tiistai 22. lokakuuta 2013

Hei hei, Suvi!

Tässä olisi nyt mitä luultavimmin viimeinen postaus Suvista. Tammalle on nyt löytynyt uusi koti ja se lähtee uuden omistajansa luokse tämän viikon aikana :)

Ratsastin Suvilla viime viikolla useaan otteeseen ja fiilistelin viimeisiä kertoja tuon osaavan tamman kanssa. Suvihan esiintyi lauantaina HIHS:ssä ja olin Suvin omistajan pyynnöstä läpiratsastanut hevosta juuri tämän vuoksi viime viikon ajan.

Koska tämän hevosen kanssa töitä on tehty paljon, oli hienoa huomata, että vaikka en ollut pitkään aikaan ollut sen kyydissä, sain sen aika nopeasti taas omille avuille ja kuulolle. Tässä sen taas saa huomata, että hyvin koulutettu hevonen ei helposti unohda osaamaansa.

                                                                                      Miks mun ylävartalo heijaaaaaa?!! Tosta pitää päästä eroon.

Pääasiassa ratsastin viikon aikana kuntoon siirtymisiä, väistöjä ja taivutuksia. Tiesin, ettei suokkien katrillissa tapahdu mitään sen kummempaa, joten tärkeintä oli, että Suvi olisi hyvin kuulolla. Ratsastin paljon kokoamisia ja takaosaa alle, koska tiesin Jannen vaativan sitä siltä myös.

Suvi oli ensimmäisenä päivänä hieman vahva ja tietenkin ruosteessa, mutta muuten se toimi todella kivasti. Sain sen jopa niin kivasti vikana päivänä avuille, että kokeilin vaihtojakin. Ja tulihan ne sieltä, puhtaasti molemmat :) Se oli musta hieno "läksiäislahja" Suvilta mulle. Se on kuitenkin ainoa liike, mitä mä sille olen opettanut..

                                                             Laukkaaa :)

Videoilta näätte pikkuisia pätkiä meidän menosta :) Kiitos Suvi kaikesta kivasta mitä päästiin yhdessä tekemään ja hyvää kotimatkaa!

                                                     Vähän loivaa sulkua taivuttelumielessä

2 kommenttia

 1. Vitsi kadehdin tota sun jalkaa, miten saat sen pysyy noin paikoillaan ?! :D Ehkä mäki viel joskus opin...

  Ja ihanat noi sun kummatki uudet saappaat ! Kuolasin niitä kaikkia siellä aina ohi kävellessäni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEEEE!! Mä oon siis saanu sen ees vähän paremmin paikoilleen :D Et tiiäkkään kuin iloseksi tulin tosta kommentista! Mun jalat (ja oikeestaan koko istunta) on aina ollu mun murheenkryyni ja oon tsempannu ja treenannu niitä ihan hirveesti viimesen vuoden ajan. Me happyyy!!

   Ja onneks olin säästäny rahaa noihin saappaisiin, muuten en ois selvinny sen kojun ohittamisesta ilman kyyneliä :D

   Poista