lauantai 25. lokakuuta 2014

LIPPUARVONTA!

Kerroin teille pari päivää sitten todella inspiroivasta luentosarjasta. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa liput Hevosharrastajan haaveista totta -luennolle jättämällä kommenttikenttään toive siitä, mitä sinä haluaisit luennolla kuulla tai mitä haluaisit kysyä ja keneltä! Jätäthän myös meiliosoitteesi, niin tavoitan voittajan :)

Luentosarja järjestetään siis keskiviikkona 29.10 klo 18.00-20.30 ja keskiviikkona 19.11 klo 18.00-20.30. Ensimmäisellä kerralla teemana on "Mitä ottaa huomioon hevosen valinnassa" ja toisella kerralla "Eläinlääkärintarkastus ja hevoskaupan kiemurat".

Arvon yhden kahden hengen lippupaketin ja arvontaan voi osallistua, vaikka molemmille luentokerroille ei pääsisikään :)

Lipuja voi myös ostaa joko vain toiselle tai molemmille luennoille! Ilmoittautua voit osoitteeseen pvuohelainen@gmail.com 27.10 ja 17.11 asti.

Arvonta on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti!


*yhteistyössä Tehomuuntajien kanssa

12 kommenttia

  1. Mitä mieltä Sanna on siitä että moni ei halua ostaa Suomessa pärjännyttä hevosta sen mukana tulevien paineiden vuoksi?

    VastaaPoista
  2. Oho, kommenttini meni ihan väärän postauksen kommentteihin!

    Haluaisin kuulla siitä, mistä hevosta kannattaa lähteä ostamaan. Löytyykö Suomesta hyviä ja luotettavia kauppiaita vai onko parempi lähteä oman valmentajan kanssa ulkomaille?

    meilini on ninnnui12@hotmail.com kohteessa

    VastaaPoista
  3. haluaisin tavata liisa harmon, koska hän on tallimme vakituinen eläinlääkäri!

    mea.manninen@wippies.fi

    VastaaPoista
  4. Sanna: Kuinka paljon ihmiset käyvät kokeilemassa hevosia valmentajansa kanssa ja miten näet valmentajan roolin hevosen valinnassa?

    Liisa: Miten paljon eläinlääkärintarkastukseen ja lausuntoon vaikuttaa hevosen käyttötarkoitus ja kuinka tarkasti ell kysyy siitä ennen/jälkeen tarkastuksen?

    gabriella@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Haluaisin tietää mistä kannataa ostaa hevonen ja mitä kannattaa ottaa huomioon jos hevosen ostaa ulkomailta.
    nighthorse01@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Haluaisin kuulla erityisesti eläinlääkärintarkastuksesta ja siitä mitä asioita hevosen historiassa tulee huomioida, kun arvioi kestääkö hevonen sitä käyttöä mihin sitä ollaan ostamassa.
    laura.j.lindholm@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Haluaisin kuulla lisää eläinlääkärin tarkastuksesta ja siitä, mitä tulee ottaa huomioon, jotta voi varmistua siitä että "kaikki löytyy", eikä myöhemmin tule esille esim. kissing spines-tyyppisiä ongelmia (joita ymmärtääkseni ei aina huomata tavallisessa tarkastuksessa tai käytössä).
    Alexandra
    bergh.alexandra(at)gmail.com

    VastaaPoista
  8. kaikki hevosen ostamiseen liittyvät jutut kiinnostaa erityisesti ellin tarkastus :) johannawall1503@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Tiina Tarkkala: Moni menee katsomaan hevosta itselleen ilman valmentajaa. Kuinka suuren lisäarvon valmentaja voi antaa oppilaalleen kokeilutilanteessa?

    katja.haapanene@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Haluaisin kuulla sannalta hevosen ulkomailta ostamisassa huomioon otettavia seikkoja!

    VastaaPoista