sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kohti normaalia arkea

Tänään oltiin Akun kanssa ekaa kertaa hyppämässä vähän normaalimmissa meiningeissä. Kärrättiin Akuli Peikille, jotta päästäisiin aloittamaan kunnon jumpalla tauon jälkeen.


Aku tuijotteli alkuun tuttuun tapaansa kaikkea mahdollista, mutta liikkui erittäin hyvin jalasta eteen. Olin aika ihmeissäni, että kaveri reagoi noin hyvin, koska olin varautunut täydelliseen liimatassuun tai vaihtoehtoisesti aivan räjähdyspisteessä olevaan hevoseen.

Kun aloitimme hypyt, saimme Kirsin kanssa yllättyä vielä enemmän. Aku inhoaa, siis inhoaa kaiken laisia jumppatehtäviä. Siis ihan kaikkea, mikä edes hieman liittyy jumppaan. Nyt Aku kuitenkin suoritti koko tunnin todella rennosti ja rauhassa. Normaalisti se vaan menee aivan liian nopeaksi jumpassa ja keilaa puolet puomeista koska ei vaan viitsi. Nyt se hyppäsi Akuksi jo todella hienoja ja rauhallisia hyppyjä ja tuntui tosi hyvältä.


Kirsikin oli todella yllättynyt, mutta vain positiivisesti. Alla muutama video päivän yksinkertaisesta treenistä. Ensimmäisessä Aku jää viimeiseen väliin vielä aavistuksen nopeaksi, mutta alemmassa se on jo paremmin rytmissä.
 Tämän jumpan lisäksi hypättiin vielä viiden askeleen kaareva linja ehkä metrisenä ja Aku ei olisi voinut toimia paremmin. Joten niin kuin tekstistä voi päätellä, olen heppaan enemmän kuin tyytyväinen :) Ihana päästä taas normihommiin Akun kanssa :)

TIIVISTYS

Aku oli treeneissä Peikillä. Hypättiin ekaa kertaa kunnolla tauon jälkeen ja herra toimi todella hyvin. Vaikka jumppa kuuluukin sen inhokkeihin, suoritti se tänään rauhassa ja hyvällä fiiliksellä.


2 kommenttia