torstai 31. lokakuuta 2013

Kohti Nanningia

Huomenna olisi siis Nanningin kurssin eka päivä, jee! En yhtään tiedä, miten meillä tulee sujumaan, mutta ennen kaikkea odotan kurssilta uusia näkökulmia ja neuvoja mun omalle istunnalle ja työstöön Akun osalta. Uudet ihmiset ja valmentajat huomaavat aina eri asioita, ja mitä todennäköisimmin myös Niels niitä meistä löytää.

Ekana päivänä on tiedossa puomeja ja kavaletteja ja mua huolettaa ne vaihdot. Akuhan on sellainen, että kun sitä ei kiinnosta vaihtaa puomin tai kavaletin päällä, niin se jää vaan härskisti vastalaukkaan. Muutenhan Aku toimii puomeilla aika kivasti, koska sen ei tarvitse laukata niillä sitä suurta ratalaukkaa. Saan lyhennettyä ja pidennettyä laukkaa hyvin puomi- ja kavalettitehtävissä, mutta heti kun esteet nousevat hepalla menee käsijarru päälle. Tähän ongelmaan toivonkin todella saavani korjausta ja neuvoja.

Tokana päivänä on sitten linjoja ja enemmän hyppyjä. Tässä vaiheessa mun täytyy itse skarpata kaarteissa, jotta en jää tekemään niitä eksrta-askelia, vaan jatkan rytmissä kohti estettä, vaikka en jonain kertana näkisikään askelta. Paino on saatava myös hyvin jalustimille, mutta sen suhteen oon tehnyt niin paljon duunia, että sen pitäisi olla nyt iisimpää.


Viimeisenä päivänä olisi tiedossa sitten rataharjoitus. En yhtään tiedä millä korkeudella mun tulisi suorittaa oma rata, mutta eiköhän se ole sitä 100-110 tasoa jos kaikki sujuu hyvin. Jos haluan pysyä mukavuusalueella, 100cm on hyvä. Jos taas haluan mennä ulos mukavuusalueelta ja haastaa itseäni, hyppään 110cm. Saa nähdä mihin päädytään :)

Tänään aion ratsastaa Akun reaktiivisesti, mutta kuitenkin melko kevyesti. Viikonloppu tulee olemaan sille rankka, ja tänään haluan vain saada pienet säädöt kohdilleen.


Olen huomannut, että moni treenaa aina valmennusta varten ja on huolissaan siitä, että mitä jos valkussa ei sitten sujukkaan?! Itse olen sitä mieltä, että juuri siksihän sinne valmennuksiin mennään, jotta virheet tulevat esille ja jotta saamme niihin ratkaisuja ja neuvoja. Mielummin ainakin itse hakkaan päätä seinään valmentajan kanssa, kuin yksin.


Toivottavasti Nielsillä on kova pää (ja seinä..) koska Akun päätä ei saa rikki millään.. :D

3 kommenttia

 1. Kiva postaus ja rakastuin sun banneriin! Näyttää tosi hyvältä, ku noi hepat tulee tolla lailla tosta keskeltä, jos ymmärrät yhtään mitä tarkotan. Muutenki kiva lukea sun blogia, tää on jotenki kannustava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sain bannerin yhdeltä lukijalta ja se on kyllä hieno :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja rakastuin sun banneriin! Näyttää tosi hyvältä, ku noi hepat tulee tosta keskeltä, jos yhtään tajusit mitä koitan selittää.... Tykkään muutenki lukea sun blogia, tää on jotenki kannustava. :D

  VastaaPoista