sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Aapo mustavalkoisena

Onneksi pyysin Miron kuvaamaan Aapoa jo ihan alkumetreillä! Kun katsoo näitä kuvia, tajuaa kuinka paljon tämän jälkeen on menty eteenpäin!


Tämä postaus on nyt vähän sellainen sekava fiilistely postaus ennen kaikkia muita pian valmistuvia postauksia.. Mulla on nyt yhteensä seitsemän postausta työn alla. Melkein puolet ovat kisapostauksia, mutta myös Aaposta on tulossa enemmän juttua :) Näiden kuvien kautta fiilistelen nyt kuitenkin vähän meidän tämän hetkistä tilannetta!Viimeiset pari viikkoa ovat olleet todella kiireiset. Viikonloput ovat täynnä kisoja ja töissä on paljon hommaa. Joka kerta kuitenkin hakiessani Aapon laitumelta kaikki muu unohtuu. Olen kyllä niin onnellinen tuosta harmaasta ystävästä. Se on aina niin innoissaan lähdössä töihin ja tulee aina portille vastaan korvat hörössä vaikka kaverit jäisivätkin syömään... Se on hieno tunne kun tajuaa että hevonen luottaa suhun ja tunnistaa sut tuolla tavoin.

Vasta nyt sitä oikeasti tajuaa että on todella etuoikeutettu kun omistaa oman hevosen. Nyt kun Aapon kanssa on koettu paljon onnistumisia, tulee sellainen olo että kaikki on mahdollista ja saavutettavissa :) Työtähän se tottakai vaatii, mutta kun ei pidä kiirettä, asiat onnistuvat kuin itsestään. Tällä viikolla ollaan otettu ekat laukat selästä ja voi sitä ilon määrää kun tajusin miten hyvä laukka Aapolla on! Tottakai sen on jo maastakin nähnyt, mutta selästä se tuntuu vielä paremmalta :)
Näissä kuvissa näkyy Rauhalan vanha pohja - nyt meillä on siellä ihan huippu uusi pohja jossa ei rankemmankaan sateen jälkeen ole edes pientä merkkiä lätäköstä! Ihan huippua saada ratsastaa sellaisella pohjalla :)


Aapo on muuten taas kasvanut.. Musta tuntuu että se vaivihkaa vaan kasvaa ja kasvaa koko ajan lisää :D Kohta mun pikkuheppa on ihan kunnon kokoinen hevonen ja pikkuinen Pikkis on taas merihädässä.. No, ei sentään. Mutta ei sen nyt ihan hirveästi tarvisi enää mun mielestä kasvaa korkeutta. Massaa se tarvitsee vielä paljon lisää ja ajattelinkin nyt varmuuden vuoksi madottaa sen uudestaan. Sen karva on edelleen aika huono ja se ei pyöristy ihan niin hyvin kuin sen minusta pitäisi, joten toinen matolääke voisi hyvin tulla tarpeeseen.

Näihin kuviin ja tunnelmiin on kiva päättää tämä viikko! Onko jollain muulla ollut onnistumisien täyteinen viikko tai viikonloppu?

Kaikki kuvat c. Miro Kalliola (joka muuten kuvaa mielellään muidenkin hevosia :))

6 kommenttia

 1. Upeita kuvia kerrassaan!!

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva kuulla mitä kaikkea Aapo syö ja kuinka usein ratsastat sillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aapo syö tällä hetkellä aina ratsastuksen jälkeen, kerron siitä lisää myöhemmin! Liikutuksessa se on 3-4 kertaa viikossa :)

   Poista
 3. Tuli muuten mieleen, että sun blogin nimihän on Kun omaa ei ole, vaikka nykyisinhän sulla on oma hepo. Meinaatko kuitenkin pitää tuon nimen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että ainakin nyt nimi pysyy samana, saa nähdä mitä ajan kuluessa käy :)

   Poista