tiistai 30. kesäkuuta 2015

Hilda Urjalassa

Vihdoin juttua myös Hildan menoista Suomenhevosten kummajaisista :)

Hilda teki Urjalassa hyvää työtä. Se sijoittui molemmat koululuokat ja hyppäsi hienot esteradat - tosin harmittavilla pudotuksilla.


Kouluradalla se esitti juuri sen, mihin sillä hetkellä kykeni. Poni oli tosiaan sen koko edellisen viikon hirmu jäykkä, eikä pystynyt esittämään samanlaista ravia kuin normaalisti. Sillä on pitkä ratsastuskoulun kausi takana ja se taisi vähän painaa jaloissa.. Nyt se on saanut kisojen jälkeen kyllä lomailla ihan huolella :)


Starttasimme ensin piensuokkien koulumestaruuden, jossa ratana oli siis helppo B:0. Mitään kummempia rikkeitä radalla ei sattunut, mutta se viimeinen hohto puuttui. Keskiravit eivät olleet irtonaisia ja muutenkin tuomarit kaipasivat poniin enemmän ponnekkuutta. Prosentit 62 ja risat  riittivät kuitenkin viimeiseen sijaan ja olimme luokassa 7. Aika nopeasti tämän perään starttasin vielä KN-Specialin, jossa sain ponia jo vähän paremmin takaosalle ja avuille rehellisemmin. Edelleen rata oli aika pikkusievä, mutta nyt prosentteja kertyi yli 65 ja saimme 4 sijan :)


Sunnuntaina olikin hyppyjen vuoro. Hilda starttasi 90cm vain kolme ratsukkoa Tuikkeen jälkeen ja sainkin verkata ponin jo ennen luokan alkua valmiiksi. Eka siis menin Tuikkeella 80cm, sitten verkkasin Hildan, minkä jälkeen verkkasin Tuikkeen ja hyppäsin 90cm jonka jälkeen otin viimeistelyhypyt ja hyppäsin 90cm Hildalla :D Aikamoista rallia siis :D


Hilda teki harmittavan huolimattomuusvirheen ekalle esteelle ja saimme sieltä puomin. Muuten rata oli kyllä todella hyvä. Poni oli hienosti avuilla ja kaikki tapahtui hyvässä rytmissä.

¨ 

 Seuraavaksi olikin vuorossa 100cm. Hilda teki jälleen tosi tarkkaa työtä ja hyppäsi AM5 arvostelulla hypätystä luokasta hienon nollan ekalta kierrokselta :) AM5:ssa siis kaikki nollat (tai pienimmän virhepistemäärän saavat jos nollia ei tule) uusivat erikseen luokan jälkeen. Myös meidän ihana Senni sai Pyryllä nollan joten meillä oli kunnon bloggaajien taisto ;) Senni starttasi ekana toiselle kierrokselle ja teki melko nopean nollan. Ajattelin sitten laittaa kaiken peliin ja käänsin ponia aika rohkeasti verrattuna siihen, että se ei montaa metriä ole hypännyt. Poni teki työtä käskettyä ja hyppäsi hienosti. Luulin maaliin asti hypänneeni nollan, mutta maalilinjan ylitettyäni näin kakkosen olevan maissa. Harmitti tietysti, mutta olin niin tyytyväinen mun hienoon poniin joka taas sulatti mun sydämen ja oli niin mieletön kisakaveri upealla asenteella <3


Uusinnan piti olla tosiaan 110cm, mutta ratamestari taisi lopulta nostaa vain ihan muutamaa estettä. Tässä alla vielä Hannin tekemä video ponista :)



Kaikki kuvat c. Liinu

1 kommentti

  1. Teidän meno näytti kyllä tosi kivalta, ihan paikanpäälläkin. :)
    http://hepsuthopsut.blogspot.fi/2015/06/sh-kummajaiset-2015.html

    VastaaPoista