maanantai 7. lokakuuta 2013

Poneillen - Huippu viikko

Caran kanssa viime viikko oli aivan huippu. Poni toimi upeasti koko viikon ja meikäläinen taas vaan ratsasteli suu hymyssä. Piti ihan nipistää itseäni, koska en vaan voinut uskoa, että kolmen kuukauden lomalta palannut poni oli noin hieno ja hyvä ratsastaa.

Taas selitän Oonalle jotain..

Sain jokaisena päivänä kaikki pidätteet hyvin läpi, Cara jäi niistä hyvin takaosalle ja oli edestä höyhenen kevyt. Se kuunteli ja oli herkkä, sekä miellytti mua parhaansa mukaan koko ajan. Etenkin ravissa ja siirtymisten sisällä ravissa poni on nyt niin paljon parempi kuin keväällä, silloin se meinasi jäädä helposti hieman etupainoiseksi. Nyt asiat ovat aivan toisin.


Mun oli koko viikko ihan toppuuteltava itseäni, etten vaan sortuisi tekemään liikaa. Poni kuitenkin vasta kuntoutuu, joten tekemisen kanssa pitää olla maltillinen. Hieman saatoin kyllä katsella ponille jo koulukisoja..


Perjantaina tein ekaa kertaa hieman puomitreeniä. Tai noh, laukkasin molempiin suuntiin ympyrällä yhden puomin yli :) Tällä viikolla ajattelin ottaa jotain pikkuhyppyjä jos poni jatkaa hyvää suorittamistaan :)


Nyt sitten vaan kasvatellaan kuntoa ja pikku hiljaa myös kokoamisastetta. Kaikki täytyy vaan tehdä tosiaan maltilla, jottei poni joudu liialle kuormitukselle heti alkuun. Tavoitteena on kuitenkin hypätä joku kisa ponin kanssa vielä tämän syksyn aikana, joten nyt vaan peukut pystyyn, että hyvä vire jatkuu!Ponille on nyt myös otettu vakkarivuokraajamme kokeiluun, mutta tarvitsisimme vielä toisen aktiivisen vuokraajan ponille tämän kuukauden aikana, koska mun on vain tarkoitus käynnistää poni ja läpiratsastaa sitä jatkossa. Tietysti kilpailen sen kanssa ne kisat mitä eteen tulee, mutta toiselle vuokralaiselle olisi tosiaan tarvetta. Etsimme siis sellaista vuokraajaa, joka kävisi kaksi kertaa viikossa, hinta 25e/kerta.

Löytyisikö täältä sellaista? Tallille pääsee bussilla (Espoon kartano) ja ponilla saa ratsastaa sileällä ja maastossa. Poni on 146 korkea, mutta aika kapea. Koska se on vielä nuori poni, haluamme vuokraajan olevan hyvässä tasapainossa ratsastava junnu tai pieni aikuinen. Cara on hurjan kiltti hoitaa ja maastovarma.

Jos kiinnostuit, tai sinulla on lisäkysymyksiä, voit olla yhteydessä suoraan minuun. Meiliä voit laittaa osoitteeseen pikkis-@hotmail.com.


5 kommenttia

 1. kovasti haluaisin edes kokeilla vuokraamista, mutta hinta kamalan korkea tälläselle tyhjätaskulle :( toivottavasti kiva vuokraaja löytyy!

  VastaaPoista
 2. Toivotaan :) ja kuvittele, tuo hinta on laskettu suoraan tallivuokrasta ja siihen ei sisälly kengitys yms. muut kulut. On se hevosen pitäminen vaan kallista hommaa..

  VastaaPoista
 3. Vieläkö etitään vuokraajaa ? :)

  VastaaPoista
 4. Etsitäänkö vielä vuokraajaa ? :)

  VastaaPoista