tiistai 14. huhtikuuta 2015

Riders Inn 120 ja sijoitus!

Huhhuh. Olin niin loppu kun pääsin Riders Inn sunnuntaiselta radalta maaliin. Flunssa vaivasi edelleen ja vaikka aamulla oli ollut ihan hyvä olo niin kyllä toi kilpaileminen vaan taas vei mehut tästä tytöstä!


Mulla oli kerrankin valmentaja mukana kisoissa, joten sain apua niin radankävelyyn kuin verkkaankin. Rataa kävellessä sain huomata, että oikeastaan kaikki välit olivat lyhyitä meille. Jokaisessa välissä mun pitäisi siis olla tarkkana, ettei Aku jäisi liian isoon laukkaan ja että tilaa jäisi myös linjojen toisille osille.

Verkassa Aku hyppäsi ihan hyvin. Ei niin hyvin kuin perjantaina, mutta jälleen tarkasti ja napakasti. Tilaa oli perjantain tavoin sen verran vähän, etten päässyt sujumaan kaarteista ulos niin hyvin kuin olisin halunnut. Tuollaisissa pienissä tiloissa huomaan jääväni taas liikaa ratsastamaan taaksepäin, kun pitäisi oikeasti vaan sujua. Onneksi sain taas muutamalle pystylle sen fiiliksen miltä tuntuu päästä oikein sinne esteelle!


Aloitin radan hyvässä tempossa ja eka väli olikin meille täysin sopiva kun Aku jäi hieman spookaamaan kakkosta. Kolmoselle Aku seisoi jälleen yllättäen vähän vastaan ja jouduin jopa vähän käskemään sitä. Otin Akun heti kolmosen jälkeen vähän kiinni ja tasapainotin nopeasti, jonka jälkeen sujuin vikat askeleet. Seuraavaksi olikin vuorossa sarja, jolle päätin hieman nostaa tempoa. Halusin, että Aku hyppäisi itse sarjasta ulos ilman mun liikaa apua ja puskemista ja onnistuin siinä aika hyvin. Sarjalta jatkettiin haastava kolmen laukan linja pystylle, johon sain ottaa ihan kunnolla kiinni. Tästäkin selvittiin hyvin ja Aku hyppäsi hyvin. Vielä vika pysty ja sitä seuraava okseri kaarevalla uralla ja eka vaihe oli siinä!


Heti ekana mun mielessä oli ihan rehellisesti sanottuna oh määän, vieläks tää jatkuu?! Tuosta toivuttuani älysin kääntää tokan vaiheen ekalle linjalle ja ratsastaakin vähäsen. Sarjalta jatkoin hyvässä temmossa seuraavalle neljän laukan linjalle ja sainkin ratsastettua todella hyvät lähestymiset! Käänsin isossa laukassa hieman vinoon toisiksi viimeiselle pystylle ja jatkoin vikalle okserille rytmissä.

Ja siis mitä?! Nolarata!! Vikan esteen jälkeen en enää tiennyt mihin suuntaan olisi pitänyt kääntää ja annioin Akun vain pysähtyä ovele ja hyvä kun en muksahtanut siinä samassa itse alas :D Olin niin loppu!


Ulkona kuulin sitten että menin kolmoseksi, vau! Loppuluokan ajan sitten jännäiltiin että sijoittuisinko ja lopulta olin 5! Tuntuipa hienolta olla palkintojenjaossa aika monen ammattilaisen kanssa.. Paistaa se aurinko välillä risukasaankin ;)

Palkinnoksi saatiin rusetti ja tilille kirjautuu muutama kymppi palkintorahaakin :) Oon kyllä niin ilonen! Ensimmäinen nollanolla 120-luokasta ja heti sija!! Super Aku <3 Ei vois tyytyväisempi olla!!10 kommenttia

 1. Vautsi onnea :) kyllä se työ välillä palkitaan! Ps. Upean näköiset puitteet tuolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika hulppeat puitteet :D Ja kiitos :)

   Poista
 2. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=2&i=4733579&t=4733579

  VastaaPoista
 3. Kumpi tossa chia kisassa on se kilpailukuva: Chian profiiliinsa laittama vai kilpailijan itse omalle tilille lataama?

  VastaaPoista