keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Saksa. Day 3.

Noniin! Nyt kerron teille hieman päivärytmistä täällä Saksassa :)

Herätys 6.30
Aamupala 6.45
Aamutalli 7.00
Toinen aamupala 10-11 aikaan (mikä ihmeen toka aamupala?!)
Lounas 13.00
Tauko 13.00-15.00
Iltahommat 15.00-19.00


Laura tekee meille joka päivälle aina listan, jonka mukaan päivä etenee. Joku putsaa karsinat, joku laittaa lisää olkea ja muut ratsastaa ja laittaa heppoja valmiiksi. Meidän ei siis tarvitse laittaa hevosia koneeseen tai tarhaan kovin usein, sen hoitaa yksi saksalainen tallityöntekijä.


Lounaan jälkeen ratsastetaan kaikki loput hevoset ja siihen päälle omat hepsukat. Iltatallissa jaetaan kaurat ja pestään päivän kamat ja laitetaan kaikki kuntoon tallissa muutenkin.

Tänään tein itse aamulla muutaman karsinan ja ratsastin kolme hevosta. Kaksi menin sileällä maneesissa ja tykästyin kovasti yhteen pikkuheppaan. Nikke totesikin että nyt löyty oikeen kokonen ratsu sulle :D Yhdellä hevosella maastoilin muiden tyttöjen kanssa ja voi vitsi kun oli ihanat reitit!! Ihan toista luokkaa kuin Suomessa..

Muun päivän laitoin hevosia valmiiksi ja nostin esteitä Nikelle. Illalla katsoin muiden tyttöjen hyppäriä ja teki kyllä niin mieli mukaan.. Onneksi Akulle tulee huomenna eläinlääkäri ja hyvällä tuurilla pääsen satulaan siis jo huomenna :)

9 kommenttia

 1. Onko tuo joku suomalaisen pitämä talli?
  pärjääkö siellä miten hyvin suomella? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talli on Laura ja Niklas Aromaan :) Eli suomalaisten ja suomella pärjää ainakin täällä hyvin! Tosin saksasta on paljon apua!

   Poista
 2. Näitä on kyllä jännää lukea, ja hienon näköinen paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat lukea seuraavan parin kuukauden aikana paljon juttuja :D

   Poista
 3. En oo varma onko mulla mennyt ihan ohi jos oot kertonut, mutta miten pääsit tonne ? Ja ootko siellä niinkun töissä ? :D kun oon nimittäin itsekkin älyttömän kiinnostunut pääsemään ulkomaille heppahommiin niin ois kiva saada ihan pientä infoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täällä töissä :) Pääsin tänne ihan soittamalla ja toki mua suositeltiin myös. Teen tästä koko prosessista vielä oman postauksen :)

   Poista
 4. Ootko tehnyt postauksen teidän tavaroista, mitä otat mukaan? Sellainen olisi kiva, kun olen itsekin lähdössä ulkomaille töihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon postannu tänne kuvan missä on lista Akun tavaroista :) Kaipasitko sellaista vai myös listaa mun omista tavaroista?

   Poista