torstai 4. joulukuuta 2014

Sie kann auch deutsch sprechen!

Tänään Akulla kävi vihdoin eläinlääkäri. Juttelin sen kanssa iloisesti englantia kunnes Nikke paljasti sille että puhun myös saksaa.. Siinä vaiheessa näytin kyllä ikävää katsetta, koska ei tuo hevosen anatomia ja muu lääkärisanasto oo ihan hallinnassa vielä auf deutsch.. :D Noh, siinä sitten Akun kaviota konsultoitiin saksaksi ja kaiken onneksi lopulta ymmärsin! Lopputulema oli että huomenna kävellään, sitten ravataan pari päivää ja ma mennään jo normaalisti :) Näytin eläinlääkärille myös pari muuta hevosta ja pärjäsin kuin pärjäsin saksalla :D

Myös tänään käytiin maastossa ja ratsastin mm. yhdellä uudella ihanalla 6-vuotiaalla pikkuhepalla! Lisäksi tehtiin tänään vähän enemmän tarhauksia yms. koska tallityöntekijälle sattui pieni haaveri ja hän joutui lähtemään kesken päivän kotiin.

Akun kanssa puuhastelin vain harjauksen ja harjan siistimisen parissa, muuta sen kanssa ei vielä tänään saanut tehdä. Kaveri tuntuu kuitenkin viihtyvän hyvin omassa isossa karsinassa siihen nähden että se on tottunut olemaan päivät pitkät ulkona Suomessa. Se on iloisesti aina vastassa kun sitä käy moikkaamassa ohi kävellessä.

Tämän päivän kuvaukset vähän jäi kaiken työmäärän takia pois kuvioista, mutta ehkä huomenna saan valosaan aikaan jo kuvia :)

6 kommenttia

 1. Tosi kivalta kuulostaa teijän olot siellä mitä nyt oon seurannut :) Saatko joku päivä niistä paljon kehutuista maastoista kuvia? ;) ja ratsastuksesta kun aku tulee kuntoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tulee ihan muutama kuva mutta myöhemmin otan kyllä kunnon kuvia ihan järkkärillä :) Ratsastuksesta tulee ehdottomasti matskua jos saan vaan jonkun kuvaamaan!

   Poista
 2. Kiva että Aku on kunnossa. Odotan innolla valmennuspostauksia. Toivottavasti saat kirjoitella muistakin hepoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan kirjoittaa onneksi :) Valmennusjuttuja luvassa ensi viikolla!

   Poista
 3. En ole vielä niin kauaa blogia seuraillut että mikä tämä Saksa juttu oikein on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen Akun kanssa kaksi kuukautta Aromailla hommissa, treenaamassa ja kisaamassa :)

   Poista