lauantai 4. heinäkuuta 2015

Pyöreää kotitreeniä

Aku on tuntunut nyt kotitreeneissä hirmu hyvältä. Piikityksen jälkeen pari ekaa päivää se oli hieman löysä, mutta siinä vaiheessa kun kuntouttaa hevosta saikun jälkeen, ei viitsi ihan hirveästi pyytää ja vaatia. Kun sitten pääsin ratsastamaan hevosta enemmän, alkoi se tuntumaan todella hyvältä.


Olen nyt panostanut todella paljon siihen, että Aku liikkuisi mahdollisimman rehellisesti takaosansa päällä. Haluan sen työskentelevän myös matalassa muodossa, jotta liike tulee todella selän läpi. Tämä on selkeästi onnistunut, koska koulukisoihin (juttu tulossa kunhan saan videon) treenatessani huomasin, kuinka helppoa muodon nostaminen oli, koska hevonen oli niin hyvin läpi.


Mun mielestä Akun muutos näkyy myös näissä kuvissa. Se on paljon pyöreämpi ja kantaa itsensä paremmin. Laukassa haluaisin sen vielä paremmin jalan eteen, mutta meidän pieni kotikenttä asettaa tähän vähän haasteita, kun ei ole niin pitkiä pitkiä sivuja, joissa voisi ratsastaa eteen. Tähän koitankin panostaa aina kun olemme muualla treenaamassa - teen paljon isoa laukkaa ja ratsastan voimakkaasti eteen jonka jälkeen taas kokoan. Pienellä kentällä olen koittanut parantaa laukan laatua ja rytmiä, jossa ollaan Akun kanssa nyt kyllä jo paljon paremmalla mallilla. Onneksi sain Saksasta niin paljon hyviä avaimia, niiden kanssa työskentely on ollut helppoa :)


Torstaina oltiin Akun kanssa Johkun luona treenaamassa ja tänään suunnataan Lohjalle nurmikisoihin! Näistä molemmista lisää siis myöhemmin, wish me luck!


7 kommenttia

 1. Aku näyttää kyllä nyt paljon paremmalta, kuin ennen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun muutkin huomaa vain kuvien perusteella :)

   Poista
 2. Tosi kiva tää uus ulkoasu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, Liinu tekee hienoja bannereita :)

   Poista
 3. U P E A ulkoasu! <33

  VastaaPoista
 4. Aku on kyllä nyt jotenkin niin iloisen näköinen ja tuntuu että tekee mielellään hommia. :) Upeaa! Tsemppiä sulle Akun ja muiden heppojen kanssa! :)

  VastaaPoista