sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Hippola klinikka

Hae mukaan Hippolan ja KRG:n yhdessä järjestämään klinikkaan! Valmentajana toimii tällä kertaa Sanna Backlund ja klinikka järjestetään Helsingissä, Ruskeasuolla!

Halusimme järjestää kaikille mahdollisuuden kertoa halukkuudesta osallistua klinikkaan. Kuka tahansa voikin lähettää hakemuksensa minulle osoitteeseen erika.hanhisuanto@hippola.net videolinkin ja infon kera. Muista ilmoittaa siis hakemuksessa mihin ryhmään haet ja kertoa hieman sekä omasta ja hevosen taustasta! Vaituille henkilöille ilmoitetaan henkilökohtaisesti valinnasta :)

Klinikassa nähdään neljä erilaista ryhmää - nuoret hevoset, amatöörit, ammattilaiset ja puomikoulu. Mielenkiintoinen päivä siis tulossa!

Lippuhinnasto tulossa lähipäivinä :)


19 kommenttia

  1. mitä tämmönen klinikka maksaa? :)

    VastaaPoista
  2. Vautsi, vähänkö kiva juttu ! Täytyy ehottomasti laittaa sulle siis viestiä kunhan saataisiin vain hyviä uutisia klinikalta alkuviikosta.. :)

    VastaaPoista
  3. Onko Aaposta kuulunut mitään uutta? :) Joko se kohta tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paperit ovat edelleen Saksan liitossa, joten edelleen odotellaan :)

      Poista
  4. Siis jos tähän hakee ja pääsee mukaan, niin joutuuko silloinkin siitä maksamaan? Ja paljonko jos joutuu.

    VastaaPoista
  5. Ja jos on päässyt jo mukaan, niin voiko silti perua osallistumisensa?

    VastaaPoista
  6. Ihanaa, että tälläisiakin järjestetään :) Harmi, että itse lähden Ouluun 29.5... olisin kyllä niin mielelläni tullut. Olisiko tälläisia mahdollista järjestää useamminkin?

    VastaaPoista
  7. tuleeko bloggaajat silti mukaan? siis hippolan ti muut

    VastaaPoista
  8. Miten tässä erotellaan amatöörit ja ammattilaiset? Ja mitä estekorkeutta em. tulee hyppäämään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amatöörien taso n. 80-110 ja ammattilaisten 120+ :) Toki kaikki tehtävät suunnittelee Sanna ja lopulliset korkeudet määräytyvät vasta paikan päällä ratsukoiden suorittamisen mukaan!

      Poista
  9. onko puomikouluun ikärajoja ja mennäänkö muuta kuin puomeja? :) kiinnostaisi kovasti kun esteillä ei erityisempää kokemusta mutta ikää jo 15v.. :D

    VastaaPoista