keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Pellolla

Oltiin Akun kanssa maanantaina pellolla, koska oman kentän pohja oli aivan jäässä. Ukkeli on tästä varsin innoissaan :D Tässä teille pieni kuvapläjäys peltosessiosta!

Ostin muuten tuon loimen HIHS:stä aivan järkyttävään pilkkahintaan. Musta se oli tosi päheen värinen. Mitäs tykkäätte? Täytyy muuten esitellä teille loputkin HIHS- ostokset!

Kiitos kuvista Oonalle :)

6 kommenttia

 1. Minäkin ostin samanlaisen loimen ja hinta oli oikeasti todella halpa vain 50euroa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Itse sain vielä sunnuntaina tingattua vikan loimen ittelleni kolmella kympillä :))

   Poista
 2. Sulla on todella kivan tuntuinen blogi! Itse olen ollut samassa tilanteessa kuin sinäkin olet ollut ratsastuskouluaikoinasi, ainoa vaan että omistan tällä hetkellä kaksi hevosta ja pyrin kustantamaan edelleen kaiken itse :) Jään seurailemaan innolla kirjoituksiasi. http://team-essi-k.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) käympäs kurkkaamassa sunkin blogin :)

   Poista
 3. Mä oon jo ihaillu noita loimia aikasemmin ja harkitsin ostoa, mutta löytyy jo niin paljon noita fleecejä että jätin väliin.

  Pitää nyt kyllä kehua sun blogia, en paljoa kommentoi blogeihin kun tuntuu jos ei ole mitään sanottavaa niin tuntuu turhalta kirjoittaa jotain turhanpäiväistä. Mutta siis tykkään paljon blogistasi, jaksat kirjottaa pitkästikin ja ihan asiaa. Itseä kiinnostaa eniten juuri sellanen analysointi ja treeniblogit enemmän yleensäkin. Tuntuu että useat blogit keskittyy vaan siihen että on mahdollisimman paljon kuvia, päivän asua ynnä muuta, missä ei tietenkään ole mitään vikaa mutta ei vaan muhun iske. Mutta siis kiva kun kirjottelet ja jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas ei oo yhtään omaa fleeceä, tai loimia ylipäätänsäkkään :D Joten oli kiva ostaa tuollainen Akustille :)

   Ja kiitos tosi paljon mukavista sanoista ja palautteesta :) Tää kirjottaminen on mulle tosi terapeuttista ja siksi tekstit yleensä venähtää, mutta onneksi se ei siis ainakaan sua haittaa :)

   Poista