sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Enkkufiltti

Aku sai mammaltaan ennen Saksaan lähtöä ihan uuden villaisen "enkkufiltin". Loimi tuli nyt kyllä täälläkin tarpeeseen kun ilmat kylmenivät ja klippasin Akun taas korvista kavioihin :D


Villainen loimi on Eskadronin ja ajattelin pitää sen enemmän sellaisena siistimpänä loimena kisoja ja valmennuksia ajatellen. Vaikka tämä on sellainen ns. "massatuote" on se silti mielestäni todella tyylikäs. Siinä on selkeä printti ja se on laadultaan älyttömän hyvä. Tässä on kyllä vuosiksi eteen päin hyvä talven kaveri valmennuksiin ja kisoihin :)


Kuten kuvista huomaatte, klippasin Akun ihan kokonaan. Akuhan on ollut maailman helpoin ja kiltein aina klipata, mutta tänään se oli ihan mahdottomalla tuulella! En käsitä mikä sitä vaivasi, se vaan tärisi ja kaikki tuntui olevan sen mielestä ihan hirveää tänään. Sain sen kuitenkin kynittyä pienellä avustuksella ja vain muutama kohta kaipaa enää siistimistä.


Täällä Saksassa vesisateet on nyt toivottavasti jätetty ainakin hetkeksi unhohaan. Alkoi jouluaaton kovilla olemaaan sellainen olo, että tallivaatteiden sijasta märkäpuku ja snorkkeli olisivat parempi puvustus siihen keliin.. Tänään oli aivan ihana pakkaspäivä, harmi kun ei keretty kuvaamaan aikaisemmin auringon paisteessa.. Kuviin saatiin kuitenkin kivan näköistä taivasta mukaan :)


Ja eikös olekkin aika ihana tuo järvi tuolla kentän taustalla? Tänne on kyllä joskus pakko päästä myös kesäaikaan..

9 kommenttia

 1. älä ota tätä pahalla mutta HALOO, enkkuviltti väärin päin! :D raidat AINA kyljen suuntaisesti sivuttain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei HALOO, on kaksi koulukuntaa ;) toiset tykkää raidoista sivuilla, toiset noin päin :)

   Poista
 2. Mä kuulun kanssa tähän "raidat kyljen suuntaisesti" -koulukuntaan :D eieiei noin :D

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä taas sulla on se juuri oikein! :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä enkkufiltti sopii miten päin tahansa :) ihanat maisemat ja miljöö siellä, on tosiaan varmaan hienoa kesällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmasti on! Tekisi kyllä mieli tulla pian uudestaan tänne ;)

   Poista