lauantai 4. heinäkuuta 2015

Sarjoille rytmissä

Piikityksen jälkeen Aku on hypännyt vain Peikillä ja Laaksolla. Halusin valmistella sitä kunnon estetreenillä Lohjan nurmikisoja varten ja pääsinkin onneksi Johkun tunnille torstaina ennen kisoja.


Tunnilla keskityttiin oikeastaan vain Akun laukan laatuun ja siihen, että itse ratsastin sarjoille rytmissä sisään. Alla olevalta videolta huomaa hyvin kuinka suuri ero mun omalla päätöksellä on siihen, miten Aku pystyy työskentelemään sarjassa. Ekalla sarjalla se ei pääse ponnistamaan tasaisesti molemmilla takasilla koska otan laukkaa taas liikaa pois, mutta toiselle sarjalle se tulee hyvin sisään, mutta hakee vielä vähän tilaa oikealta ja hyppy ei ole ihan suora. Molemmat virheet sain korjattua toistolla. Ekaan sarjaan laukkasin paremmin kaarteesta ulos ja tokaan sarjaan lisäsin enemmän vasenta ohjaa. Molemmat onnistuivat siis korjauksen kautta paremmin.


Vähän Aku oli vielä ruosteessa aluksi, mutta jälleen edellisen viikon treenien tavoin se parani kivasi loppua kohden. Johkusta Akun liike näytti hyvältä ja hänestä piikitys oli ainakin tehnyt tehtävänsä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti