupään. Seuraavan tein jälleen raipan kanssa ja sain taas vaihdon, tosin takapää tuli yhden jäljessä.

Hakemassa Edin rusettia Punametsässä kesällä 2013

Oonhan mä jo kauan tehnyt noita vaihtoja valmistelevia treenejä, kuten laukasta käynnin kautta vaihtoja, sekä myös niitä perinteisiä ravin kautta vaihtoja, mutta en mä ihan vielä edes uskaltanut haaveilla oikeista vaihdoista! Nyt kyllä kelpaa mennä Kirsin tunnille ja näyttää ne vaihdot. JOS Akusti suostuu olemaan yhtä yhteistyöhaluinen kuin kotona.. JOS. 

Vaihtojen jälkeen oli pakko lopettaa palkinnoksi, mutta ennen vaihtoja kerkesin ratsastaa kunnon verkan ja välikäyntien jälkeen kokosin ravia ja laukkaa ympyrällä. Oikealle oli hieman haastavampaa, kun Aku meinaa helposti jäädä vasemmalta aina kiinni. Nyt sain sen kuitenkin pysymään melko keveänä, kun pidin kaulan astetta suorempana. Lyhennykset olivat laadukkaita, mutta siirtymiset niihin olivat haastavampia vasemmalle. Mutta hienosti se toimii, ei nyt tähän väliin muuta voi todeta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti